Eu am facut scoala de soferi profesionisti, sa o am, ca in viitor nu se stie cand o sa am nevoie. In viitor o sa fac si cat. D, ca numai la 21 ani se poate face si atunci ma apuc si de cat.A!
Cati Dintre Voi Sunteti Soferi Profesionisti?
Collapse
X
-
-
TRACTOR RUTIERIST din 86,A din 87,B din 89,C+E din 2004,in curand D,.........sper .
Comment
-
In primul rand: acestui topic nu ii sedea mai bine la "Discutii Generale? Parca nu "se pupa" cu "asigurarile"
In al doilea: eu am doar B, la un moment dat, era sa incep scoala pt C si E (imi ziceam: sa fie...)
Apoi: acesta ma face sa zambesc caci imi aduce aminte de povestea unui fin de-al meu.
Tanar, prin '70 si ceva, isi ia motocicleta si...A
La munca conducea un...tractor...F
Apoi se modernizeaza si isi cumpara o masina...B
Vine revolutia, se reprofileaza, camion si altele...C+E
Se cumpara un autobuz, la servici...D
Am uitat ceva?
Oricum...pe ce il pui...se acomodeaza imediatLogan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Comment
-
B din 2004 ( la 18 ani )
C, C+E, D ( in permis figureaza ca : BE CE DE ) din 2007 ( la 21 ani cand am avut voie sa fac si D )
"a" nu ma intereseaza. ma vad mai bine pe 4 roti cu capul la cutie
vad ca ai mai postat si aici era nevoie sa mai deschizi un topic pentru a te lauda ca iti iei carnet de profesionist? eventual puteai sa ceri un sfat de dincoacevom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat !
Comment
-
Am si eu o intrebare: Ce inseamna mai exact sofer profesionist? asa tare ma amuza denumirea asta... Chiar daca am doar B-ul sunt sigur ca am descurc mai bine ca 70% din soferii profesionisti! Daca ai LICENTA pentru a conduce au tip de vechicul nu inseamna ca esti profesionist... mai ales la cum s-au luat si se iau permisele...
Acum sa nu intelegeti gresit... stiu ca sunt foarte multe soferi capabili si ca un camion nu se conduce la fel de usor ca o masina... alte responsabilitati... deci sa nu va ofensati... mai ales ca toti care au postat aici au si alte categori decat Bsigpic
Comment
Comment