Autoapararea in masina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Salut
    nu a mai postat nimeni pe aici de multisor (e inca un subiect de actualitateeee )
    eu am avut pana asta-iarna o surubelnita (cap cruce) in masina (eram pe cale sa i-o arat unui motociclist, dar ala mi-a blocat usa si se dadea smardoi la mine trai-ar familia o saptamana de incepand de lunea trecuta.
    la faza asta am avut noroc ca cretinul m-a urmarit pana la poarta liceului unde am fost sa-mi iau sotia si am incurcat mai multa lume care a inceput cu scandal pe babalau ca "voi (motociclistii) omorati oameni nevinovati, cretinilor blablabla"
    apoi mi-a trebuit surubelnita cand am mai adaugat una alta la tomberon (calculator) si mi-a fost lene sa o mai dau jos din casa
    acum am in masina un spray (de curatat geamuri) pe care l-au folosit baietii duminica trecuta cand au pus stickere cu Logan Club
    respect si folositi-va creierul, nu merita sa intram in altercatii cu toti tampitii (o amenintare discreta cu "chem politia" calmeaza mai ceva ca Rudotelul)

Comment

In ziua de azi cand toti au pistoale sabii cutite(batele deja is demodate) mai bine taci din gura(sau din claxon).Asa cum mi se 'indoaie' mie cand ma claxoneaza altii ca merg prea incet sau ca mai gresesc la fel li se indoaie si lor asa ca nare rost sa ma complic sa claxonez...prefer sa dau un flash doua.iar ca mijloc de aparare mi-as lua un spray paralizant din ala ca al jandarmerie(trupele speciale) care il tin ca pe pusca si zici ca e sifonasa nu il omori si nici semne nu ii lasi...da il bagi sub masina.

Comment

Citind toate mesajele scrise de voi m-am gandit la un spray de muste ca r fii cel mai indicat sal detin , si asa nu se poate lega nimeni de mine
        :love5::love5: :sofer1: :majesty2:

Comment

Deocamdata nu am nimic in masina dar.. de vre-o 2-3 luni caut
          un topor.. de fapt toporas dinala mai mic cum au pompierii dar putin mai mic stie cineva unde gasesc in cluj?
          LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
          Enter the Matrix

Comment

Keanu incearca si tu prin praktiker sau selgros, la noi aicea in oras, in selgros am vazut topor de ala!!!Da ce vrei sa faci cu toporu?Vezi ca ii considerat crima daca te scapi cu el la unu in cap
            sigpic

Comment

Da un topor de bordaj nu vrei. Marinarii stiu ce-i ala.
              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

KeanuRev: mergi pe la un magazin cu articole de pescuit si vanatoare
                da' vezi ca cred ca este considerat arma alba... (uuuuuuuupppssss... am si eu un cutit in torpedou - noroc ca nu taie cutitul respectiv e mai mult pentru desfacut conserve ca nu mai gasesc device-uri pentru deschis conserve )

Comment

"device-uri pentru deschis conserve" hai maaaaa -

Mi-am tras si eu o brisca de 30 cm in masina. E buna "la casa" omului pana apuc sa iau pistoletul.

Comment

Pentru ce va trebuiesc toate astea?
                    Ati avut momente in care vi s-a pus viata in pericol?

Comment

Ionut, sincer, eu n-am avut nevoie niciodata dar am prieteni care aveau nevoie de ceva la indemana si n-au avut.

Nu voi da niciodata cu un cutit intr-un om pentru ca le-as taia mainile la toti nenorocitii de cutitari (fratele meu a fost injunghiat de un tigan acu cativa ani) dar pentru intimidare e bine sa ai ceva acolo. Chiar nu sti peste ce ciobani dai, mai ales in B. Am vazut multe batai in intersectii dar probabil daca nu provoci, sunt mici sansele sa ajungi la bataie.

Comment

Varul meu sta in Buc in Berceni si mi-a relatat si el intamplari asemanatoare cu a fratelui tau...imi pare rau.
                        Eu nu am lovit niciodata un om cu bata, piatra, cutit etc.
                        Nu stiu daca voi avea vreodata in masina vreo arma alba...

Comment

Eh eu vreau sa il folosesc mai mult la padure.. ma duc mai tai un lemn doua.... un deget 2.. )
                          Enter the Matrix

Comment

E belea mare cu toti "smardoii" astia care misuna peste tot. Si eu sunt de parere ca mai bine s-ar aplana confictele astea la semafor,ca sa le zic asa, dar totusi ceva in masina n-ar strica, ca cine stie cum poate degenera o situatie, si ramai cu mainile in buzunar (care ti-l fac ei pe loc), ca n-ai pe ce pune mana ca sa te aperi.

Comment

Eu chiar cred ca accesoriile astea nu sunt bune la nimic. In primul rand daca le ai automat ai sanse sa le si folosesti. Te injura unul o data, esti dupa o zi de munca si scoti toporul. Nu, nu ca sa dai ci ca sa-l sperii... si ala te reclama la politie cu trei martori ca l-ai atacat... Sau mai rau, scoate si el alta arma... Ignoratii fratilor pe cei violenti . Credeti-ma si mie imi vine sa cobor si sa le rup capu' la multi participanti la trafic. Mi-e frica insa de ce s-ar putea intampla daca totusi imi iese. Pentru ca fac parte din acea pacatosa categorie de soferi care nu injura, stau in banca mea si-mi vad de treaba. In schimb daca ma dau jos din masina nu o fac doar ca sa-i explic unuia cum se circula sau ca sa-i arat ca a trecut pe galben ... Toleranta fratilor este cea mai buna arma.

Si inca ceva. De-a lungul timpului am vazut arme de troate felurile si in mainile a tot felul de oameni... Foarte putin au tupeu sa le foloseasca pana la capat. In general e vorba de balacareala aia de tip balcanic care ma face pe mine sa regret ca n-am emigrat.

Si aviz alora care au in "aresenal" injuraturi. Avem vecini pentru care o injuratura inseamna mult mai mult decat pentru noi. Pana acum aveau masini cu numere de Chisinau, Balti, Tighina etc., si puteau fi identificati usor. Acum au afaceri aici si au masini cu numere romanesti. Oamenii astia nu scot pistolul doar ca sa sperie pe cineva ca sa nu spun ca de cele mai multe ori nu au nevoie de asa ceva ca sa faca rau.

Comment

Azi am reusit sa imi achizitionez.. si eu un toporas cum spuneam mai sus.. Am gasit in metro.. manerul ii din fibra de sticla.. nu a fost mult 20 de lei
                                Enter the Matrix

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google