Mari producatori de autoturisme...Vs

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

@Razzvan: Da, culmea, Ford = si Germania...(masina de firma - reprezentant de vanzari pe Europa de Est, masina = Ford Fusion, fabricata la Koln). Stiu ca au uzine in Anglia, in Spania si Turcia. Stiu ca au dat Focusul, desi la inceput in faceau tot ei. Le dau eu pistolul, dar pentru ei, nu pentru mine (pentru ca s-au gandit sa vina la Craiova).
    Last edited by JREwing; 20 May 2009, 09:29.
    The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

Stiam de Ford ca sunt facute si pe acolo, dar e o firma americana. Oricum, doar Focus-ul ce-a prins prin State, dintre Fordurile astea europene
      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Ford-ul de US si Ford-ul de EU sunt masini complet diferite!
        sigpic

Comment

JREwing ma refeream la faptul ca nu poti asocia Ford'ul cu Germania. Stiu ca de exemplu Focus'ul hatchback se fabrica in Germania ...

Comment

Nu m-am gandit la asocieri de asemenea factura, pentru ca ar trebui atunci sa tinem cont si ca Renault-ul se face prin Turcia (Clio, Megane), Opel-ul in Polonia (Astra). Ma gandeam la marcile reprezentative pentru cele doua categorii din punct de vedere al accesibilitatii catre clienti (Audi nu mi se pare chiar accesibil nici chiar SH), de-aia am asociat Fordul cu nemtii
            The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

Originally posted by andy_x3m View Post
              ... Mertz-ul a avut un singur esec rasunator pe care l-a rezolvat admirabil...
              Probabil ca te referi la A-Klasse cand l-a rasturnat "elanul", dar sa nu uitam de nenumaratele esecuri in serie, din care as aminti doar de E-Klasse (W210) sau de ML (prima generatie) ori poate de tancul R-Klasse care a avut in Europa soarta mai vechiului Avantime. Asadar sa nu credem ca nemtii nu gresesc si ei.
              sigpic

207 noir obsidien

Comment

Originally posted by Razzvan View Post
                JREwing ma refeream la faptul ca nu poti asocia Ford'ul cu Germania. Stiu ca de exemplu Focus'ul hatchback se fabrica in Germania ...
                Pai daca o iei asa si Opel este GM, masinile noi au "bataie" si pe piata americana, vezi Insignia si Noul Astra care se lanseaza in toamna...

Comment

Originally posted by andy_x3m View Post
                  Ford-ul de US si Ford-ul de EU sunt masini complet diferite!
                  de s-ar mai face in ziua de azi transit cum l-au facut pe al meu acu 25 de ani m-as imprumuta oricat sa iau unul nou.
                  Last edited by maistoru; 20 May 2009, 12:24.
                  vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat !

Comment

Ca sa fiu strict ontopic, prefer masinile nemtesti si nu spun asta numai in comparatie cu frantuzoaicele, ci cu toate masinile.
                    sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Va salut! Sa facem o comparatie buna trebuie sa comparam masini asemanatoare ca si an de fabricatie ,motor si pret.Adevarul e ca multi me-am luat masini frantuzesti pt ca asta ne-a permis buzunarul,oricine viseaza la o masina germana de top un M,AMG,quatro etc,o problema ce am auzit-o legata de passat ,cele pt Romania se fac in Cehia...la Skoda(de aici apare o diferenta intre ce se vinde pe piata germana si ce la noi).

Comment

Masinile nemtesti sunt cel putin cu o clasa peste cele frantuzesti.Asta e parerea mea si o spun din propria experienta.

Comment

Intr-adevar, daca le compari la aceeasi clasa si la pret similar, masinile frantuzesti le bat pe alea nemtesti (iar in ziua de azi fiabilitatea este similara, ca doar sunt facute toate din acelasi "aluat", adica furnizorii sunt in ziua de azi aceiasi la cam toti fabricantii).
                          Daca faci abstractie de pret, si dai oricat ca sa iti iei masina pe care o vrei, nemtoaicele cam castiga la orice clasa de masini.

Comment

Originally posted by detail View Post
                            Daca faci abstractie de pret, si dai oricat ca sa iti iei masina pe care o vrei, nemtoaicele cam castiga la orice clasa de masini.
                            Sa nu uitam de japonezi, iar actual honda accord este cu 7 clase pt orice masina hitlerista ori facuta de mancatorii de branza urat mirositoare. Bineinteles la categoria din care face parte.
                            Last edited by Cezar; 20 May 2009, 15:11.

Comment

Da, da' nu vorbeam aici de galbejiti...
                              iar apropo de Acord, mai incap discutii, vezi ultimul AMS...
                              Last edited by detail; 20 May 2009, 15:24.

Comment

ce comparatii faceti, oameni buni?

aceeasi clasa? preturi similare? care? unde?

comparam Megane DCI 105cp [14600euro cu tot cu TVA] cu cine? poate doar cu golf 6 105cp [care-i 16300 FARA TVA!!!], ca un A3 asemanator e deja 19600euro TOT TARA TVA!!!. eh, o Cola in plus, nu-i asa? de banii aia voi mancati o pizza probabil. io in schimb fac multe.
                                si asa mai departe cu comparatiile si "asemanarile" astea pe care doar voi le vedeti. eu zic ca-s masini total diferite. doar prin prisma pretului sunt diferente pana la cer. normal ca-s diferente si la calitate, eu zic ca atunci cand dau multe mii de euro in plus, mai cer si calitate in plus, nu doar o firma diferita, mai smechera.

le: a, ca sa nu mai zicem ca Renault [iar il dau exemplu] nu face un sedan [laguna] mai scump de 26000euro cu tva, pe cand a4 abia pleaca de la 21770 +TVA [business ed. 1.8 benzina] si ajunge... de nu-mi ajung rinichii sa-i vand... deci, hai sa comparam, e asa o distractie....
                                Last edited by bro; 20 May 2009, 16:47.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google