Mari producatori de autoturisme...Vs

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bine spus "prefer"...lucru care nu are neaparat legatura cu realitatea
    Last edited by Cezar; 30 May 2009, 22:18. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Pana la urma,vad ca voi daca ati avea bani de o masina scumpa,v-ati lua una de circuit,sa faci acrobatii prin oras ;).Si voi care ziceati,in alte threaduri,ca nu totul se rezuma la in cat timp prinde suta,ce viteza maxima are,sau ce timp scoti pe un circuit.Dar va contraziceti.
      Oricum revenind la topic tot nemtii fac legea in Europa.Ce japoneza e mai buna ca un C 63 AMG de exemplu?Sau ca un BMW Alpina B3,sau M3,sau M5???Sau ca un S 63 AMG,sau E 63 amg(apropo pentru cine nu a vazut inca noul E,aruncati un ochi pe google,si la E-coupe) sau ca un RS6,sau mai stiu eu ce naiba alte masini?La orice capitol vreti.Si ma refer la masini de pe strada,nu la d-alea care le vedem doar pe circuit.Masina pe care o poti folosi in viata de zi cu zi.
      Last edited by Pacco; 30 May 2009, 23:06.
      sigpic

Comment

• Masini de strada? Iti zic eu: Nissan Skyline, Toyota Supra Twin Turbo ...Nissan GT-R
        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Acum ca vb despre masini, care au pretentii de 0-100, viteza maxima, si normal sa aducem in discutie masini concepute pt asa ceva nu? Logan, accent si alte cotete, nu pretind performante tehnice mistuitoare, deci nu are rost sa discutam de timp pe circuit realizat cu cele din urma. Asadar, nu ne contrazicem cu absolut nimic
          Vad ca mergem cu discutia spre aria masinilor de peste 100 000 euro.
          Vreti sa facem un top al celor mai bune masini de peste 100 000 euro din lume?
          Cert este, ca nemtii stiu sa faca masini f scumpe...si in cadrul acestor sume, sunt si masini bune.
          Insa aceastea sunt masini exclusiviste...e ca si cum ai spune ca Ariel Atom este cel mai "tare"/"mare"/"jmeker"/"haladit"/"pa sistem turbo", producator de masini sport, caci este singurul ce a realizat o masina omologata de strada ce are 1cal/kg.
          Ce anume vrei sa comparam la acele masini enumerate mai sus? Puterea? confortul? Performantele dinamice? Ce anume, ca sa stim despre ce sa vb.

PS: daca ati citi, unul 2 review-uri despre masinile pe care le ridicati atat in slavi, discutia ar fi mult mai scurta si mult mai la obiect. Ia vezi matale, cum se manevreaza un C 63 AMG. Si asta nu spusa de mine, un profan, ci de cei care chiar se pricep la asa ceva.

Le: pacco, tu daca ai avea bani de o masina scumpa, am inteles ce ai face...ti-ai lua masina de agatat
          Last edited by Cezar; 30 May 2009, 23:20.

Comment

• Mi-as lua o masina care sa-mi placa,nu una sa fac din oras un circuit,ca voi asta faceti.Eu spre exemplu mi-as lua o Acura,pentru ca imi place foarte mult.Si cand iau masina o iau pentru mine,nu pentru altii,si nu am nevoie de masina ca sa agat,ca nu sunt handicapat ...
            sigpic

Comment

• De ce un Clio 100 cp la francezi sau nemti e 16-17000 Euro,sau un Megane e 17-20000 Euro si la noi e 12300 resp 13000 Euro??

Mai poti sa spui ca e mai ieftin ca un Golf sau Focus???
              La noi sigur baga rebuturile.

Comment

• Nu exista rebuturi, la Renault productia se bazeaza pe niste centre distribuite in Europa. Anumite variante se fabrica doar in anumite locuri, nu exista diferente de calitate.
                In RO s-au vandut preponderent variante fabricate in Turcia (vezi Megane Sedan sau Estate si Symbol sau Clio 5 usi), unde evident costurile de productie sunt mai mici. Asa ca politica lor a fost sa vanda la o marja mai mica pe piata noastra, dar sa vanda, au fost lider de piata dupa Dacia ani de zile.
                Daca stii putin marketing o sa vezi ca o buna parte din pretul unui produs este reprezentata de cheltuieli de promovare, dar la noi promovarea s-a facut usor deoarece romanii s-au infipt direct la pret si la marca "mama" a noastra. A fost o politica de vanzari benefica atat pentru ei cat si pentru noi.
                Eu am un Clio3 bicorp 3 usi produs in Franta, pe care daca il luam de acolo costa cu 3000 oiro mai scump. Asa ca au castigat un client. Iar masina mea este produsa la comanda cu optionalele si culoarea alese de mine, am asteptat vreo 10 saptamani dupa ea. Nu cred ca au fabricat-o cu bug-uri numai ca era livrata in RO. De altfel masina este foarte OK de trei ani.

Comment

• Dar mi se pare inumana diferenta de pret la Megane spre exemplu: Expression 1.6 16V la nemti 17950 Euro si 12900 aceeasi masina la noi, procentual aproape 40% diferenta de pret.

Comment

• Vezi ca s-ar putea ca si echiparea de baza la noi sa fie mai "saraca" decat in Germania. Eu de exemplu la Clio3 nu am putut comanda cateva optionale care erau livrabile in Europa, iar la noi "capetele luminate" nu se obosisera sa le puna pe oferta, deoarece suntem "prosti da multi". De ex nu se putea comanda card "maini libere" sau trapa panoramica din sticla, nu ca mi-as fi luat trapa, dar cardul este foarte OK, nu il scoti din portofel niciodata...

Comment

• A se lua in considerare si puterea de cumparare, e un pic de studiu psihologic aici!

Comment

• Cel de la nemti,e asamblat tot in Turcia?Sau in Franta?
                        sigpic

Comment

• Daca e vorba despre Megane Sedan sau Estate sau Symbol/Thalia, da, sunt facute doar de turci. Clio3 in 5 usi se fabrica si in Spania.

Comment

• Probabil nu e acelasi nivel de echipare (dar tot mare mi se pare diferenta, ce naiba de gageturi are in plus?).
                            Si Clio 3 e mai scump cu vreo 4000 Euro la acelasi nivel de echipare (cel putin dupa denumirea echiparii).

Comment

• La Logan, in Germania numai clima la pachet cu nush ce Radio CD este 1300 euro ca optional...vopseaua metalizata 450 euro, nush ce jante 500 euro ...avand in vedere ca un Laureate e acolo peste 9000 euro cu motor 1.4....faceti calculele
                              Last edited by darksid3; 31 May 2009, 17:28.
                              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Ia uita-te mai atent sa vezi cum un MCV (al mai nasol) il iei cu 5000 Euro la ei (cu rabla).
                                Si un 1.6 16V berlina e 10400.

PS: dar am inteles ideea, probabil ca unele accesorii costa mai mult la ei.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google