De mult nu am mai ras ca la postul lui anubis nou - ma refer la prima parte.
Autoapararea in masina
Collapse
X
-
Eu am in masina o bata si un electrosoc de 800 kW
Nu a fost nevoie sa scot bata iar cu electrosocul sperii tiganii care vor sa-mi 'zgarie"(spele) parbrizul la semafor.
In general evit sa ma dau jos din masina sa ma cert,pot sa o fac si de pe geam,pentru ca in general nu stii cine se afla in masina cealalta,poate sa aiba un
pistol si te-a facut muci(scuzati expresia) cu toate batele tale
Comment
-
daca am sti siguri citi ROMani au pemis fara sa stie sa scrie ,si au sabii ,arme si masini.......
mie mi-a taiat calea un mertan, am clacsonat si a oprit masina in mijlocul drumului,
a coborit din masina cu sabia in mina ............
noroc ca a blocat si un taxi,taximetristul l-a injurat.
apoi au venit multe taxiuri si era un taraboi....................eu am dat inapoi si am tulito.
cred ca am avut noroc.sigpic Alexandria
Comment
-
Exista niste vorbe batrane : "Ala mai destept cedeaza primul" si "Nu te pune cu prostul ca are mintea odihnita"...am prieteni care au avut altercatii in trafic si dupa s-a lasat cu procese, amenzi, etc...si asta pt. cateza secunde de lipsa controlului!Eu zic ca cel mai bine e sa fi cerebral si daca sti sa "iei" omul nu se intampla nimic!Sa stiti ca taria si sangele rece se dovedesc prin control perfect al sinelui...nu prin "smardoiala"!...IML-ul si puscariile sunt pline de "smardoi"!In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
da... cel mai bine... dar un pistol nu strica... ii potoleste pe toti.... sunt tacaniti dinastia care scot cutitul vin la tine sa "iti faca un buzunar la gat"... daca scoti pistolul fac stanga imprejur si dai viteza spre casa sa'si schimbe scutecul... ca au facut pe ei... cu tot cu "smardoiala" lor (vb lui darksid3)
Comment
-
bine, dar ce te faci daca vine unu sa se certe cu tin, tu in exces de zel scoti pistolu ca sa-l sperii si el "saracu" de speriat ce e scoate si el pistolu? Treaba devine urata...Deci mai bine incerci sa aplanezi conflictul. Am mai citit si se pare ca un zambat rezolva mult mai bine problemele.If everything seems under control, you`re just not going fast enough...
Comment
Comment