Mari producatori de autoturisme...Vs

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Pai asta era comparatia, la aceesi bani cu un megane3 dci105 cu dotari OK, iei un golf 6 1.6 FSI chel. Avantaj frantuzoaica. Iti iei masina care te "coafeaza".
    Eu de ex acum 3 ani dupa un marketing intens am luat un clio3 "full" de 13700 oiro, de banii aia imi luam un corsa, fiesta, polo, 207 "chel sau chelut", fie mai puneam 1000-3000 oiro pentru dotari. Asa ca am ales clio si nu am gresit din punctul meu de vedere. Te intinzi cat ti-e plapuma. Iar sigla de pe masina nu tine loc de confort sau performante.

Comment

pai megane chiar e clasa golf/octavia/308/a3/c4/seria1...laguna e imediat urmatoarea. a4, passat, c5, 407/superb/seria3. cred ca n-ai ce compara cand faci raportul pret/dotari la alea franceze si la alea nemtesti. platesti "made in germany" (de fapt design in germania, piese chinezesti, asamblare in romania) de vorbesti singur...dar na, da bine la imagine.
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Daca ai bani e normal sa platesti ''Made in Germany'' pt ca momentan sunt cele mai bune in comparatia asta.
        Renault, Peugeot, Citroen sa compar cu ce firme de la Germania? Cu VW sau Audi, BMW, Mercedes ?? (asta nu prea merge) , hai ca ma faci sa rad.
        Inca mai credem in basme, adica bani mai putini la aceeasi calitate, fiabilitate si dotari.
        TOTUL este foarte echilibrat, sa nu credeti voi ca francezii se multumesc cu profit mai mic (din contra, sunt foarte halosi) , pretul mai mic la aceeasi clasa se poate justifica foarte usor, doar ochii deschisi sa-i ai si sa nu fii partinitor cum sunt multi.

PS: pt un plus de calitate intotdeauna platesti mai mult decat ti s-ar parea a fi normal, dar daca te respecti si ai bani...

PPS: ia un BMW 116i si frumosul Megane3 1.6 16V.
        La finisari poate a reusit Megane sa se mai apropie, la performante tot ia bataie la cur (rau) chiar si de la un ''amarat'' de 116i.
        Calitate n-are cum, la ce pret e Megane e clara treaba.
        Last edited by Octavian; 20 May 2009, 17:28.

Comment

Bre, ai naibii mai sunt astia condusi de Hitler....
          Cu ce e mai buna o masina made IN NAME OF germany, decat celelalte?
          Cred ca ar trebui sa plecam urechea la statisticile actuale, si nu la povestile de cand eram copiii despre super-masina nemteasca.
          PS: mercedes, za super ultimate car...cate C classe pana in 2002 mai ruleaza pe strazi? Mai niciuna...pt ca sunt za ultimate zupar Hitler car

Comment

Originally posted by Octavian___30 View Post
            La finisari poate a reusit Megane sa se mai apropie, la performante tot ia bataie la cur (rau) chiar si de la un ''amarat'' de 116i.
            megane 1.6 16v, 110cp......12900eur cu TVA
            bmw 116i, 90cp................22300eur [si ceva-mi spune ca-i fara TVA din moment ce astia pe site zic "pret baza 22300, pret total tot 22300"].

oricum ar fi, is oleaca de 10.000euro intre ele. iarasi o comparatie d-asta turbata. daca cumva bmw-ul e fara tva, dupa ce-i adaugi si tva-ul, numai bine ajungi sa-ti iei pe banii aia 2 megneuri. comparabile masinutele astea doua, asa-i?

deci iti dai seama ca neamtzu ar trebui sa fie imbecil de nesimtit sa nu-ti ofere calitate in plus fata de megane la +10.000euro. spera doar ca diferenta chiar face banii astia.
            Last edited by bro; 20 May 2009, 17:40.

Comment

Originally posted by Octavian___30 View Post
              Megane 3 bate la cur ca tinuta de drum 116i de vreo doua ori. seria 1 daca nu scrie x pe ea are o tinuta de drum de tot kkt-ul. Ai ales neinspirat exemplul din toate punctele de vedere, mai putin sigla!
              PS Si incearca sa te sui intr-un megane 3 cu dotari superioare. N-o sa-ti para rau.

Comment

Masinile frantuzesti - cele mai bune dpdv. dotari/pret in momentul achizitiei. Service mai scump decat la nemtoaice. Depreciere mai mare decat la nemtoaice.
                Masinile nemtesti - cele mai bune dpdv al imaginii pe care ti-o confera la noi in tara. Si atat. Punct.
                Masinile japoneze, desi nu era vorba de ele - cele mai fiabile, fapt dovedit stiintific

Totul depinde din ce punct de vedere privesti problema.

Comment

Originally posted by detail View Post
                  M seria 1 daca nu scrie x pe ea are o tinuta de drum de tot kkt-ul.
                  HAHAHA... cum sa zici asa ceva ... Am mers tot weekendul la munte cu un prieten cu 120d (~210cp cu remapare ) ( rar mi'a fost dat sa vad o asemenea masina ca stabilitate ). Poate dintr'o greseala intra pe acest forum proprieratul BV-xx - NFO Leon FR ... nu a miscat in fata bmw'ul ...

Comment

Originally posted by bro View Post
                    megane 1.6 16v, 110cp......12900eur cu TVA
                    bmw 116i, 90cp................22300eur [si ceva-mi spune ca-i fara TVA din moment ce astia pe site zic "pret baza 22300, pret total tot 22300"].

oricum ar fi, is oleaca de 10.000euro intre ele. iarasi o comparatie d-asta turbata. .............
                    Deci...cum sa spun....nu-ti iei BMW prin programu RABLA...daca ma intelegi ce vreau sa spun.
                    Vezi ca are 90 kw (adica 122 cp).

Detail: ai dreptate, e slab fara X , ia bataie rau de tot de la un Megane, mai ales pe demaraj si reprize....

Cezar: si ce spun statisticile actuale? Ca frantuzele au ajuns mai bune ca germanele?

Razvan: am la lucru un 407 hdi (136 cp) . Am un preten cu 320d combi (136 cp) i-am spus ca il dovedesc cu Peugeotul sigurat, dupa ce m-am carat cu el si am vazut cum sta pe curbe m-am mai calmat cu afirmatiile ...
                    Last edited by Octavian; 20 May 2009, 19:36.

Comment

nu te-am inteles ce voiai sa spui cu programul rabla. despre ce e vorba? ce, nu-ti poti lua megane cu banu jos, fara reduceri? sau poate e mai "cool" in ziua de azi sa-ti iei masina fara nici un fel de reduceri, cu cat e mai scumpa pe factura, cu atat e mai "smekera"? sau ce-i cu programul rabla? doar producatorii care nu s-au bagat la rabla stiu sa faca masini? io-s mai prost de felul meu, explica-mi tu

Comment

E hai n-o lua cu ''io-s mai prost'' .
                        Ai inteles (dupa comentariul facut) f bine ce am vrut sa spun.
                        Chiar dat fiind pretul, nu-ti iei BMW prin programu rabla.
                        Desigur ca stiu si restu sa faca masini, unii le fac mai bune, altii mai putin bune, dar toate au acelasi scop, exact ca si la alte chestii.
                        Uite eu am la lucru doua tipuri de electrozi, amandoi fac exact acelasi lucru, unu are un nume si o calitate buna si constanta, agrementat, ecunoscut pe piata, celalalt e ieftin...la santiere merge.

Comment

pai bun, dar totusi de ce compari o masina de 12000eur cu una de 23000eur? chiar si facand abstractie de producatori pentru simplificarea problemei. io asta incerc sa inteleg.

Comment

Ca sunt din aceeasi clasa...sau nu sunt? (sincer nu stiu sigur).
                            Poate trebuia sa o compar cu Golfu, na asta e.
                            Dar cu ce naiba de masina sa compari Megane-ul daca ai de unde alege? Cu Audi A3?
                            Cu Opel Astra?

Era doar o simpla comparatie, la care oricum mi s-a spus ca Megane-ul chiar si la juma de pret, da clasa la 116i

Comment

Originally posted by Razzvan View Post
                              HAHAHA... cum sa zici asa ceva ... Am mers tot weekendul la munte cu un prieten cu 120d (~210cp cu remapare ) ( rar mi'a fost dat sa vad o asemenea masina ca stabilitate ). Poate dintr'o greseala intra pe acest forum proprieratul BV-xx - NFO Leon FR ... nu a miscat in fata bmw'ul ...
                              E varza fara x si ESP!
                              Faptul ca stai cu curu' pe pamant si ai niste jante de 17, nu il face masina sportiva, sau vreun recordman la trasee virajate, iar cu cat creste puterea e mai rau!

Comment

Vorbim de masinile actuale sau de modele mai vechi?
                                Daca esti priceput cu tractiunea spate, poti lua un viraj la fel de bine ca si cu tractiune fata, neesential oricum.

PS: vezi in prezent teste si pe Fifth Gear intre un BMW si Audi, tot BMW-ul scoate timp mai bun

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google