Cati Dintre Voi Sunteti Soferi Profesionisti?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by toba View Post
    Eu recomand oricarui barbat care deja se descurba bine cu masina de categoria B sa faca si scoala de profesionisti.
    - Va reinvata teoria mult mai bine ca prima oare, basca fiind faptul ca intre timp a uitat multe.
    - Masina mare il va linisti mult, ii va da intelepciune, il va face sa priceapa altfel traficul.
    Sunt multe de spus, ma opresc aici.
    Eu.....am doar "B"-ul din '04......pot doar sa afirm cele spuse mai sus, in privinta conducere autovehiculelor mai mari....si mai lungi. Imi doresc si celelalte categorii, dar bugetul nu-mi permite deocamdata.
    Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

Mandea,Matheo are permis B si C (facut profesionala cu profil,3 ani de legislatie rutiera si psihologia conducerii auto,sange pe nas ne-a dat profu') din iunie 1999 ,am luat E-ul prin iulie 2007,am fost angajat numai ca sofer pe masini de la 3,5 tone la 7,5tone.(despre autoturisme nu spun decat ca "ma strang" ).
      Am condus ocazional camioane mai mari ("tir-uri") cu un amic , extern /intern,dar nu m-au atras.Viata trebuie traita normal (zic eu!) , nu petrecuta 24/24 in cabina unui "tir".
      Din 2010 am luat si atestatul de "persoana desemnata sa conduca efectiv activitatea de transport" si ma ocup si de parcul auto al societatii unde sunt angajat

Drumuri bune va doresc
      Last edited by matheo66c; 11 January 2012, 23:44.
      sigpic
      "BRABUS" STYLE

Comment

In Noiembrie am luat si eu cat C. In cateva luni o sa termin si C+E, apoi o sa ma apuc si de categoria D.

Comment

Cat este un atestat de transport marfa si ce acte iti trebuie sa il obti?

Comment

B - mai 2008, C, CE - ocombrie 2011, D - martie 2012; pe permis apar BE CE DE
            radu: in bucale am platit 600 ron pt atestat marfa, la fel si pt persoane. dupa ce iei examenul mai trebuie platite niste taxe, la posta, cateva poze, si copii CI si PC eu m-am inscris la scoala de soferi, s-a ocupat instructorul de dosar.
            Last edited by geo_ultras; 10 April 2012, 14:43.

Comment

Originally posted by bracsau View Post
              ... cel mai periculos de transportat este o marfa care se afla in miscare cum ar fi lichidele din cisterne si marfurile agatate in carlige de plafon ...
              Confirm. Adica confirma taica-meu ca el e profesionistu'.
              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Soldat , suge burta si nu te mai lauda !

Comment

cat. B C D E primul din 1994 din 1997 sofer pe mai multe masini , inclusiv ambulanta

Comment

fof: cu mine vorbeai ?? amatorule

Comment

B-2004 si C,D,E_2007

Comment

B din 91, CDE cu atestat transport marfa, transport persoane, agabaritic si ADR din 2006
                        "PH-66-SIX"
                        Dacia Golan 1.4

Comment

BCE in 1993 dupa 6 luni de scoala de soferi
                          sigpic

Comment

Categoria B din '99 si in prezent fac scoala pentru categoriile C+E.

Comment

Din data de 20.06 anul curent sunt posesor categoria C, pe 21 am sustinut sala pentru categoria E si pe 2 august sunt programat la traseu.
                              Drumuri bune sa aveti!

Comment

Sa-l stapanesti sanatos si BAFTA la urmatorul examen
                                sigpic
                                "BRABUS" STYLE

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google