@Razzvan: Da, culmea, Ford = si Germania...(masina de firma - reprezentant de vanzari pe Europa de Est, masina = Ford Fusion, fabricata la Koln). Stiu ca au uzine in Anglia, in Spania si Turcia. Stiu ca au dat Focusul, desi la inceput in faceau tot ei. Le dau eu pistolul, dar pentru ei, nu pentru mine (pentru ca s-au gandit sa vina la Craiova).
Mari producatori de autoturisme...Vs
Collapse
X
-
-
Nu m-am gandit la asocieri de asemenea factura, pentru ca ar trebui atunci sa tinem cont si ca Renault-ul se face prin Turcia (Clio, Megane), Opel-ul in Polonia (Astra). Ma gandeam la marcile reprezentative pentru cele doua categorii din punct de vedere al accesibilitatii catre clienti (Audi nu mi se pare chiar accesibil nici chiar SH), de-aia am asociat Fordul cu nemtiiThe future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson
Comment
-
Originally posted by andy_x3m View Post... Mertz-ul a avut un singur esec rasunator pe care l-a rezolvat admirabil...sigpic
207 noir obsidien
Comment
-
Originally posted by Razzvan View PostJREwing ma refeream la faptul ca nu poti asocia Ford'ul cu Germania. Stiu ca de exemplu Focus'ul hatchback se fabrica in Germania ...
Comment
-
Originally posted by andy_x3m View PostFord-ul de US si Ford-ul de EU sunt masini complet diferite!Last edited by maistoru; 20 May 2009, 12:24.vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat !
Comment
-
Va salut! Sa facem o comparatie buna trebuie sa comparam masini asemanatoare ca si an de fabricatie ,motor si pret.Adevarul e ca multi me-am luat masini frantuzesti pt ca asta ne-a permis buzunarul,oricine viseaza la o masina germana de top un M,AMG,quatro etc,o problema ce am auzit-o legata de passat ,cele pt Romania se fac in Cehia...la Skoda(de aici apare o diferenta intre ce se vinde pe piata germana si ce la noi).
Comment
-
Intr-adevar, daca le compari la aceeasi clasa si la pret similar, masinile frantuzesti le bat pe alea nemtesti (iar in ziua de azi fiabilitatea este similara, ca doar sunt facute toate din acelasi "aluat", adica furnizorii sunt in ziua de azi aceiasi la cam toti fabricantii).
Daca faci abstractie de pret, si dai oricat ca sa iti iei masina pe care o vrei, nemtoaicele cam castiga la orice clasa de masini.
Comment
-
Originally posted by detail View PostDaca faci abstractie de pret, si dai oricat ca sa iti iei masina pe care o vrei, nemtoaicele cam castiga la orice clasa de masini.Last edited by Cezar; 20 May 2009, 15:11.
Comment
-
ce comparatii faceti, oameni buni?
aceeasi clasa? preturi similare? care? unde?
comparam Megane DCI 105cp [14600euro cu tot cu TVA] cu cine? poate doar cu golf 6 105cp [care-i 16300 FARA TVA!!!], ca un A3 asemanator e deja 19600euro TOT TARA TVA!!!. eh, o Cola in plus, nu-i asa? de banii aia voi mancati o pizza probabil. io in schimb fac multe.
si asa mai departe cu comparatiile si "asemanarile" astea pe care doar voi le vedeti. eu zic ca-s masini total diferite. doar prin prisma pretului sunt diferente pana la cer. normal ca-s diferente si la calitate, eu zic ca atunci cand dau multe mii de euro in plus, mai cer si calitate in plus, nu doar o firma diferita, mai smechera.
le: a, ca sa nu mai zicem ca Renault [iar il dau exemplu] nu face un sedan [laguna] mai scump de 26000euro cu tva, pe cand a4 abia pleaca de la 21770 +TVA [business ed. 1.8 benzina] si ajunge... de nu-mi ajung rinichii sa-i vand... deci, hai sa comparam, e asa o distractie....Last edited by bro; 20 May 2009, 16:47.
Comment
Comment