Logan La 315 Mpixel....

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Logan La 315 Mpixel....

Azi am facut ceea ce mi-am propus de ceva vreme...sa fac o fotografie stich, de cati mai multi megapixeli. Din lene sa ies afara, am facut-o de la geam, si mi-a iesit "finalul" la "doar" 315 Mpixeli...

Cine vrea sa descarce imaginea si sa o vada...poate sa o faca de la adresa:

Ptr vizualizarea formatului Adobe large (psb), este necesar Adobe Photoshop CS...

va avertizez ca imaginile au o marime considerabila...1.5 Gb PSB-ul si 1 Gb Tiff...

Vizionare placuta
    Last edited by alexyno; 15 May 2009, 19:09.
    e-mail: office@stickere.info

inca n-am luat poza, dar spune cu ce ai facut-o, cum? da niste detalii.

Comment

pana acum, ar fi trebuit sa o iei...

poza este facuta cu PTgui, si este compusa din 56 de imagini de 12 Mpix. DIn pacate, nu am gasit un serial ptr program, si am watermark-ul prezent pe toata imaginea...Imi place programul, si cred ca o sa-l cumpar, chiar daca costa 400 lei....

am aduagat pe site, o arhiva, a fisierului PSB (adobe large format)...are "doar" 512 Mb...

Comment

Am reusit sa descarc dar nu pot vedea poza...
        sigpic

Comment

l-am descarcat, slaba poza. adica n-ai idee ce ar insemna o poza de 315MP .

sincer, rezolutia parca e interpolata la greu, pt ca nu-i pic de detaliu in ea.

Comment

Din cauza limitarilor ptr utilizarea memoriei...Programele "normale" gen Irfanview, Windows picture viewer...etc, cam dau gres la afisare. Eu recomand Adobe Photoshop seria CS, sau Gimp...

Stiu...asta e primul stich, facut de la geam. ) Parca e interpolata la greu, din cauza luminii, si a obiectivului Tele cam varza pe care l-am folosit

Oricum, este primul meu stich de marimea asta, reusit... Sunt multe elemente, de care este dependent finalul...

Eu sunt multumit de ce a iesit...chiar daca se putea mult mai bine...Nu de alta dar este "prima".
            Last edited by alexyno; 15 May 2009, 21:43. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Incearca sa cauti sa urci undeva poza pentru a o putea vedea si ni...daca tot ne-ai starnit.
              sigpic

Comment

maine...ma ocup de treaba

acum, este si o varianta Jpeg...de 245 Mb.

click dreapta si save target as... (nu de alta, dar e mare )
                Last edited by alexyno; 15 May 2009, 22:58. Reason: Automerged Doublepost

Comment

daca as sta eu pana descarc ce ai pus tu pe aici, cred ca pot sa trag un pui de somn linistit, fara sa mi-l tulbure cineva, si dupa 8 ore cand ma trezesc poate se apropie de sfarsit. cum zicea si valeriu, cauta sa urci undeva poza aia noi sa o putem vedea, fara a mai fi nevoiti sa o descarcam
                  Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

vezi ca de pe rds merge cu 1Mb/s, iei poza repejor. de pe alti provideri... merita incercat.[am luat tif-ul, dar se vede execrabil cu picasa, cel putin pentru rezolutia asta].

adevaru-i ca oricum nu putea sa-ti iasa nu stiu ce avion de poza din moment ce-i formata din 56 de poze simple, chiar si de 12MP fiecare. trepied ai folosit? ce camera foto ai? daca esti pasionat de foto, vezi ca un trepied util [si cu cracii de metal, nu plastic] il iei pana in 100RON. eu tot obiectiv tele am [fujifilm s5800], dar is multumit de el, pentru o camera bridge e foarte ok.
                    Last edited by bro; 16 May 2009, 00:03.

Comment

eu am la rds si nu e stralucit. stau la casa si de aia
                      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

am da, am uitat sa specific ca-s pe fiber. oricum merita incercat.

Comment

Obiectiv Tamron AF 70-300 mm, crop 1.6X, diafragma de 5.6 in tele (zgomot)... lumina dupa colt (zgomot)...Iso fortat la 800 (de aici zgomot). Aparat Canon EOS 450D.

Nu aparatul e de vina...ci obiectivul, care nu e sharp in lumina slaba si eu...

S-a mai pierdut din calitate si la stich.... Oricum, e bine facuta lipirea. Nu conteaza numarul pozelor componente...puteau sa fie si 112 (dublu) sau doar 10, rezultatul era acelasi. Cand o sa am timp, o sa o fac si pe cea din 112 poze (aproximativ), dar cu pozele facute exact cum trebuie... Si, normal ca folosesc trepied, pe care stiu cum sa-l aleg, nu de alta, dar aparatul + obiectiv au in jur de 1 kil 200...)

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google