sinx mie scoala de profesionisti mi-a mai deschis ochii. si credema ca am luat toate categoriile pe bune ;) .
Cati Dintre Voi Sunteti Soferi Profesionisti?
Collapse
X
-
stiu ca nu te-ai referit la mine. dar vroiam sa iti zic ca scoala de profesioisti chiar iti mai deschide ochii. cel putin in privinta gabaritului. acuma na sunt si oameni bata care nu pot invata sa sofeze nici chiar daca fac o scoala de profesionisti.vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat !
Comment
-
eu am cat B si C+E din 2001 , dar de condus camioane nu am mai condus din scoala , deci nu pot sa zic ca sunt profesionist , poate doar pe hartie . dar pe viitor cine stie , poate o sa am nevoie de ele . e bine sa ai cat mai multe. oricum la angajare in domeniul profi se dau teste practice de cele mai multe ori si mai nou sunt si licente pentru profesionisti.
Comment
-
Faza asta cu soferi profesionisti si soferi amatori eu o vad in felul urmator: Profesionist este cel care sofeaza o autovehicul sau autocamion si traieste din asta, asta e meseria lui, iar amator este cel care sofeaza ca sa nu mearga cu autobuzul sau cu trenul.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Ca sa sune mai frumos poti spune ca celalti sunt "detinatori de permis"
Comment
Comment