Deci le-am ales pe-astea pentru confort,eleganta,siguranta...,am ales benzina pentru ca nu-mi place sa conduc diesel,desi nu am condus un motor mai mare de 1.9 de la Skoda.Nu vreau GTI,FR,RS,OPC sau mai stiu eu ce.Daca vroiam ceva pentru liniute imi luam o Supra din Germania si ma linisteam.Pe forumul de la Honda am gasit mai multe impresii fata de cel de la Toyota....
Honda Accord Sau Toyota Avensis Sau Opel Insignia?
Collapse
X
-
eu as alege Honda. o masina frumoasa si foarte fiabila, eleganta ... ce mai .. HONDA!
Comment
-
Originally posted by vitriol View PostEu unu' daca m-as vedea in locul tau nu as alege nimic din ce ai spus mai sus. As alege Passat 2.0 tfsi, 200cp, dsg. Are prietenul lu' sormea Accord modelul nou dar sincer masina aia nu m-a surprins cu absolut nimic...
Comment
-
Acord clar (desigur ca aleg cu sufletu).
Comment
-
Eu iti recomand Toyota. Este foarte fiabila, are frate-meu Avensis din 2007 1.8 benzina , foarte spatioasa, sigura si eleganta.Are o gramada de sisteme de securitate . Am condus-o in toate stilurile si raspunde foarte ferm la toate comenzile. Directie buna , franare prompta, demaraj bun chiar si din a5-a . Te poti baza pe ea . Si e si foarte stabila la viraje.
Modelul nou arata si mai bine ca si cel precedent. In lume in mai toate sondajele de fiabilitate Toyota a iesit pe primul loc , plus ca e si cea mai bine vanduta firma.
Si despre Honda am o parere buna, dar eu zic ca totusi Toyota este cu o clasa peste ea.
Despre Opel nu am pareri bune , nu recomand la nimeni.
Comment
-
Originally posted by bogdan_1984 View Post@octavian_30 se mai fabrica modelul ala de avensis? eu stiam ca nu. acum a aparut modelul asta. nu?
Oricum, pt mine ramane aceeasi alegere, Acord
PS: nu cred ca tre sa intram in detalii, sa le cautam defecte si alte cele, amandoua sunt bune, pur si simplu alegem care ne place mai mult, parerea mea.
Comment
Comment