Ma consider si eu sofer profesionist. Am permis din 2008 categoriile A B C E si de atunci am facut minim 200 000 km cu tot felul de autovehicule de la dacii pana la betoniere 8x4 de 50tone. In primul an am avut 4 mici incidente,dar niciunul din vina mea, desi am cazut eu vinovat la unul, ca asa e legea la noi. Mi-a intrat unul in fata si l-am atins doar din spate. Toate s-au soldat cu mici zgarieturi sau indoituri , fiind in orasmla viteze mici. De atunci am ferit foarte multe, chiar la drumuri llungi cand ma trezeam cu cate un tir pe banda mea, fata in fata.
Cati Dintre Voi Sunteti Soferi Profesionisti?
Collapse
X
-
@827sam....
Nu poti sa schimbi viteza ,sa te incadrezi intr-o parcare cu spatele la 90' , sa privesti in oglinda retrovizoare si sa anticipezi obiectele din ea .....doar din talent ! Trebuie sa cunosti meserie nu jucarie....ori meseria se fura si se dobandeste din experienta la volan....Foarte multi "talentati" la volan au sfarsit pe marginea drumului cu numele scris si-un buchet mare de flori ca amintire !"Dacă planul A nu merge, stai calm! Alfabetul mai are încă 25 de litere."
Comment
Comment