corect alea sunt altceva si nu sunt pentru muritorii de rand.trebuia sa spun de masinile care le fac ei pentru amarati:rover ,opelu ala al lor vaxalbina si ce mai faceau ei pe acolo.
Mari producatori de autoturisme...Vs
Collapse
X
-
atunci pe motoarele opel de ce scrie mady by ISUZU ? am 2 vecini cu opel astra caravan H din 2007 , motoare 1.7 ... sincer razvanne tu esti genul de om care mai mult se uita la marca .. citeam si in posturile tale anterioare..preferi un m3 pentru ca doar e bmw ...daca loganu era fabricat de renault si nu avea nici o treaba cu dacia .. toata lumea zicea..mama ce buna e .. etc etc...dar din cauza la sigla toata lumea zice e Dacia dom'le ..
No offence prietene dar tu esti Gigi-ContraLast edited by Loganu; 29 May 2009, 17:54.
Comment
-
Originally posted by margelatu View Postma vaneaza !ce sa spun .cred ca o sa raman fara 16 v de logan.aveo !cred ca ai gresit clubul ma.
@Loganu BMW m3 e92 e o bijuterie de masina ... ( una din cele mai bune masini care s'au fabricat vreodata ). Citeste pe toate forumurile sa vezi cat de apreciata este ...
Comment
-
scuze am gresit.da daca tot esti tu asa de pupincurist cu nemtoicele de ce nu ti-ai cumparat ma nemtoica si ai luat aveo(gaseai sh un bmw de murea lumea cu numere de bulgaria si mergea de 30 de ori mai bine ca loganul ,aveo,megan si alte marcilaun loc)? eu pup japonezele in fund .ce nu as da pentru o honda,un subaru sau un nissan(gtr sau skyline).Last edited by margelatu; 29 May 2009, 19:05.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
Comment
-
Ce naiba vezi asa frumos ca nu pricep de ce-ti place mai mult?
ce chestie am ajuns eu sa iau apararea Aveo-ului in fata unui proprietar.
Si o intrebare: Porsche ori este cumva "in galeata" ca am auzit o stire la radio cum ca nu i s-ar fi aprobat nu stiu ce imprumut din parte statului german iar WW nu prea au bani sa bage in ei?Cel mai lent 1,6 8v
Comment
-
Poate ii cumpara fiat...Opel cel putin duc tratative.
Astra classic nu e vreo masina aratoasa, as putea spune ca e chiar mai aratoasa aveo ( in varianta cu roti pe 15). La interior, nu se pot compara, astra classic fiind mult sub. As putea spune ca, acea consola centrala a astrei este chiar mai urata decat cea a loganului.
Tinuta de drum este usor superioara, in schimb aveo este deficitar in ceea ce priveste siguranta rutiera.Last edited by Cezar; 30 May 2009, 09:36.
Comment
-
aveo este ok din toate punctele mele de vedere. arata cam nasol din lateral chiar si cu jentile de aliaj, par prea mici. singurul minus pe care i l-am gasit a fost ca era sa ma rastorn cu el intre fantanile de la unirii ca am intrat cu ceva viteza. astra e urat cu spume la interior, exteriorul e acceptabil.vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat !
Comment
Comment