Honda Accord Sau Toyota Avensis Sau Opel Insignia?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nu cred ca mai are rost sa mai intram in polemici. Cand vei avea ocazia sa conduci un STI, si sa poti face o comparatie cu BMW, mai discutam atunci. In rest doar opinii subiective.
    In suma asta de bani, 30 000, Accord este de ales ( parerea mea).
    Iar daca incepem cu BMW in varianta de top, ce duce peste 45 000...exista alte masini ce pot concura, si chiar da peste nas, la aceasta suma. Mai multe pe thread-ul "mari producatori de autoturisme".

Comment

Am condus si STI .... daca mergi sportiv cu ea te impresioneaza... in rest te distruge....

Personal o sa'mi iau luna viitoare un 330xi ( second ) si cu asta basta ... numai cand vad cum arata un Accord mi se taie total...

Comment

Cumpara-ti domnule ce doresti, doar sunt banii matale.
        Acum sa revenim la topic.

Comment

Originally posted by Razzvan View Post
          Am condus si STI .... daca mergi sportiv cu ea te impresioneaza... in rest te distruge....

Personal o sa'mi iau luna viitoare un 330xi ( second ) si cu asta basta ... numai cand vad cum arata un Accord mi se taie total...
          Macar e benzinar...e bine ))
          Hai sa revenim la subiect
          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Accord ... masina banala dar cel putin o sa aiba sute de dotari .... masaj la spate etc etc...

Comment

E treaba de gusturi.
              Pt mine arata bestial.

Comment

Dumneata chiar nu ai mers in asa ceva...vb din auzite.

Comment

Nu am mers ( doar m'am urcat in ea prin showroom ).... nu am prieteni atat de nebuni incat sa dea 30.000 euro pe'un Accord ....

Comment

Dar exista oameni ce sunt suficienti de destepti in a opta pt un BMW sh...
                    I rest my case.
                    PS: inainte de a veni cu prejudecati, incearca, si vezi dupa...cine stie, poate iti place.

Comment

Le'ai facut un test IQ ? ...

Comment

revenim totusi la topic?
                        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Originally posted by Razzvan View Post
                          Ma detail ... ia pune niste poze cu m3'ul sa'l vedem si noi ... poate il cunosc din greseala pe fiul tau...
                          Unde sa le pun, facem un thread Logan 1.4 MPI Stock vs. M3 E92 cu kit admisie si evacuare modificat?

Comment

Pune la mari producatori vs .... ne mai clatim si noi ochii ...

Comment

Originally posted by detail View Post
                              Unde sa le pun, facem un thread Logan 1.4 MPI Stock vs. M3 E92 cu kit admisie si evacuare modificat?
                              Dar de ce Logan 1.4 si nu Logan 1.6 16v....si asa nu mai conteaza
                              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Ca sa nu spunem ca a plecat Loganul cu avantaj din start, eventual alegem un Logan Logan E0.
                                Poate le pun deseara, ca nu am pozele pe laptop.
                                Last edited by detail; 28 May 2009, 12:43.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google