Autoapararea in masina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Bata de baseball 45cm! Cu ea scutur covoarele si carpele (mai ales).
    Nu am folosito in alte scopuri decat o data (am batut cuie cu ea).
    Daca totusi va fi nevoie si pentru altfel de carpe ... "loveste primul...si cat ma tare".

PS Nu-ti arata "arsenalu" decat daca esti sigur ca il vei folosi. Altfel risti sa ti-o iei cu tot cu "arsenal".

Comment

ei na

Cel mai bine ai un pistol cu bile de cauciuc...
      sorry rest...

Comment

Un baston cu soc electric.e super.poate fi folosit (pt ca la un capat are) si pe post de lanterna...

Comment

Originally posted by KeanuRev View Post
          Azi am reusit sa imi achizitionez.. si eu un toporas cum spuneam mai sus.. Am gasit in metro.. manerul ii din fibra de sticla.. nu a fost mult 20 de lei
          Felicitari pentru bibeloul achizitionat. Am luat si eu unul si dupa doua cioate taiate s-a spart.
          Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Cea mai eleganta metoda este sprayul cu exctract de piper(sau paralizant cum se zice prin popor) ptr ca dai cu el de la o distanta de 50cm si pleci gata... cu bastonu pana il intinzi pana una alta til ia ala si te bate la propriu si la figurat

sau cea mai low-cost metoda nu va spalati pe dinti 2-3saptamani

sigpic

Comment

Si daca "partenerul" are 4-5 saptamani de lipsa periuta de dinti?
              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Atunci scoti sprayul paralizant... daca nu ai sprayul paralizant arborezi steagul alb de pace sau negru de doliu in functie de imprejurari

sigpic

Comment

Am si eu o bata de baseball o tin langa scaunu de la sofer nu am folosit-o si sper sa nu ajung in situatia de a o folosi , dar daca se ajnunge in cazu in care vine ala la mine si are ganduri necurate atunci merg pana la capat
                  Bart: I am through with working. Working is for chumps.
                  Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.

Comment

Am citit pe la voi pe aici tot felul de metode pentru autoaparare. Am vazut ca multa lume vrea sau chiar are pistol in masina (cu gaze, cu bile etc). Un prieten care nu prea poate sa-si stapaneasca nervii a avut o altercatie cu un nene in trafic si a scos pistolul la el. Eh treaba nasoala e ca ala a scos si el pistolul si a aratat legitimatia de politist...La ce credeti ca s-a ajuns din aceasta situatie peste care se putea trece foarte elegant cu o injuratura? Dosar penal pentru detinere de arma si ultraj. Rezultatul: 2 ani cu suspendare si o pata neagra la cazier.
                    Deci toti cei care au sau vor pistol, daca tot le aveti trebuie sa le si folositi pentru ca si celalalt poate scoate un pistol si trage primul fiind speriat, si unde credeti ca se poate ajunge dintr-o situatie ca asta? Cel mai bine este sa scapati de ele.
                    La fel si cu bate, daca la un control sunt gasite in masina voastra astfel de "instrumente" se considera ca le detineti cu intentia de a le folosi, deci dosar penal direct.
                    Acum nu zic ca trebuie sa stati sa luati bataie, dar cel mai bine se poate rezolva cu vorba buna, indiferent daca a gresit ala sau noi.
                    Last edited by vitriol; 27 April 2008, 14:55.
                    sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Eu in masina am un cutit de ala din armata cu 2 taisuri
                      laureate 1.5l, albastru marin

Comment

Eu tot la spray paralizant raman , ce bate pistoale cutite si alte nebuni...
                        acum mai ramane sa-mi cumpar si eu unu

sigpic

Comment

Cea mai buna metoda impotriva pistolului... ARUNCATORUL DE FLACARI !!) glumesc evident dar cum o fi sa iesi cu unul dinala?)) sau cu un arzator dinala de porci... da cu flacara mai lunga))

Comment

Deocamdata nu am nimic "la indemana" dar din ce am citit mi-ar cam fi ochii sa ma dotez cu unelte ajutatoare.
                            in general este bine sa eviti discutiile pe un ton agrsiv incercand sa aplanezi situatia caci numai un prost se impune prin forta fizica cel destept il lasa in pace pe celalalt i-ar daca tot continua atunci in functie de situatie iei masuri rapide (dai la glezne, asa ca la fotbal) caci daca vezi unu venind spre tine cu mainile goale nu te astepti sa te "faulteze".

si stiti cine "rage" cel mai tare cei sighinasi, cei care nu cantaresc mai mult de 60Kg , ei se aventureaza cu pliscu mare cu tot felul de fite.

Comment

Ai dreptate VITRIOL. Nu se stie niciodata ce ascunde alalalt sub tricou...Un unchi de-al meu a avut o altercatie pe sosea cu un gitan, si ala a scos o sabie si venea spre el...Asta a scos pistolu' si ala s-a tiarat...Dar l-a urmarit nitel prin Bucuresti pana unchiu-meu s-a oprit la o sectie de politie. Dupa aia a disparut rapid...
                              Asa ca mai bine o vorba buna, dar si un spray cu piper cum zice SONYKEL...
                              LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

PUBLICITATE:
                                sunand la numarul ******
                                orice initiat online :P va poate spune urmatoarea chestie:
                                gandirea ta iti configureaza viitorul.
                                Umpleti masina cu arme si sansele si ocaziile ca sa le folosesti vor creste exponential. Toti iti vor parea mai rai, mai periculosi, tu vei capata o falsa incredere in tine, neacoperita de posibilitati reale, te vei baga in niste iluzii care te put duce departe, in jos.
                                Topoare si bate? Come on, treziti-va la realitate!!!
                                Nu-ti lua nicio arma niciodata, crede in Dumnezeu si in tine, fii amabil, indatoritor, cuminte spre smerit si nu vei avea nevoie de aparare fiindca nu vei ajunge in situatii limita.
                                Ca sa fii impacat suta la suta, du-te la sala de box 1 an si 1 an la judo si o sa vezi ca e mai bine decat un nenorocit de spray. Scoate tu (generic "tu") spray-ul cu piper la fratele Tibi Florescu si o sa vezi cum baga capul in piept si te ia de picioare si te da jos si....pana isi face efectul spray-ul la el, ti-a si rupt un picior. El se spala si pleaca si tu ramai muci.

Asa ca lasati violenta daca nu sunteti facuti pentru ea.

;)
                                Last edited by toba; 29 April 2008, 08:01. Reason: adaugire

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google