If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
eu am o bata de baseball dupa canapea dar nu am folosito la auto aparare pana acum o tin mai mult de caterinca... dar mi-as lua un spray dala cu piper(paralizant sau lcarimogen) asta in caz ca plec prin tinuturi necunoscute
Bineinteles,cateodata este nevoie .E am o bata de baseball dar o tin doar pt a ma apara.Din fericire nu am avut nevoie de ea.Mai am si un bogat bagaj de injuraturi pe care le folosesc cu succes
Pe mine m-a salvat mai demult bata pe care o aveam atunci,era cam de 1metru si un pic(cam 20 cm).Ce fata a facut ala cand vedea ca nu se mai termina bata.....)Iar acum o luna m-a injurat un putzoi de nici n-am avut nevoie de bata,am folosit mainile sa-l scutur un pic,numai un pic.
Am un cutit de pescuit in torpedou, dar pentru alte scopuri desigur. Nu-i bine sa se ajunga la bate si sprayuri, evitati pe cat posibil si nu va lasati antrenati in asa ceva, decat daca este imperios necesar (fara exemple). Nu e o rusine sa nu raspunzi la provocari de astea...chiar daca tu ai dreptate. Mai mori drac' cu dreptatea-n mana...Doamne fere.
Depinde de la om la om ,de starea psihica din momentul respectiv.Octavian are dreptate,multi au murit cu dreptatea in mana.Personal nu-mi plac confruntari de genul asta,incerc sa le evit pe cat este posibil dar unii o cauta cu lumanarea.Nu ma pot lasa injurat cu familia de fata,capisci?
Sunt de acord cu dumneavoastra dar cateodata mai bine treci si ii lasi pe fiecare in pace cum e vorba aia '' cainele latra ursu trece '' .Sa auzim numai de bine
Ganditi-va ca daca aveti bate sau cutite se presupune ca trebuie sa le si folositi. Ca daca tu zici ca arati bata doar la deruta si dusmanu' nu s-a emotionat deloc, pai sa stii ca ai cam incurcat-o daca tie nici prin cap nu ti-a trecut sa te incordezi cu ea.
Eu m-am gandit sa-mi iau un cutter sa-mi tai centura daca se blocheaza cu mine in caz de accident. Doamne fereste!
Domne, daca ai ceva in masina nu e obligatoriu s-o folosesti la orice cearta in intersectie dar poate o data ai mare nevoie de ceva "la mana" si atunci nu ai de unde lua. Pana acum nu am avut nimic dar ma gandesc sa iau ceva in "cabina" ca nu se stie niciodata peste ce oameni dai si macar de speriat si tot e bun.
Eu am o bata de baseball in portbagaj....nu am apucat sa o folosesc deocamdat si nici nu vreau....de obicei sunt foarte calm la volan.Sper sa nu ma supere vreo unu mai tare ca sa nu julesc bata )....oricum cred ca mai intai incep cu masina lui si dupa asta cu el daca mai am cu ce
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment