Autoapararea in masina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

aici e de mine !!! deci daca e rost de skandal pai atunci sa fie ...

detin o bata telescopica in usa , are 0 batai dar am exprimat intentia ca vreau sa o folosesc de cateva ori .
    poate sint unpic mai deplasat dar o singura experienta a facut un participant la trafic sa evite altercatiile . experienta a fost ceva de genul : eram in spatele lui , statea pe 2 benzi sau mai bine zis intre , dupa 2 flasuri si 2 claxoane finute , a urmat unul mai lung , la care tipul scoate degetul magic pe geam . reactia mea a fost - nu te dai? BUM. ... 2 masini zgariate , o ora la politie si 100 de lei amenda . A MERITAT !

e buna si faza cu lasatul de la tine . o adopt in majoritatea cazurilor .

Comment

pai amenda...dar permisu retinut ca la`i lovit din spate ?
      sau nu era recent ?

Comment

nu e recent ... sa zic anul trecut pe vremea asta luat din laterala cat ca incaput botul masinii pana in fata a lui alba si a mea rosie

Comment

in caz de bataie incerc sa pun la munca toti cei 75 CP ai masinii... pana acum nu a fost cazul dar daca e nevoie mai bine i-o dau eu primul... vorba aia... prima impresie conteaza...
          sigpic

Comment

Calm, fara fitze, lasa-i sa se bage ca e plin de panarame, santieristi, curve, pesti, sageti, fosti puscariasi, etc.
            Ganditi-va ca unul care a stat 10 ani in parnaie pt talharie poate fi la volan. Are dreptul legal.
            Lasa-i pe toti sa iti ia fata si o sa ajungi cu 3 minute mai tarziu relaxat.

parerea mea.
            violenta e absolut ultima solutie, cand trebuie sa iti salvezi viata sau pe a celor apropiati.
            atat. nu pentru chestiuni de orgoliu.

Comment

Buna teorie pentru un bucurestean....Nu stiu de unde ai atata calm
              detin una bucata bata baseball, una bucata tonfa si un buton de panica pentru 112, necesar ori mie, ori lui.
              Last edited by sorin_pss; 10 May 2009, 16:03.

Comment

da, dar ce te faci cu prostul care iti taie fata, te blocheaza si se da jos cu bucata de teava in mana...?

sa va zic faza - intersectie aglomerata, de pe contra-sens un adevarat fiu de rahova-ferentari cu "mertan mancati-as" se baga in depasirea coloanei fix in fata ta...in dreapta autobuz, el in fata.
                si el zice "#$@%^&$&$&#*@ in ma-ta, de ce nu te dai ma? ai rezolvat ceva daca nu m-ai lasat sa trec?" fara sa vada ca el e pe alta banda decat e normal, tu nu ai unde sa il feresti ca ai un mare RATB in dreapta si nu ai pe unde sa te strecori.
                ce ii faci/zici unuia ca asta daca mai ai si ghinionul sa aiba ceva cu calibru prin masina?
                aaaa?
                Last edited by skd_ozenel; 10 May 2009, 18:49. Reason: Automerged Doublepost

Comment

In nici un caz nu va iesi ceva bun daca te pui la mintea lui
                  In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

@andreea13:
                    Permisul nu se retine in cazul nepastrarii unei distante de siguranta fata de masina din fata.
                    Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

• eu am in masina o bata de baseball si un cutter. cutterul pt a taia diverse lucruri si bata nu am luat-o pt oameni. o data am fost intr-o calatorie si am fost incoltit de 2 caini maidanezi.
                      sigpic

Comment

• Eu am in masina un stetoscop, si un manual PCR.

Comment

• violenta -ultimul refugiu al incompetentei
                          cel mai bine e sa o eviti, nu de alta dar majoritatea celor care se folosesc de ia fac asta zilnic pe cind la majoritatea dintre noi nu cam lipseste antrenamentul
                          baiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele

Comment

• Originally posted by Cezar View Post
                            Eu am in masina un stetoscop, si un manual PCR.
                            Sigur nu e Carnetul de Partid?
                            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Nu merita bataia. Dupa ani de sport, chiar daca mai imi vine sa-l rup in doua pe unu' care crede ca, daca circula pe sens interzis e mai smecher, prefer sa tac si sa-i urez numai de bine. Nu de alta, dar unii mai au cate un pistol si atunci plange mama mea in loc de a lui. La fel de adevarat este ca, asa cum spunea un coforumist, dar si Mircea Badea, daca te dai jos din masina la unul, te dai ca sa-i rupi capul, fara sa pui intrebari. Cred ca e bine sa ai ceva la indemana ca se te ajute in caz de belea, dar trebuie sa fie mic si rapid, altfel nu iti e de niciun folos. Bataia e rupta din rai, dar numai daca o dai.
                              The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

• Acum cateva zile o prietena mergea cu masina pe stradutele cartierului si s-a intanlit cu un taran care i-a blocat calea, s-a dat jos din masina, a inceput sa dea cu picioarele in masina cand a vazut ca tipa asta e calma si se uita la el cu dispret, i-a spart geamul de la sofer si i-a dat un mare pumn in fata pe motiv ca mergea cu faza lunga. Ea saraca a incercat sa-i explice ca sunt faruri cu xenon (chiar de fabrica), i-a aratat cum e faza lunga dar asta nici nu a vrut sa asculte. Tipa fata desteapta l-a sunat pe tatal ei si s-a tinut dupa ala pana unde a parcat masina. Ma rog...ala a vazut-o si in timp ce el se agita pe langa masina a aparut tatal ei. Cand a vazut in ce hal e fiica lui nu a mai tinut cont de nimic si l-a casapit cu bataia pe ala. La casapit la modul ca l-a pus pe asfalt si l-a calcat in picioare pana au sarit trecatorii sa-l linisteasca.
                                Acum stau si ma intreb cat de taran trebuie sa fii sa lovesti cu toata forta o fata de 55 kg si 1.65 m inaltime mai ales ca dupa aia am aflat ca si idiotul ala avea o fata de vreo 16 ani ca venise cu ma-sa la politie. Nu stiu ce se va intampla in continuare dar daca eram in situatia tatalui as fi procedat exact la fel. In momentul ala chiar nu mai ai cum sa gandesti limpede.
                                sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google