Topic reputatii inchis/deschis

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Topic reputatii inchis/deschis

Din pacate,pe topicul de reputatii lumea a inceput sa uite cu adevarat de rostul "reputatiei" , unii cred ca e mai interesant sa ai mii de puncte de reputatie,altii se supara cand iau minus de la cineva ,ca era pe nedrept,posibil,doar ca fiecare are dreptul sa nu fie de acord cu tine,ti-a dat minus pur si simplu ,nu conteaza prea mult .In fine,lumea se concentreaza mai mult sa stranga reputatie,decat sa aduca o contributie forumului,care sa nu uitam este forum destinat "Dacia Logan" nu "Cum sa facem mai multe stelute" ...
    Asa ca am facut un poll ,fiecare voteaza daca se va redeschide sau nu topicul acela,si in cazul in care o sa-l deschid,desi nu ii vad rostul , las la alegerea voastra !
    14
    DA
    21.43%
    3
    NU
    78.57%
    11
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

cristi parerea mea este ca trebuie sa dispara de tot altfel riscam sa inceapa cearta rau de tot ,sunt unii care probabil sunt invatati sa ia numai reputatie buna si nu suporta gandul sa ia si reputatie rea ,asta mai ales ca cei care o dau nu au sange in vene sa spuna de la cine e -lasitate totala- ,deci cel mai bine scapa-ne de ea si vom fi toti linistiti ca nu mai vedem acest lucru si vom fi mai uniti asa
    Last edited by BRUTUSANF; 19 October 2007, 19:42.
    "cromul este placerea mea"
    "cui nu-i place , valea"

Comment

Sunt curios cati vor mai posta pe forum daca dispare ''cashcavalul'' asta de reputatie
      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

si alte forumuri au sistemul asta de reputatie,si se practica la fel...numa aici se vaita lumea cand primeste reputatie negativa )
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Originally posted by Cristi_Xp
          si alte forumuri au sistemul asta de reputatie,si se practica la fel...numa aici se vaita lumea cand primeste reputatie negativa )
          pai simplu renuntam la el ,nu o sa maistim care este nou si care vechi dar poate te gandesti la o varianta in care sa stim care sunt noii veniti si care veteranii
          "cui nu-i place , valea"

Comment

pai si crezi ca eu nu ii stiu pe aia care posteaza zilnic ?
            faza este ca nu prea conteaza daca te-ai inscris acu 5 minute,sau acu 5 ani,conteaza si ce postezi ,reputatia e un fel de joc,intr-o vreme m-am gandit sa o scot de tot ,dar mai bine altfel...care se mai vaita ca a luat reputatie negativa primeste avertismente,1 punct de warn,si 10% scazut din reputatie ) sa vedem atunci ...

Comment

Originally posted by Cristi_Xp
              pai si crezi ca eu nu ii stiu pe aia care posteaza zilnic ?
              faza este ca nu prea conteaza daca te-ai inscris acu 5 minute,sau acu 5 ani,conteaza si ce postezi ,reputatia e un fel de joc,intr-o vreme m-am gandit sa o scot de tot ,dar mai bine altfel...care se mai vaita ca a luat reputatie negativa primeste avertismente,1 punct de warn,si 10% scazut din reputatie ) sa vedem atunci ...
              foarte corect dar cu rugamintea sa se de-a pe drept si eventual o explicatie si de la cine este ca sa evitam discutiile
              este corect ?
              "cui nu-i place , valea"

Comment

numa moderatorii pot da warn,deci -10% tot de la ei se poate...
                o sa apara si unele modificari in calcularea reputation power...

Comment

hmm interesant
                  dar nu se poate sa nu mai fie cu anonim??? sa stiim exact cine a dat si cine nu )

sigpic

Comment

Se cearta lumea degeaba...macar dak ar avea ceva de castigat de pe urma punctelor astea

Comment

gata au disparut nu mai e punctele

sigpic

Comment

ce bine arata fara ele
                        "cui nu-i place , valea"

Comment

Arata altfel fara reputatie,n-a durut nu-i asa?
                          Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Ce nasol e fara ele...nu stiu...e altfel....nu prea i-mi place

Comment

sa vezi ce o sai doara paia de dadeau negative )

sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google