Honda Accord Sau Toyota Avensis Sau Opel Insignia?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Honda accord 2.4 executive, are tot ce vrea sufletul tau...Consum in oras real in jur de 12, extraurban 8. Gadgeturi, cum nu are alta la pretul de 32 000.
    Hai sa lasam masinile cu svastica pe ele, si sa ne rezumam strict la cele 3.

Comment

honda accord...
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

M-ati inebunit cu masinile si svastica. Bine ma, daca trebuie sa ma rezum doar la variantele astea atunci aleg Honda Accord chiar si in defavoarea unei masini cu svastica pe ea.
        Last edited by vitriol; 27 May 2009, 12:08.
        sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Honda Accord si eu.Dar de ce nu te orientezi si spre altceva?Mitsubishi nu-ti place de exemplu?Sau Subaru Legacy sau Volvo S40 stiu eu sau un BMW 330xd...Dar oricum dintre cele 3 Honda clar.Desi Opel Insignia este Car of the Year ;)
          sigpic

Comment

330xd este 45K de euro si nu-mi permit acum.Subaru,Mitsubishi si Mazda nu sunt pe sufletul meu.Imi mai place SAAB 9-5 sau Lancia.

Comment

Il iei second la maxim 40.000 km ;) ...

Comment

Ia-l second si bucura-te ca esti asemenea tuturor cocalarilor cu ceafa tripla, si burta ghiozdan.
                Seria 3 momentan este sub Honda accord, indiferent de ce spun neo-nazistiti, admiratori ai semnului norocos.

Comment

Originally posted by Dodo View Post
                  330xd este 45K de euro si nu-mi permit acum.Subaru,Mitsubishi si Mazda nu sunt pe sufletul meu.Imi mai place SAAB 9-5 sau Lancia.
                  Uita si Lancia (Fiat) si Saab!
                  @cezar: nu sunt nazist dar nici chiar asa...

Comment

Originally posted by Razzvan View Post
                    Il iei second la maxim 40.000 km ;) ...
                    Nu am 30k de euro cash.Vand loganul,dau un avans de 30-40% si restul pe credit.Daca i-as fi avut pe toti 30k atunci as fi optat pentru un CLS sau mai stiu eu ce.Toti banii pe care ii castig ii reinvestesc,Banii de casa,masini,utilaje...nu-mi trebuiesc...ii are banca.

Comment

Originally posted by Cezar View Post
                      Ia-l second si bucura-te ca esti asemenea tuturor cocalarilor cu ceafa tripla, si burta ghiozdan.
                      Seria 3 momentan este sub Honda accord, indiferent de ce spun neo-nazistiti, admiratori ai semnului norocos.
                      E vorba de un 330i .. nu 320d ... nici 2 accorduri nu fac cat un 330xi.. Ati auzit zvonuri ca noul Accord e super tare ... si o tineti si voi asa.

Comment

N-am auzit, dar unii dintre noi mai au ocazia si sa comparare cele 2 masini in mod concret si real. Nu din auzite
                        Asa ca pana nu pui mana pe asa ceva,atat pe un accord cat si pe un seria 3, nu poti face o comparatie decenta, mai bine revenim la topic.
                        PS: nu zic ca BMW ar face masini slabe, nici vb, doar ca la aceeasi bani, exista mai multa calitate si satisfactie in lucrarea japonezilor.

Le: daca vrei masina sport de 36000-43000, alegi subaru sti, sau lancer evo. No bmw
                        Last edited by Cezar; 28 May 2009, 00:57.

Comment

Originally posted by Razzvan View Post
                          E vorba de un 330i .. nu 320d ... nici 2 accorduri nu fac cat un 330xi.. Ati auzit zvonuri ca noul Accord e super tare ... si o tineti si voi asa.
                          Pe langa faptul ca esti off, am mai pus si noi mana pe o carte, o revista, am mai facut cate un cornet...
                          Eu am mai pus mana si pe un M3 E92, si tot Honda Accord zic la acest topic.
                          Last edited by detail; 28 May 2009, 00:51.

Comment

Despre toyota avensis ceva impresii? Eu unul, nu am apucat decat sa pipai asa ceva.
                            Cat despre opel, daca nu au rezolvat problema sasiului ( caroseriei mai bine zis), ramane o masina slabuta.
                            Deci...care ai condus avensis?

Comment

Marius .
                              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Originally posted by Cezar View Post
                                PS: nu zic ca BMW ar face masini slabe, nici vb, doar ca la aceeasi bani, exista mai multa calitate si satisfactie in lucrarea japonezilor.

Le: daca vrei masina sport de 36000-43000, alegi subaru sti, sau lancer evo. No bmw
                                Eh na ... ai mers mult cu Subaru si Evo ? ... tu ai vazut cum arata pe interior ?... Cum sa compari un 330xi cu 2 sportive si nimic mai mult .... Poate daca esti un impatimit si in fiecare seara iesi ep serpentine sa 'i dai la Evo .... atunci s'ar merita. In rest masina aia e un chin la mersul prin oras....

Iar faza cu "no bmw" la masini sport .... lol ...

Ma detail ... ia pune niste poze cu m3'ul sa'l vedem si noi ... poate il cunosc din greseala pe fiul tau.....

Honda Accord vs Bmw 320i/d ..... e adevara as alege Accord'ul, dar nu se poate compara cu versiunile de top de la seria 3 ...

Comment

Working...
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google