salut! Bai oameni buni care e treaba cu subturatia?Numai stiu unde am citit.Ca la o linie dai 2500-3000tpm,ca la doua dai nu stiu ce .Eu mai mult de 2000 nu dau si merge f.bine.Poate sa dezvolte cineva subiectul ca eu nu am priceput care e treaba. mersi frumos !
Turatie Logan
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
N-am inteles eu bine sau ce vrei sa spui cu prima si a doua linie? Daca e vorba de "liniute" schimbarea vitezelor se face la 5500 respectiv 5750 RPM. Eu de exemplu schimb numai de la 3000 minim in sus in oras. Pe afara vede 4500 - 5000 destul de des.fara linkuri externe
-
Originally posted by cipres View Postsalut! Bai oameni buni care e treaba cu subturatia?Numai stiu unde am citit.Ca la o linie dai 2500-3000tpm,ca la doua dai nu stiu ce .Eu mai mult de 2000 nu dau si merge f.bine.Poate sa dezvolte cineva subiectul ca eu nu am priceput care e treaba. mersi frumos !
Spor la lecturatLogan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Comment
-
@cipres mergi ma cum vrei tu ca nu il strici, nu-i da nici 5500 RPM da nici sub 2000, daca schimbi la 2500 e perfect! Nu o sa fie multi de acord cu ce ti-am spus, dar tu fa asa si o sa traiasca motorul cat tine... Si cred ca o sa se cam inchida pe aici ca s-a discutat prea mult pe alte thread-uri!
Comment
Comment