Chiar...oare in afara de Europa de Est unde s-or mai vinde asa bine germanezele? ))
Mari producatori de autoturisme...Vs
Collapse
X
-
Originally posted by Cezar View PostLE: si cumparand roti si motoare bavareze stai in fata? Hai lasa-ma, ca vad BMW peste tot, unde mai e exclusivitatea? Mai rau, poti fi asemanat cu toti cocalarii ce au in posesie asa ceva. Vrei sa stai in fata? Alege lexus, infiniti, de ce nu, honda.
@120d nu intra in comparatie cu Laguna ... wtf... Bmw'urile din viata reala ?... parca tu ziceai ca ai un e92 m3
Comment
-
ati inceput de la logan versus fabia dar ca sa nu fiti off topic dupa aia facurati nemtoaice vs frantuzesti .dar nu a fost bine nici asa ca pana la urma s-a transformat in mari producatori vs...sunteti nebuni mai.fiecare cu cei place.unii vor nemtoice ,altii cauta fiabilitatea ,altii sunt snobi iar altii cauta ieftineala .pai voi o sa mai scrieti inca cinci ani pe tema asta si unii nu vor renunta niciodata la convingerile lor.mai lasati visele.unii povestesc de masini parca au nu stiu ce maserati pe acasa iar ei de fapt se cara cu loganul .Last edited by margelatu; 22 May 2009, 16:35.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
Originally posted by Razzvan View PostStai in fata... adica te simti tu bine .... pentru tine conteaza ce zic ceilalti ? ...
@ margelatu: de ce sa-i convingi sa renunte ca doar nu mai e dictatura?
Comment
-
a, dupa inca 2 pagini ati ajuns la vorbele mele, ha?
sa continui ideea ce a luat viata in pagina asta, oleaca mai sus, de curand am vandut 2 chestii in ziar:
1. un pda mio a501, cu erori de soft, praf. 5 mil sh. deci nu grozav de ieftin. cine l-a cumparat? reproduc o secventa din discutie: "iti dau beep cand ajung pe strada ta. eu sunt cu un touareg negru". daca l-o cumparat pentru el, sa-i fie rusine. io mi-l permit nou, el cu touaregul nu. fain asa. daca l-o luat sa-l vanda mai departe, mai mult de 1mil n-a facut la afacere. asa se aduna bani de touareg mai nou? poate oi fi io in urma cu moda.
2. o hoarca de cd-player [non-mp3], kenwood, tot varza, scartaia, nu-i cobora bine fata detasabila. 50RON. cine l-a cumparat? unu cu un bmw 525. cica la el: am si venit din partea aialalta de oras [Aradului->Girocului], mai lasa si tu 10RON ca si-asa am pus acu motorina sa vin incoa si n-o duc grozav. nu i-am lasat nimic, tot l-a luat.
asa ca, cei care aduna o viata bani [sau isi vand si pe mama sa-si ia "d-astea smekere ca da bine la copile"] sa fie linistiti. sa-si vanda si rinichii din ei si-apoi inima la service, e misto atunci cand gunoiul tau [tu, cel cu Logan la scara] e marfa buna pentru aia cu ceafa lata si impresii de miliardari.Last edited by bro; 22 May 2009, 16:42.
Comment
-
Originally posted by Razzvan View PostDar ce domne trebuie sa fie cu 80% mai fiabil ?... Masina aia merge cu 200% mai bine ca un Megane so daca ai posibilitati stai in fata ... daca nu .. cauti nod in papura la bmw'uri pe forumuri.
Dar desigur ca e TOTAL gresit.
Pt un surplus de calitate, performante etc, intotdeauna vei plati mult mai mult decat ar fi defapt raportul de beneficii.
Asa a fost este si va fi.
PS: si la partea cu fiabilitatea...ce sa zic, mai ca m-as baga sa spun ca tine dublu ca viata un BMW daca ar fi utilizat in aceleasi conditii ca un Renault, in fine, asta e chiar neesential.
PPS: luati orice exemplu de pe piata si vedeti ca asa este: bateriile de masina, ceasurile, mancarea, hainele, etc etc...de ce credeti ca ar trebui sa fie in lumea auto altcumva???
Nu te pune nimeni sa-ti cumperi Levis501 cu o caruta de bani, merge si o pereche de Sorbino ( ), Lotus sau mai stiu eu ce marci de prastie, arata bine, arata cam la fel, aia scumpi triplu, nu vor avea viata tripla...! exemplele pot continua.
Comment
-
M-a rugat un coleg de forum sa-mi dau si eu cu parerea.Despre masinile nemtesti.Imi pare rau ca nu am observat mai devreme topicu.Ca sa incep am si eu o nemtoaica acasa defapt 2.Cine m-a vazut la intalnirea regionala de la Deva stie , am un passat an fabricatie 2006.Sunt plusuri si minusuri de ambele partie vw si logan.Probleme la passat nu am avut prea mari consider eu , masina are 120.000 km , consumabile ulei filtre placute etc , in rest mai nimic.Din punctu de vedere calitate/pret dacia bate.Nu e vorba doar de bani , dar eu consider ca atunci cand un om isi cumpara o masina , isi cumpara ce poate intretine nu ce vrea in primu rand.Degeaba am eu bani de mercedes s daca nu am bani sa-i fac revizie si mi-e frica sa-i dau talpa ca consuma , am vazut pe autostrada destui baietasi cu bmw x6 si nu mergea mai mult de 110km/h ca suge masina.....dehhhhhh!!, sa nu zic ca la protv e plin de cum le ridica bancile la oameni
"limuzinele" ba ca nu plateste rata ba ca alta.Nu am vrut passatu l-am primit , eram super multumit de logan , si imi pare rau ca a trebuit vandut.Spre inchidere spun ca mai am si un mercedes R 350....hmmmmmm luat ieftin de la americani cica ...la inceput era ok nu dai interes ,....ehhh...dar isi face simtita prezenta motorasu ala de 3.500 benzinar...acu stau sa-l vand ....In concluzie pot sa-m cumpar si un jagura dar dupa 2 luni ce fac....piesa de muzeu ca nu am bani sa-l intretin ? asa e si cu masinile nemtesti : frumoase etc bune...dar bugete e cam mic.In primu rand ca sa ai o masina iti trebuie bani sa o cumperi dar si mai important bani ca sa o poti intretine.
LE:am vazut ca acuma e la moda sa ai un bmw ) era la moda..unde nene cand tara e plina de ele si de golfuri si passaturi ?Cum zicea colegu de mai sus..vrei sa stai in fata un lexus un mercedes sa vezi cum stai in fata.BMW adus de dincolo e alergat ce-i faci tu aici e plimbara in parc.Am vazut destui care se uitau urat la mine cand eram cu mercedesu doar pentru ca ei aveau un x5 , de la 200km.h in sus dadeau cu farurile in disperare.Cum ziceam ceva tare:Honda lexus chiar si nisanBart: I am through with working. Working is for chumps.
Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.
Comment
-
all made in chiana
pina prin ani 70' masina era privita ca o utilitate de lux.pina prin 90' ca o utilitate [exceptind romaia unde e un statut social]
dupa 90' a devenit o unealta [ex. pasiunile] si este privita la fel ca o pereche de pantofi care trebuie sa te duca din punctul a pina in punctul b cit mai repede si mai confortabil
necazu e ca si companiile care pina acum produceau masini produc bunuri de consum adica cu durata limitata de exploatare totul este ca pretul de productie sa fie cit mai mic iar cel de vinzare cit mai mare
cel mai bine ,daca vrem sa facem comparatie , sa nu comparam autoturismele si parerile noastre subictive ci utilitarele derivate din acestea
utilitarele sunt folosite la maxim si cu un singur scop sa aduca profit ,valoare care poate fi cuantificatabaiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele
Comment
-
Da cam asa e.Ai bani de o masina mai scumpa,nu te opresti la Logan,sau Renault.Cand iti permiti o masina,ti-o iei.Cand nu ti-o permiti,esti multumit cu ceea ce ai.Iar cand nu prea ai bani,nu iti iei masina scumpa,ca sa o tii in fata blocului,sa te dai mare la prieteni,cand tu nici macar nu poti sa umpli rezervorul.
Era facuta o comparatie de nemti pe youtube,intre Logan MCV,si Audi RS6.Si intrebarea era cam asa:Audi e de 10 ori mai scumpa,dar e si de 10 ori mai buna?
Iar raspunsul meu(este doar o parere):sunt 99,99% sigur ca daca toti de aici ati avea bani de un RS6,si sa o intretii si tot,sa nu-mi ziceti ca va luati Logan,sau nush ce alta masina,ca asta e prea scumpa si nu merita banii,sau stiu eu,pentru ca nu va cred.E vorba despre placere,senzatie,iar cand ceva iti place foarte mult,il iei.Nu ai nevoie sa te justifici,sunt banii tai,faci ce vrei cu ei.
Si Octavian,daca nu gresesc,a dat un exemplu foate bun:ca la fel este si cu de exemplu adidasii...Dai 300 ron pe o pereche de adidasi doar pentru ca scrie nike,dar sunt si de 6 ori mai buni,decat unii din piata la 50 de ron?E vorba si de calitate,de confort,sau stiu eu...Eu si acum am o pereche de adidasi pe care i-am luat acum 3 ani si ceva.Si nu s-au rupt,nu miros urat,nu ma dor picioarele de la ei.Si inca se mentin bine.Cam asa e si cu masinile,si cu toate...Va salut.sigpic
Comment
-
Originally posted by Pacco View PostDa cam asa e.Ai bani de o masina mai scumpa,nu te opresti la Logan,sau Renault...
Iar raspunsul meu(este doar o parere):sunt 99,99% sigur ca daca toti de aici ati avea bani de un RS6,si sa o intretii si tot,sa nu-mi ziceti ca va luati Logan,sau nush ce alta masina,ca asta e prea scumpa si nu merita banii,sau stiu eu,pentru ca nu va cred.E vorba despre placere,senzatie,iar cand ceva iti place foarte mult,il iei.Nu ai nevoie sa te justifici,sunt banii tai,faci ce vrei cu ei.
Sa fim seriosi si sa traim in lumea noastra reala. Daca ai o guma de 265/35/19 pe jante care costa cat un Logan SH te doare fiecare groapa, cu exceptia situatiei ca ai furat masina sau banii pentru ea.
Stii cat costa o singura guma de strada cu specificatie sport pentru dimensiunea de mai sus? Iti spun eu : 350 de oiro daca stii de unde o sa o iei. Stii cat te tine? Cam 10000 de km daca nu dai tare in ea, sau daca nu o rupi intr-o groapa.
PS O masina ca asta in Romania este "pain in your ars"Last edited by detail; 23 May 2009, 16:17.
Comment
-
detail acum gandeste-te ca avem singura reprezentanta Ferarri din Europa de Est. Nu avem nici 300 de km de pseudo-autostrada in toata tara...Cu asta am spus tot cand vine vorba de mentalitatea romanilorIn fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Eu rar merg cu Logan-ul in Bucuresti.Prefer transportul in comun.Pentru ca este foarte aglomerat,si pierd foarte mult timp.Dar cu un RS6...Unde mergi cu ea?Pe unde vrei mergi cu ea.Si daca chiar vrei sa mergi cu ea,schimbi pneurile si jantele.Ce nu ai voie?nu poti?...asta e o scuza penibila.Nu imi iau masina x,ca are pneuri subtiri,si daca dau intr-o groapa,merg pe jos....lolsigpic
Comment
Comment