M-au Pradat Hotii

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

da dece la my ride???????

sigpic

Comment

...oooops......
      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

@darksid3: incuietorile si alarmele sunt pentru oamenii cinstiti. Daca "ingerulol" a gresit ceva, este ca a lasat ceva la vedere. Nu e bine sa lasi nimic sa se vada (ochelari, fata de la mp3), chiar daca ai ceva in masina. Hotul lui a fost tentat si de masina poate si pentru ca nu putini sunt cei care nu-si blocheaza volanul cand ies din masina (cu volanul blocat, nu poate decat sa incerce sa forteze butucul, dar rar va reusi sa si plece cu masina). Deci, in ordine: volan blocat (eventual si un antifurt suplimentar intre volan si pedale), ascuns (sau luat) tot si alarma.
        The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

De curand a fost sparta si masina mea si reparatia a costat 80 de lei fara a necesita inlocuirea butucului ( doar fixarea lui pe pozitie si indoita la loc tabla de pe langa butuc )
          La mine nu a reusit sa sparga decat usa din dreapta si sa sustraga detectoru' ( un Cobra 9330 ), insa au incercat si la portbagaj dar fara succes nereusind sa il sparga.
          Attached Files
          Last edited by WeeD; 20 May 2009, 09:17.
          Click! - http://www.youtube.com/watch?v=P9IGaLsK4s4

Comment

Originally posted by SoNyKeL View Post
            da dece la my ride???????
            Pentru ca a avut ghinion, si a inceput cu stangul...
            Poate o sa posteze si de bine.

Comment

Mda,orice lucru,cat ar fi el de marunt,poate trezi suspiciuni unui hot.Apropo de detector,cineva pe forum zicea ca nici macar ventuzele sa nu le tinem pe parbriz.Atunci n-am bagat in seama sfatul acela,dar acum imi da de gandit...ma duc sa iau ventuzele din parbriz!
              Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Era in torpedo detectoru ca si fata de la casetofon dar nu a luat decat detectoru..nu obisnuiesc sa las ventuzele in geam dar am inteles de prin zona ca se iau baietii mai nou de pe urmele lasate pe geam
                Last edited by WeeD; 20 May 2009, 09:45.
                Click! - http://www.youtube.com/watch?v=P9IGaLsK4s4

Comment

Clar nu trebuiesc lasate tentatii in masina. Oricum cu o alarma nu va sta cineva sa "lucreze" in masina timp indelungat...in cel mai rau caz da una la geam, fura dtectorul, gps-ul sau ce vede si fuge. Cunosc cazuri in care hotii au demontat pana si difuzoarele pt ca proprietarul n-a catadicsit sa puna o penala de alarma.
                  Nu e nimic garantat dar mai reduce din risc
                  In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Intrebare : Daca eu am schimbat mp3 playerul din fabrica , mai este asigurat CASCO, mai ales ca atunci cand am fost sa faca pozele la masina pt casco au facut poza cu cd playerul nou .
                    sigpic

Comment

Vezi cum te poti intelege cu ei (poate ca gasiti voi un limbaj comun). In principiu, daca l-ai schimbat la dealer si ai anuntat asiguratorul (asta fiind calea legala), da. Daca nu, poate ca mai gasesti CD playerul initial sa-l pui sus, daca tot ai devenit o tinta. Nu de alta, dar daca au incercat, sigur vor persevera.

Comment

@ ingerulol: e vorba de un Logan alb de GR?

ph1?

ca e unul pe-aici cu amprente pe usa din dreapta si tus din-ala special...

pare rau pt tine
                        Last edited by MyKe; 20 May 2009, 10:36. Reason: Automerged Doublepost

Comment

E un PH2 alb de AG ...Bine ca nu s-a intamplat mai rau , Azi rezolv cu Casco ma duc si pana la cobalcescu sa vad ce ma rezolva cu incuietoarea s-o puna pe "pozitie" . My ride - a fost sparta Nu prea stiam pe unde sa postez (daca e vreo problema rog admin sa-l mute unde trebuie) . Alarma nu a zis nimic - o dau jos cu totul (este modelul cel mai ieftin Dacia)
                          1.6 MPi Icy White

Comment

@ingerulol: daca alarma este in garantie (teoretic 2 ani) du-te peste ei, fiindca la alarmele ieftine cu comanda pe cheia masinii nu au modulul antiscanare (chiar daca in unele documentatii este declarat - la fel ca si in cazul filtrului de habitaclu...scuze de offtopic, dar trebuia s-o spun) si poate fi adusa la tacere, masina sparta, iar a doua zi sa mearga brici.

Comment

O sa "rezolv" la baetii cu CASCO mai pe NV asa ... Am fost doar un pic for fun la CObalcescu auziti la ei 3 variante ) M-a puftnit rasul si l-am facut pe ala dobitoc care nu gandeste logic:
                              1. Dau ei comanda pentru mine de butuc dreapta (dureaza 6 saptamani si costa 300 LEI fara manopera , la Pitesti au cerut 250+ manopera si dura 3 saptamani CICA SE COMANDA DIN FRANTA)
                              2. Au ei pe stoc set complet de butuci pentru toata masina (isi vand si ei marfa) si nu dureaza decat o zi sa monteze - cost 600 LEI + manopera (la pitesti era 500 + manopera)
                              3.!!! Mi-l monteaza pe ala la loc , care este functional , ca sa-l puna pe pozitie si sa-i puna suport sau ce avea el in spatele tablei ATENTIE 800 LEI . La cele auzite l-am intrebat pe om , am crezut ca a gresit cumva , si am recapitulat cu el , dupa care l-am facut dobitoc ) Auzi la el . Pana la urma se rezolva la PITESTI la Service (prin cunostinte) + casco
                              Singura pierdere este CD pLayerul pe care nu mai am cum sa-l recuperez orice ar fi Asta e , oricum vroiam sa-l schimb , doar ca stateam destul de prost cu banii , la fel si acu` dar vedem cumva NUMAI DE BINE !!!
                              1.6 MPi Icy White

Comment

si eu am avut ghinionul asta dar nu mia luat nimic am avut fata de la cd intre scaune si nu a vazuto dar nu mia rupt butucul ,m-am dus imediat si miam pus alarma si in butuc am bagat poxipol ca sa nu mai poata baga nimicc.
                                sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google