da dece la my ride???????
M-au Pradat Hotii
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
@darksid3: incuietorile si alarmele sunt pentru oamenii cinstiti. Daca "ingerulol" a gresit ceva, este ca a lasat ceva la vedere. Nu e bine sa lasi nimic sa se vada (ochelari, fata de la mp3), chiar daca ai ceva in masina. Hotul lui a fost tentat si de masina poate si pentru ca nu putini sunt cei care nu-si blocheaza volanul cand ies din masina (cu volanul blocat, nu poate decat sa incerce sa forteze butucul, dar rar va reusi sa si plece cu masina). Deci, in ordine: volan blocat (eventual si un antifurt suplimentar intre volan si pedale), ascuns (sau luat) tot si alarma.The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson
Comment
-
De curand a fost sparta si masina mea si reparatia a costat 80 de lei fara a necesita inlocuirea butucului ( doar fixarea lui pe pozitie si indoita la loc tabla de pe langa butuc )
La mine nu a reusit sa sparga decat usa din dreapta si sa sustraga detectoru' ( un Cobra 9330 ), insa au incercat si la portbagaj dar fara succes nereusind sa il sparga.Last edited by WeeD; 20 May 2009, 09:17.
Comment
-
Mda,orice lucru,cat ar fi el de marunt,poate trezi suspiciuni unui hot.Apropo de detector,cineva pe forum zicea ca nici macar ventuzele sa nu le tinem pe parbriz.Atunci n-am bagat in seama sfatul acela,dar acum imi da de gandit...ma duc sa iau ventuzele din parbriz!Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Era in torpedo detectoru ca si fata de la casetofon dar nu a luat decat detectoru..nu obisnuiesc sa las ventuzele in geam dar am inteles de prin zona ca se iau baietii mai nou de pe urmele lasate pe geamLast edited by WeeD; 20 May 2009, 09:45.
Comment
-
Clar nu trebuiesc lasate tentatii in masina. Oricum cu o alarma nu va sta cineva sa "lucreze" in masina timp indelungat...in cel mai rau caz da una la geam, fura dtectorul, gps-ul sau ce vede si fuge. Cunosc cazuri in care hotii au demontat pana si difuzoarele pt ca proprietarul n-a catadicsit sa puna o penala de alarma.
Nu e nimic garantat dar mai reduce din riscIn fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Vezi cum te poti intelege cu ei (poate ca gasiti voi un limbaj comun). In principiu, daca l-ai schimbat la dealer si ai anuntat asiguratorul (asta fiind calea legala), da. Daca nu, poate ca mai gasesti CD playerul initial sa-l pui sus, daca tot ai devenit o tinta. Nu de alta, dar daca au incercat, sigur vor persevera.The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson
Comment
-
E un PH2 alb de AG ...Bine ca nu s-a intamplat mai rau , Azi rezolv cu Casco ma duc si pana la cobalcescu sa vad ce ma rezolva cu incuietoarea s-o puna pe "pozitie" . My ride - a fost sparta Nu prea stiam pe unde sa postez (daca e vreo problema rog admin sa-l mute unde trebuie) . Alarma nu a zis nimic - o dau jos cu totul (este modelul cel mai ieftin Dacia)1.6 MPi Icy White
Comment
-
@ingerulol: daca alarma este in garantie (teoretic 2 ani) du-te peste ei, fiindca la alarmele ieftine cu comanda pe cheia masinii nu au modulul antiscanare (chiar daca in unele documentatii este declarat - la fel ca si in cazul filtrului de habitaclu...scuze de offtopic, dar trebuia s-o spun) si poate fi adusa la tacere, masina sparta, iar a doua zi sa mearga brici.The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson
Comment
-
O sa "rezolv" la baetii cu CASCO mai pe NV asa ... Am fost doar un pic for fun la CObalcescu auziti la ei 3 variante ) M-a puftnit rasul si l-am facut pe ala dobitoc care nu gandeste logic:
1. Dau ei comanda pentru mine de butuc dreapta (dureaza 6 saptamani si costa 300 LEI fara manopera , la Pitesti au cerut 250+ manopera si dura 3 saptamani CICA SE COMANDA DIN FRANTA)
2. Au ei pe stoc set complet de butuci pentru toata masina (isi vand si ei marfa) si nu dureaza decat o zi sa monteze - cost 600 LEI + manopera (la pitesti era 500 + manopera)
3.!!! Mi-l monteaza pe ala la loc , care este functional , ca sa-l puna pe pozitie si sa-i puna suport sau ce avea el in spatele tablei ATENTIE 800 LEI . La cele auzite l-am intrebat pe om , am crezut ca a gresit cumva , si am recapitulat cu el , dupa care l-am facut dobitoc ) Auzi la el . Pana la urma se rezolva la PITESTI la Service (prin cunostinte) + casco
Singura pierdere este CD pLayerul pe care nu mai am cum sa-l recuperez orice ar fi Asta e , oricum vroiam sa-l schimb , doar ca stateam destul de prost cu banii , la fel si acu` dar vedem cumva NUMAI DE BINE !!!1.6 MPi Icy White
Comment
Comment