ideea e ca daca iese scandal si vine la tine el cu bata ce faci??? faci pe pacifistul si manaci bataie?? asa daca face scandal te dai jos cu bata si-l controlezi la masele
Autoapararea in masina
Collapse
X
-
Originally posted by dogy_10ideea e ca daca iese scandal si vine la tine el cu bata ce faci??? faci pe pacifistul si manaci bataie?? asa daca face scandal te dai jos cu bata si-l controlezi la masele
Comment
-
nu cred ca mai sunt necesare.e bine de evitat.am fost si prin tribunale pentru lovire.au si meritat dar nu are rost.
o sa renuntati la ele cand dati si voi de bezmetici cum am dat eu de unul care era vinovat dar a scos pistolul.
ma gandeam sa-mi iau si eu dar mai bine ocolesc prostii chiar daca ei nu au loc pe strada
Comment
-
apropo de spray o soferita care sa enervat ca nu a fost lasata de paznici sa parkeze la taxiuri in mall a scos un spray mare de armata lacrimogen si nea atacat pe toti care eram acolo fara sa-i facem nimic.a luat taxiurile la rand si nu a tinut cont nici de clienti care au incasat si ei.
cum nu imi sta in caracter sa dau intro femeie iam sifonat un pic cu piciorul tabla pe masina si am demarat.pacat ca nu am vazut numarul masini ca uitasem ceva.nu mam atins de parbriz)
Comment
-
eu nu am nimic in masina la 1.96 si 100 kg. ma impun prin fizic si niciunul nu mi-a zis nimic pana acuma ......ceva de rau dupa ce mam dat jos la ei
mai usor cu limbajul mircLast edited by crististreulea; 5 November 2007, 23:12.sigpic
astra h 1,7 cdTI
Comment
-
Originally posted by bodyneu nu am nimic in masina la 1.96 si 100 kg. ma impun prin fizic si niciunul nu mi-a zis nimic pana acuma ......ceva de rau dupa ce mam dat jos la ei
mai usor cu limbajul mirc
Comment
-
Daca ai in masina baston telescopic, celalalt iese cu bata, daca ai bata ala iese cu o bata mai mare, daca ai o bata mare , iese cu pistolu... asa ca cel mai bine e sa iesi tu din prima cu bazuka si-l dai pe spate.
Sau il injuri pana ii sare un ochi si-i creste o buba mare pe fesa stanga.
Daca se da jos din masina cu mainile goale, dar are 1.90 si 120kg, este imbracat in trening si are lant la gat de 500g, incerc sa-l conving ca are dreptate si ca oricum am fost vecini in Dudesti.
Daca e mai mic, ii bag mana pe gat si-l intorc pe dos.
Apropos, nu am nimic in masina, decat 1.80m, 110kg, fire sportiva si ceva creier. Adica incerc sa evit orice altercatie.
O singura data m-a enervat rau de tot un sofer, insa ce am auzit din gura soferitelor... soferii sunt mici copii.
Comment
Comment