Salut
nu a mai postat nimeni pe aici de multisor (e inca un subiect de actualitateeee
)
eu am avut pana asta-iarna o surubelnita (cap cruce) in masina (eram pe cale sa i-o arat unui motociclist, dar ala mi-a blocat usa si se dadea smardoi la mine
trai-ar familia o saptamana de incepand de lunea trecuta.
la faza asta am avut noroc ca cretinul m-a urmarit pana la poarta liceului unde am fost sa-mi iau sotia si am incurcat mai multa lume care a inceput cu scandal pe babalau ca "voi (motociclistii) omorati oameni nevinovati, cretinilor blablabla"
apoi mi-a trebuit surubelnita cand am mai adaugat una alta la tomberon (calculator) si mi-a fost lene sa o mai dau jos din casa
acum am in masina un spray (de curatat geamuri)
pe care l-au folosit baietii duminica trecuta cand au pus stickere cu Logan Club 
respect si folositi-va creierul, nu merita sa intram in altercatii cu toti tampitii (o amenintare discreta cu "chem politia" calmeaza mai ceva ca Rudotelul)
nu a mai postat nimeni pe aici de multisor (e inca un subiect de actualitateeee
)eu am avut pana asta-iarna o surubelnita (cap cruce) in masina (eram pe cale sa i-o arat unui motociclist, dar ala mi-a blocat usa si se dadea smardoi la mine
trai-ar familia o saptamana de incepand de lunea trecuta.la faza asta am avut noroc ca cretinul m-a urmarit pana la poarta liceului unde am fost sa-mi iau sotia si am incurcat mai multa lume care a inceput cu scandal pe babalau ca "voi (motociclistii) omorati oameni nevinovati, cretinilor blablabla"
apoi mi-a trebuit surubelnita cand am mai adaugat una alta la tomberon (calculator) si mi-a fost lene sa o mai dau jos din casa
acum am in masina un spray (de curatat geamuri)
pe care l-au folosit baietii duminica trecuta cand au pus stickere cu Logan Club 
respect si folositi-va creierul, nu merita sa intram in altercatii cu toti tampitii (o amenintare discreta cu "chem politia" calmeaza mai ceva ca Rudotelul)

asa nu il omori si nici semne nu ii lasi...da il bagi sub masina.
stie cineva unde gasesc in cluj?
LAUREAT 1.5 DCI

Comment