Satul de copii fara discernamant (cu parinti inconstienti!) care alearga pe scutere si ATV-uri, sustin introducerea permiselor pentru scutere!
Permisul Pentru Scuter: O Idee Buna Sau Rea?
Collapse
X
-
Ieri ma duceam la munca si am prins un semafor pe galben... in spatele meu cam la 200 metri trece unul cu scuterul linistit... deci era clar pe rosu. Acum intrebarea mea este urmatoarea: daca il prindea cap de creta ce ii facea? ii dadea o amenda, cel mai probabil 50 roni si il lasa sa plece... pe mine daca ma prindea ma faulta bine de tot... si pe deasupra 1 luna pe bara... pai e cinstit mai oameni buni?sigpic
Comment
-
daca ti se suspenda permisul timp de o luna mai ai voie sa mergi cu scuterul? sau e pe aceiasi bucata de plastic..
Comment
-
mai bine in scoli ar trebui sa invete legislatie rutiera e o chestie de bun simt iar amenzile sa fie mai mari ca sai usturela buzunar serios cind ia una si atunci sai vezi ce cuminti vor fi in trafic
cu controlul RAR sunt de acord ca prea sunt multe jafuri care circula fara frine cu motorul schimbat ,cu cauciucuri de 20 de ani
sa le verifica ca sa nu poata depasi 50km/h
dar astea sunt visuri intro tara unde gasesti carute pe DN sau prin centru orasuluibaiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele
Comment
-
Daca RAR-ul si-ar face treaba si in privinta scuterelor, sunt sigur ca mai mult de 50% ar agunge la fier vechi, multe sunt depasite moral si fizic, inconstienta parintilor de asi arunca propri copii intr-un trafic destul de periculos ar trebui sai puna pe ginduri nu numai pe ei, ci si pe noi care suntem in trafic. Chiar si intr-un accident usor cel care trebuie sa plateasca reparatiile tot noi automobilisti suntem pagubiti, nu stiu citi dintre scuteristii din ziua de azi au asigurare. Asa ca trageti si voi concluzia despre permise si asigurari la scuteristii din ziua de azi.
Comment
-
Un alt motiv de nervi si de dorinta de a-i vedea cu permis, RCA si CASCO...: duminica am oprit la rosu. Eram pe banda a doua. Pe banda intai au trecut in tromba un ATV si un scuter, conduse fiecare de cate un pusti de maxim 15 ani. Daca loganistul care a plecat de pe verde nu era cu o fractiune de secunda mai destept, cei doi pusti deveneau cel putin legume, daca nu amintiri. Si in Timisoara e plin de ei...The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson
Comment
-
napoleon a zis o vorba mare: cine-i prost, sa moara...
adevarul e ca din miliardele de pietoni, multi corijenti (ca sa nu zic retardati) in ce priveste mersul pe strada, traversarea, urcatul/coboratul din mijloacele de transport, dintre astia se aleg scuteristii si atevistii. cei mai buni dintre cei buni. carnet, frate, nu circuli cu cap, ramai pieton...un sofer calca vreun retard de-ala de doarme pe trecerea de pietoni, dupa ce ramane fara permis, sa poata merge blana cu scuterul, tot pe rosu si tot prioritate din parti? niet! sa se dea examen si cand zboara permisul, uzezi talpa adidasilor.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
chiar azi un prieten de-al meu a vandut o aprilia de 125 cm cu acte de 50 ca cica are cumparatorul o combinatie la politie si o inscrie, cu toate ca motocicleta este furata... deci sistemul este manjit de kk inca de la cel mai inalt nivel. rusine...sigpic
Comment
-
DA DA DA pentru examen! Prea multi idioti fara cunostintele de baza care isi pun viata in pericol + a altora. Am si eu scuter si ma ingrozesc cand vad ca ma depasesc 2 pustani ( de obicei de etnie rroma) fara casca pe un scuter delimitat, eu mergand cu 50 km/h.
Deci, inca odata, DA pentru examen.
PS: Ce parere aveti daca am face o petitie on-line despre treaba asta? Poate asa o sa sensibilizam autoritatile sa ia masuri.Mai bine sa pui raul înainte, si sa lasi ce e mai bun ca o surpriza.sigpic
Comment
-
Sa obtina un permis de conducere in urma unui examen de legislatie rutiera ... asa cum am facut toti, le-as introduce chiar si niste ore de condus scuter ... poate asa vor fi mai responsabili. Pentru cei cu motoare am tot respectul ... macar stiu legislatia si ce semne sunt pe strada dar si ei ar trebui sa fie mai constineti in trafic si sa nu mai faca jaloane printre soferi ...
Comment
-
Sigur ca e nevoie nu numai de permis, dar si de talon si itp. Partaitorile astea chiar prind 50 la ora, nu e gluma cu ele, si sunt calarite de multe ori de pustani inconstienti si teribilisti. Politia trebuie sa poata avea instrumente sa ii tina la respect. Ce poate face politaiul cand un pustan in chiloti si slapi trece pe langa el in tromba pe scuter, pe culoarea rosie si prin mijlocul intersectiei? Il opreste - n-are bani, n-are acte, si il mai ia si la misto, ca tot n-are ce sa-i faca. Apropo, in alte parti cu democratii cu vechime in cazuri extreme se ajunge la confiscarea vehiculului considerat periculos pentru ceilalti - se considera arma letala.
Comment
-
azi dimineata veneam spre servici si am stat vreo 10 minute intr-un blocaj. cand am ajuns in zona "fierbinte", o motocicleta rasturnata, o bicicleta facuta praf si niste creieri pe sosea...si nu mi s-a parut ca ar fi fost accident la viteza mare, urmele motocicletei pe asfalt erau de vreo 15m, dupa care motocicleta s-a oprit. poate-ar trebui si biciclistii sa stie minimul de reguli de circulatie, de astia am uitat complet, cum merg pe strada ca la ei in curte, multi, prea multi dintre ei...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Obligatoriu permis pentru scuteristi , macar un curs de legislatie rutiera cu atestat pentru biciclisti , obligatia purtarii echipamentului de protectie si o polita RCA . Pai daca vine dobitocul din lateral si intra in tine si iti indoaie usa sau aripa ramai cu paguba . Iar pe cei cu ATV ar trebui sa ii interzica . Astia nu au nici o treaba , sar borduri , scuaruri ca la un concurs enduro .
Comment
Comment