Mari producatori de autoturisme...Vs

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Pacco View Post
    @detail:eu zic ca nu stie sa mearga prietenul tau.Crezi ca ti-ar zice...da ma mi s-au infundat,ca mergeam numai la 1500 de ture...Eu la asta m-am referit.Sunt o groaza in oras,cu diesel-uri doamne si cand ii vad ca schimba la 2000 de ture,mi se face pielea de gaina.
    Pacco, prietenul meu are mai mult decat dublul varstei tale, este la a n-a masina si nu este la primul diesel. De ce nu a avut probleme cu Golful 1.9TDI pe care l-a avut inainte? Cum poti sa cataloghezi un om dupa un singur post al meu? Asta este boala romanilor, vorbim ca sa dovedim ca avem dreptate!

Comment

• masinile frantuzesti sunt cam ..iesite din tipar au un design altfel ,piesele puse aiurea cum zicea cristi_lcd.
      Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

• ...Mi-a placut aia cu de 2 ori varsta mea :-j.Ma opresc aici eu.Bafta all
        sigpic

Comment

• Din seria: "De la Passate adunate, si-napoi la lume date":
          M-am dus in seara asta la un prieten sa vad un S5 pe care si l-a luat acum o saptamana la schimb (+diferenta bineinteles!) cu un Passat 2.0 TDI noiembrie 2005. Frumos S5-ul se intoarce dupa soare!
          Si imi spune: Bine ca am dat Passat-ul ca dupa 2 zile i-a picat pompa de injectie...avea 33000 km. No comment!

Comment

• sunt multe de astea de la passat adunate.sa vezi cati au bulit turbina pana in 50 de mii .bloc motor spart la tdi 2.0 de 140 cp (cazuri rare dar au fost)si altele.acum de la francezi ca ziceam ca arunca piesele aiurea:la dci logan au pus pompa de servo si vasul cu ulei ca trebe sa dai jos fata ca sa ajungi la ea si sa pui ulei .
            Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

• la a mea e langa siguranta de la capota ..are si un volan desenat pe capacul de la bidon si stiu ca asa e la toate..sau poate ala e pt altceva nu prea ma stiu asa bine la motoare
              (\__/)
              (='.'=)
              (")_(")

Comment

• Era vorba despre diesel nu despre benzina.
                Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• @ vlady: Daca citeai atent postul la care ai dat replica, remarcai initialele dci pe care nu le regasesti pe capacul de la portbagajul tau...

Comment

• Daca vreti sa cititi, Dacia s-a clasat pe poziţia a 13-a într-un studiu privind satisfacţia clienţilor germani, realizat de firma de cercetare JD Power, depăşind mărci precum Renault, Citroen, Ford şi Opel: http://www.capital.ro/articol/dacia-...el-121434.html

Comment

• my bad .. scuze o sa lipesc dci si o sa revin :p
                      (\__/)
                      (='.'=)
                      (")_(")

Comment

• Originally posted by marisan View Post
                        Daca vreti sa cititi, Dacia s-a clasat pe poziţia a 13-a...
                        Foarte tare, m-am uitat si eu pe rezultate la JD Power...32% din punctaj este dat de atractivitatea vehiculului ca exterior, interior, audio/navi, performante, brand etc., zona unde Dacia nu cred ca a excelat...si are acelasi puntaj cu VW...
                        Iar la mancatorii de branza, acelasi studiu situeaza Dacia pe locul 10 si peste media vehiculelor http://www.jdpower.com/corporate/new...spx?ID=2009102
                        Last edited by detail; 26 June 2009, 01:26.

Comment

• Dacia, marca auto cu cea mai buna crestere in Europa; si nu o spune oricine.

Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• O fi si Dacia vreun mare producator doar pentru ca vinde mai multe forashe fata de anul trecut...

Dacia by Renault e pe primul loc la vanzari in Europa si in lume? S-a vandut in mai multe exemplare decat Golf 7?
                            Poate ma ajuta cineva cu informatia.
                            Last edited by mr.K; 26 August 2013, 15:17. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google