Autoapararea in masina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Eu am un sprey lacrimogen, dar imi voi lua si un pistol cu gloante de cauciuc sau cu aer comprimat, ca am si permis de port arma. O bata de baseball nu stie nimeni unde pot gasi in Satu Mare?
    sigpic
    Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

Eu nu dau tare dar fug repede. Mai fratilor, din cate vad se pregateste razboiu aici: arme, tactici, dar chiar asa rai sunt unii ? Eu m-as urca cu masina pe ei daca ar indrazni vreo-unul sa stea in calea mea. Nu am nicio arma si merg pe varianta vorbei bune iar daca nu se poate, atunci calcatul cu masina (haha).

Comment

Cred ca am cea mai "legala" arma alba, ANTIFURTUL. E de tipul acela de se prinde intre frana si volan. Otel masiv, prindere excelenta in mana, folosit o singura data. Folosit e mult spus, doar am iesit cu el afara si tipul respectiv s-a calmat instant.
        sigpic
        Shit does not happen. Shit takes time, shit takes effort.

Comment

O sa razi sony ... Dar eu in masina sub scaun am un baston telescopic de 65 cm in portbagah o bata de aluminiu de 120 cm si in portiera un spray paralizant DEFENOL CS cel mai puternic din lume (ala cu piper e alta treaba nu sunt acelasi lucru) (si acasa un arsenal intreg) si nu am avut niciodata probleme ba mai mult ... Dau muzica incet, dau geamu jos fass ... Inchid si astept sa se faca verde ... Si daca mai e nevoie scot si bastonu
          sigpicMy ride

Comment

Cel mai bine e cu vorba buna, iar cine nu reactioaneaza bine la nervi, mai bine sa nu aiba arme la indemana.

Comment

Spray-ul e teapa cand dai cu el din masina..Aerul de afara ti-l baga inauntru si te gazezi singur..Mai bineun fas de apa cu sare, aia ustura
              cat despre bata..A iesit odata un taximetrist la un amic ,cu bata si ciocu tare(desi nu avea dreptate), si asta la facut ko
              cel mai bine se rezolva cu bun simt,cand se poate

Comment

...Ieri pe drumul spre Tg.Jiu ma gandeam si eu sa-mi cumpar o bata (aveau toate marimile)...
                ...Mai nou vad ca se poarta salutul reciproc cu degetul...In mers...Cu geamul deschis...Eventual si o flegma daca te/il tin plamanii...Total inofensiv si distractiv...

Comment

Aparare?Depinde de loc..Eu nu am avut niciodata incidente de genul si nici tata..De cand sunt eu la volan il inteleg pe taica-miu cand se enerveaza pentru ca ceilalti sunt pur si simplu prosti..Dar daca iti sar in cap , intai cu vorba buna..Daca nu se poate,intorci foaia si inchizi palma dar sper sa nu fie nevoie

numai bine si fara incidente!
                  " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Eu am o bucata de cablu cam 1m impletit ce se foloseste la tensiune inalta de aluminiu si imbtacat in plastic sa vezi cum se muleaza dupa corp daca il incerci pe cineva sincer l-am incercat numai pe un copac.

Comment

Cea mai buna arma este butonul al doilea din dreapta de pe consola centrala, apasat in partea de jos...
                      In momentul cand deschizi usa si te dai jos, ori esti pregatit "sa-i rupi capu", ori mai bine stai linistit pe fund. Ce-a de-a doua solutie este cea mai buna, ai sanse mai mari sa ajungi intreg acasa. Nu stii ce-i poate pielea celuilalt.

Comment

Pe mine ma amuza teribil un lucru.
                        Sunt multi soferi care aici in tara incalca multe reguli elementare de circulatie, culpabilizand pe altii (colegi de trafic, constructori de drumuri, etc) INSA cand ajung afara devin mielusei, respectand la sange regulile, nu mai claxoneaza (desi in tara parca era lipici pe botonul cu pricina...flash-uri iritante sa se degajeze calea ca vine bolidul etc.)
                        Oare cel care "sare la bataie" aici are acelasi curaj si afara?
                        De ce nu?
                        Nu odata am vazut scene ca in jungla: incident in trafic (poate doar nemultumire) coboara unul din masina si jap-jap (ori intalneste un "clan" in alta masina si o "ia pe coaja"). Nu mai vorbesc de bate, lanturi, spray-uri, rangi, pistoale si altele...
                        Mdea, sunt de vina aia de la putere ca nu ne disciplineaza (pecuniar ori prin alte sanctiuni)
                        Cel mai bine e sa stai in masina, sa iti pastrezi cumpatul si mergi mai departe...
                        Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

Eu sunt de acord cu toata lumea si nu am in masina decat 2 cutite, 3 surubelnite o bata de baseball(custom din stejar).Glumesc cu cele aratate mai sus dar eu merg pe principiul(bineinteles cand situatia o impune) "decat sa planga mama, mai bine sa planga masa" si pe cuvant ca am cu ce

Comment

bine spus juristule....si eu am vreo 2 cutite si o bata...si cred ca urmeaza un baston electric...asta e cel mai sfant. Nu de alta dar tare sau mai inmultit prostii pe strazile patriei. Chiar nu stiu cum trec examenul psihologic.
                            Pentru astia ma "dotez" ca sa spun asa. Nu-mi place sa ma bat....vreau sa plec in liniste dar chestia e ca sunt cam razbunator din fire ... si cand gluma se intinde, trec la "actiune".

Comment

Eu am o mitraliera, un AG 7 si am montat o turela cu un tun calibru 120 mm. Unde va duceti fratilor in Irak, Afganistan ? Conduc de 18 ani, nu am purtat arma si nu am avut nici un incident major. Injuram, ne exteriorizam ca altfel explodam dar atat. Pentru o prostie fara rost suporti consecintele toata viata fie ca esti victima, fie ca esti agresorul. Daca il mananca si trece de usa masinii spre interior, ghinionul lui, mi-a incalcat proprietatea si suporta consecintele de rigoare, fara cutite fara bate sau bastoane.

Comment

Marisan..... e ora 11.50 si ma aud vecinii cad rad de tare...foarte interesant, hazliu!
                                Faza reala.
                                In urma cu ani de zile, la bloc, altercatie datorita parcarilor, intre un vecin si tatal meu.
                                La un moment dat acela se da jos, nervos cu spume (1.70 cm si cam slabut, tata cam 1.85, 90kg) sa il "invete legea proprie". Tatal meu de mai multe ori, politicos (detesta altercatiile cu vecinii), l-a rugat sa isi mute masina, ca nu ii apartine locul de parcare.
                                In fine, se da jos, se da si tata, la un moment dat, ia un bata de baseball gata sa loveasca; din pura intamplare in masina noastra era o ...coada de lopata (va imaginati cat de lunga si noduroasa e )
                                Cand a vazut acela a inceput sa urle cat il tineau bojogii ca il omoara, desi nu fusese atins...
                                Mdea, escaladarea violentei, la un moment dat te trezesti ca acela scoate vreun pistol, atunci sa vezi comedie.
                                Cel mai bine e sa stai inauntru si sa pleci in sfanta pace
                                Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google