Autoapararea in masina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Un barbat care da intr-o femeie este un nimic frustrat. Clar!
    Nu exista nici o scuza pentru un astfel de comportament
    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• FELICITARI tatalui.
      Un barbat care da intr-o femeie e orice altceva dacat barbat. Astept sa il intalnesc...
      The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

• Originally posted by vitriol View Post
        A..................... La casapit la modul ca l-a pus pe asfalt si l-a calcat in picioare pana au sarit trecatorii sa-l linisteasca.
        .....................................
        Astia merita batuti cu ranga pana nu mai au nici un dinte-n gura.

Comment

• BICI cu ace metalice (ca in antichitate) pentru aceste animale , sigur ii va potoli.
          1.6 MPi Icy White

Comment

• Ce tupeu pe uni ala amerita o ranga in cap!

Comment

• Pe langa bata de baseball si spray cu arome, as vrea sa-mi mai cumpar si un baston electrosoc ceva pe la 500 KV. Are si lanterna.

Semi bastonul se poate folosi de la distanta fiind destul de lung. Va puteti apara foarte usor de posibilii agresori , de cainii vagabonzi sau de animalele salbatice. Este foarte puternic (500 KV) , are functie de alarma (alarma de politie) si lanterna. Pachetul include cablu de incarcare a acumulatorului intern direct de la priza si husa de prindere la curea. Este prevazut cu cheita de siguranta pentru a evita descarcarile accidentale.
              Electrosocul este interzis persoanelor sub 18 ani.
              Exista si de 2500kv, dar mi-i ca moare dreaqului vreunul mai slab de inima daca il salut cu asa ceva.

Mai exista si :

Pistol Profesional Taser cu Electrosoc si Laser
              Este o arma cu electrosocuri cu puterea de 80KV. Poate fi folosita ca un aparat cu electrosocuri obisnuit precum celelalte elecrosocuri din oferta atunci cand nu are montat cartusul lansator. Cu lansarea activata (cartus lansator montat) poate arunca doi electrozi din sarma de inox foarte subtire si rezistenta pana la 5 m care se agata de imbracamintea agresorului nieintrand in piele chiar daca acesta nu poarta imbracaminte.
              Efectul asupra agresorului este identic cu cel provocat de un aparat electrosoc de putere medie. Genereaza pana la 200 de descarcari a cate cinci secunde fiecare, numarul descarcarilor fiind controlat de dvs. prin timpul de apasare pe declansator. Are un dispozitiv de ochire cu laser care proiecteaza un punct rosu luminos pe corpul atacatorului. Nu are niciun fel de recul, folosirea sa este foarte sigura pentru utilizator, nu exista posibilitatea autoaplicarii socurilor in timpul folosirii. Cu acest dispozitiv puteti opri in siguranta o amenintare de la o distanta de pana la 5 metri, indiferent de zona corpului in care sondele lovesc tinta. Modalitatea de tintire si tragere este aceeasi ca si in cazul armelor de foc.

Caracteristici:
              Pistoalele Taser nu sunt considerate arme de foc si utilizarea lor nu necesita permis pentru port-arma. Se incadreaza in aceeasi clasa de arme de aparare pentru amatori cu electrosocurile si sprayurile paralizante, deci sunt absolut legale.
              Viata sau sanatatea atacatorului nu este pusa niciun moment in pericol si nu lasa niciun fel de sechele, avand o tensiune de descarcare ca unui electrosoc obisnuit.

Pachetul include:
              - Pistol electrosoc taser.
              - 3 cartuse lansatoare.
              - Husa din chinga militara neagra pentru protectie si atasare la curea.
              - Incarcator de priza.
              Pistol Profesional Taser cu Electrosoc si Laser
              Last edited by mr.K; 4 June 2013, 16:00.

Comment

• Uite ceva de efect:

Da, repet, dupa parerea mea, cel mai bun e bastonu' telescopic.
                Dezavantaju' principal la electrosoc este faptu' ca trebe sa te apropii f. mult de agresor, daca nu chiar sa ai un scurt contact...ceea ce e de evitat. In schimb cu bastonu' il altoiesti grupa mare.
                Sprayu' are la fel dezavantaju' distantei si al factorilor externi...inclusiv cel mai important, vantu'.

Comment

• Originally posted by Kojak View Post
                  ...daca nu chiar sa ai un scurt contact...ceea ce e de evitat.
                  Pai daca e de evitat, atunci ramai in masina.

Acum sincer, ori te dai jos hotarat sa-l faci pe ala KO din prima - fara sa mai stai sa-i explici sau sa-i ceri explicatii - ori ramai in masina, sau, de ce nu, sa incerci sa fugi si sa eviti contactul fizic.
                  Last edited by vitriol; 4 June 2013, 18:07.
                  sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Tu ramai in masina, cum ai dat tu mai sus exemplu' ala cu fata aia, si ala vine chitit peste tine, ce faci? Presupunand ca poate n-ai cum sa fugi, etc...
                    Nu e bine sa ai ceva la tine sa-l percutezi inainte sa apuce sa te trozneasca?
                    Atata tot ca vei fi primul care a dat...

Comment

• Eu n-am zis nici ca ma dau jos, nici ca raman in masina. Tu ai zis ca e de evitat un contact si din acest motiv am scris ca sa-ti explic cum sta treaba.

P.S. Eu nu sunt de acord cu "sculele" pastrate in masina pentru "autoaparare". In momentul in care stii ca ai ceva (pistol, cutit, bata) o sa fii tentant sa le folosesti si o sa te crezi Chuck Norris doar pentru ca unu' te-a injurat sau mai stiu eu ce. Poate situatia nu impune asa ceva.
                      Last edited by vitriol; 4 June 2013, 18:03.
                      sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Originally posted by vitriol View Post
                        Eu nu sunt de acord cu "sculele" pastrate in masina pentru "autoaparare". In momentul in care stii ca ai ceva (pistol, cutit, bata) o sa fii tentant sa le folosesti si o sa te crezi Chuck Norris doar pentru ca unu' te-a injurat sau mai stiu eu ce. Poate situatia nu impune asa ceva.
                        Nu generaliza, depinde de temperament si de autocontrol (daca ai asa ceva). In fond, asta ar trebui sa ne diferentieze de animale, nu?
                        Io unu', nu ma las purtat de val ptr. orice kkt in trafic, da' daca te-ai dat jos la mine si ai atentat asupra mea, asupra familiei si de ce nu asupra bunului personal, te-am prajit. Scurt. Daca pot...daca nu, in situatii limita, la nevoie trec si peste tine cu masina.
                        Last edited by Kojak; 4 June 2013, 18:27.

Comment

• Ca sa evit orice problema cu Politia in caz de cine stie ce control, daca am bate, pistoale, cutite, etc., m-am dotat cu un antifurt din otel pentru situatii nedorite in trafic. Politia nu se leaga de el, ca na, d-aia l-am luat sa stea in masina si deschis la maxim are 1 m si nici n-ai sanse sa-l scapi din mana datorita curbarii. E perfect.
                          Attached Files
                          sigpic
                          Shit does not happen. Shit takes time, shit takes effort.

Comment

• acest baiat are o idee foarte buna.

Comment

• Chiar interesat antifurtul. Grija mare cu ala in mana e sa nu loviti la cap, ci la coaste, genunchi... O lovitura in cap cu asa ceva il apropie pe cel ce o incaseaza de Sf. Petru.

Comment

• Buna,

am citit cu foarte mare atentie topicul asta. Am un prieten ce o venit acasa cu fata destul de bine umflata pt un loc de parcare,asa ca in cazul lui era foarte bine daca avea pe ce sa puna mana.

Eu nu am absolut nimic in masina, pt autoaparare, in afara de tocul de la fata de casetofon si o unghiera mica. Deci in afara sa il zgarii pe unul cu plasticul ala colturos sau sa ii fac manichiura....mare sanse nu am sa il "julesc".

Pe principiul ori suntem golani ori nu mai suntem,si eu sunt impotriva sculelor astora,fiindca la nervi te mai pui dracu sa croiesti pe unu si dupaia dai cu subsemnatul la garcea.

Chiar si daca o incasezi tu primul si dupa aceea il altoiesti, nu prea cred ca scapi de lege avand in vedere ca autoapararea in Romania nu exista decat pt jmecheri Plus ca, daca Badea are dreptate, trebe cand o incasezi sa ripostezi cu aceeasi forta. Deci trebe sa ai o arma din fiecare, Cutit,Bata,Lant,Pistol si alegi in functie de arma cu care te ataca ala.

Ca si concluzie, in loc sa ma duc la poligon, sa invat sa bat instructorul de acolo, sa car AK-47 dupa mine, eu sunt constient ca nu sunt Steven Seagal, si bat vreo 5 cu mana dreapta Evit pe cat pot, sunt calm,las prostii sa treaca, nu dai flashuri,claxoane etc si ajung intreg acasa.

Daca am probleme ii ofer cu drag RCA, eu am Casco, si in cel mai rau caz, fuga este foarte sanatoasa.Te aduce intreg acasa

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google