Proiect Eronat (Pasaj Pipera)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Proiect Eronat (Pasaj Pipera)

Din ciclul "Romanie, te ador!" va prezentam ultimul show, prea putin costisitor...
    Inainte de a incepe, va rog sa va potriviti ceasurile

Stirea, aici
    Attached Files
    Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

nu e vere , au vrut sa faca c`an filme , sa sarim dupa un pod pe altu.
    hai ca e matrix

Comment

Da...tipic romanesc...ma intreb ce vor pati cei care au gresit...cred ca vor cere alti bani de la stat(si ii vor primi) pentru refacerea pasajului...Sau poate vor face un pod care se ridica de la jumatate cand trece trenul...mai stii?
      sigpic

Comment

tare replica cu fixati-va ceasul mult mai originala decat cea a lui Mircea Badea
        "Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)

Comment

Imi aduce aminte de finalul din "Most Wanted"......It's alive!!!
          Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Poza cu potrivirea ceasului nu cumva e facuta pe Dealu Negru ?

Comment

O sa treaca pasajul de liniile de inalta tensiune, parerea mea. Oricum trebuiau facute poze din mai multe unghiuri sa se vada mai clar.
              No, apoi blana
              Taaaaaci!!! ca nu stii ce-i bine
              ...si nu uita, prietenul bun, la balamuc se cunoaste

Comment

am primit si eu mail la servici cu poza aia...ma gandesc ca pana la urma o sa se gaseasca o solutie. ancoreaza linia de pasaj si pun patina ca la tramvaie sub taversele de beton si tot o sa treaca. sunt solutii, stati linistiti. deocamdata sa-i lasam pe cei de la discovery sa prea cazul si in 20 de ani, cand va fi gata pasajul, o sa-l vedem la minuni ingineresti
                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Acolo intrerup firele,si pe portiunea aia imping trenul cu o locomotiva diesel,sau merge trenul din inertie,pana trece de pasaj .
                  LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

doar e o chinezarie )
                    Ambition

http://www.loganclub.ro/forum/golane...s-t2538p9.html

Comment

hai sa nu fim rai, exista solutie tehnica...
                      ce-i drept, se putea sa nu se ajunga in situatia data, dar oricum, varianta de rezolvare se gaseste. doar ca va dura 20 de ani...
                      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

eu zic sa renunte la tren ca cfr chiar dejaba exista pe unele rute.
                        Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Originally posted by Seba View Post
                          hai sa nu fim rai, exista solutie tehnica...
                          ce-i drept, se putea sa nu se ajunga in situatia data, dar oricum, varianta de rezolvare se gaseste. doar ca va dura 20 de ani...
                          Adica se desfinteaza trenurile conventionale cu tot cu linii?
                          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Costa mai ieftin sa coboare terasamentul caii ferate cu 1m decat sa inalte podul. Dupa parerea mea nu s-a "cazut de acord" cu "flacaii" care au vile in zona cand sa le inchida actualul drum ca sa se poata lucra la calea ferata si ulterior monta si restul pasajului.
                            sigpic
                            Ambition 1.5 dc

Comment

Nu inteleg cum sa "uiti" ca pe acolo trebuie sa treaca o cale ferata.Astia n-au mai construit nimic pana acum?Ce naiba?Astia nu-s constructori sunt niste panarame!
                              Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google