Da ce naiba puteau sa aiba proiectoarele de au trebuit sa fie toate rechemate?
Mari producatori de autoturisme...Vs
Collapse
X
-
da. mai multe piese, in general. stiu ca macaralele geamurilor au o problema care poate aparea, poate sa nu apara. ca la dacia aceeasi problema si la golf4, poate nu asa des intalnita, dar una dintre cunoscutele "asa face si altele"...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
corect. asa ziceam si eu. si atunci la dotari/performante apropiate te uiti la pret, vezi ce sanse ai sa atarni prin service si cat de grave sunt posibilele probleme si pana la urma iei ce ti-e mai convenabil. personal prefer sa-mi asum un risc sa schimb in 5 ani piese de 10000 de euro decat sa-i dau de la inceput si sa fie bine dati...si chiar asa rau nu cred c-a ajuns renault sa bagi de 10000 piesaraie in masina. uite de asta nu mi-as lua passat in loc de laguna sau golf in loc de meganeDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Nici poveste.
Prefer sa dau 10000 Euro de la inceput, decat sa stiu ca stau cu ea prin service si sa schimb in timpu asta piese de valoarea asta (masina noua si stau cu ea prin service, nu-mi place ideea).
Deci eu m-as risca sa platesc banii astia in plus.
PS: deci...las-o naiba, noul Megane 13000 Euro??? wtf?? (nu stiu cum sta la dotari in banii astia, dar ma gandesc ca are AC si restu strctului necesar).
Si eu mai tre sa si cred ca va fi o masina fiabila, o fi, ramane de vazut.
PPS: la pretu asta, daca mai e si fiabila, concurenta ar trebui sa se apuce de facut scobitori, inghetata...popcorn...etc, numai masini nu.
Eu plec de la ideea ca e un rahat frumos ambalat, timpu imi va spune daca am gresit sau nu.
Prefer sa dau 16000 Euroi pe un Focus benzinar 115 cp.Last edited by Octavian; 25 May 2009, 16:09.
Comment
-
uita-te pe site sa vezi ce dotari are megane-ul. in strictul necesar la ala intra ce nu o sa ai la loganul full nici in 25 de ani de azi incolo. kia ceed cum poate sa fie doar 13000 la aprox aceleasi dotari? si la aia i-am gasit nod in papura, dar ma gandesc ca-n 3 ani de fabricatie au inceput si la kia sa se mai reduca defectele. iar megane in ultima vreme chiar nu cred c-a fost chiar o pleazna de masina...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Pai....tocmai ca-n ultimii ani/vreme a fost pleazna.
Na ma rog, nu e asa important.
Eu tot as prefera un Focus 1.6 115 cp echipare Trend (16000 Euro), care din pacate nu prea coincide cu ce arata site-ul, adica ce e diferit cand mergi la dealer: climatizare automata, jante aliaj 16'', si asta cred ca are si ce arata acolo, volan si schimbator in piele.
E o treaba de gusturi, dar daca as dispune de 14-15000 Euroi, as face un efort sa-mi iau Focus, nicidecum Megane la care sa-mi pice macaralele de la usi, sa-mi mai scartaie plasticele (si evetual chiar sa le schimbe in service) si alte defecte de rahat.Last edited by Octavian; 25 May 2009, 16:33.
Comment
-
M-am dat anul trecut cu un Focus 1.6 TDci nou (avea 400 km cand am plecat) de la Bucuresti la Suceava si retur, am ramas dezamagit atat de prestatii motor, cat si de tinuta de drum in pofida faimoasei punti spate multilink. Senzatia pe sosea la viteza mare in viraj transmisa de masina este ca o "comiti". Este controlabila perfect din directie, dar senzatia nu este prea confortabila pana nu te obisnuiesti. Iar motorul am avut surpriza sa il opresc odata in treapta a doua la o trecere de nivel, iar a doua oara cu 2 persoane la bord a trebuit sa retrogradez viteza a 4-a in rampa. Mentionez ca conduc dci si ma "stiu" la diesel. Motorul de 90 CP este comparabil cu cel de 70 dci si sub cel 85dci ca prestatii pe masina cu cutia aferenta.
Comment
-
la dotari asemanatoare si diferenta mica de bani, as lua si eu un focus (puntea spate independenta chiar se tine altfel, cu toate ca senzatia da, e diferita decat la semirigida si motorul de 1.6 benzinar are 12 sau 15 cai in plus la ford). pe de alta parte nici ala nu-i infailibil si reviziile sunt cam ca si la megane...pompele de apa delphi de la ford sunt la fel de cunoscute ca si turbinele delphi de la renaultDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Originally posted by detail View PostM-am dat anul trecut cu un Focus 1.6 TDci nou (avea 400 km cand am plecat) de la Bucuresti la Suceava si retur, am ramas dezamagit atat de prestatii motor, cat si de tinuta de drum in pofida faimoasei punti spate multilink. Senzatia pe sosea la viteza mare in viraj transmisa de masina este ca o "comiti". ............................ Motorul de 90 CP este comparabil cu cel de 70 dci si sub cel 85dci ca prestatii pe masina cu cutia aferenta.
Motorul dizal de 90 cp e comparabil la performante cu cel de 85 cp dci de pe Logan (la 70 cp da clasa fara discutii, poate nu te-au impresionat reprizele ceva mai slabute, tre sa-i dai ciocane ca lumea).
La gol si un 1.4 mpi e ceva mai tare ca un dci 70 cp.Last edited by Octavian; 25 May 2009, 17:53.
Comment
-
Ce prostii sunt oamenii care dau multi bani pe masini.De ce sa dai 50000 E cand dai 20000 si iei o super fratuzoaica.Hai sa fim seriosi oameni buni.Unde a-ti vazut un obiect care sa fie ieftin si bun, sau mai bun ca unul scump.Va zic eu ca nicaieri.Ca in toate domeniile calitatea costa, asa a fost si asa va fi intotdeauna.Sunt de acord ca masinile germane nu mai duc la fel de mult ca cele de acum 15 ani, dar asta e din cauza ca suntem o societate de consum.Numai bine
Comment
-
Eee cum nu este ieftin si bun??
Renault Megane 13000 Euro, e la fel de bun/prost/roaba ca un vw golf6 , orice din clasa de la toyota, honda, mazda, sau de la ford, bmw etc, ca stii doar, la astea platesti firma
Are cel mai bun raport pret/calitate mai ))))
Comment
Comment