Cati Dintre Voi Sunteti Soferi Profesionisti?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

sinx mie scoala de profesionisti mi-a mai deschis ochii. si credema ca am luat toate categoriile pe bune ;) .
    vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat !

Comment

maistoru nu la tine m-am referit si nici macar la cei care au postat aici... spuneam si eu la modul general... sper sa nu fie cu suparare...
      sigpic

Comment

stiu ca nu te-ai referit la mine. dar vroiam sa iti zic ca scoala de profesioisti chiar iti mai deschide ochii. cel putin in privinta gabaritului. acuma na sunt si oameni bata care nu pot invata sa sofeze nici chiar daca fac o scoala de profesionisti.

Comment

mai e un camionagiu intre noi, colegul bulan, care vad ca inca nu s-a inscris pe lista...
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Vara asta vreau sa iau categ. A. Asta inseamna ca voi deveni profesionist?
            sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

vitriol din ce stiu eu trebuie sa ai C-ul ca sa fii profesionist. cel putin sa fii profesionist in acte avand in vedere ceea ce pe buna dreptate zicea colegul sinx mai sus.

Comment

"profesionist" asta este o vorba nascocita din popor, putini sunt in adevaratul sens al cuvantului si aceea sunt cei care nu au avut nici un incident/accident in viata lor. profesionisti mai sunt cei care ruleaza pe circuit cu 300 km/h dar si aceea mai gresesc uneori.
                sigpic

Comment

eu am cat B si C+E din 2001 , dar de condus camioane nu am mai condus din scoala , deci nu pot sa zic ca sunt profesionist , poate doar pe hartie . dar pe viitor cine stie , poate o sa am nevoie de ele . e bine sa ai cat mai multe. oricum la angajare in domeniul profi se dau teste practice de cele mai multe ori si mai nou sunt si licente pentru profesionisti.

Comment

Faza asta cu soferi profesionisti si soferi amatori eu o vad in felul urmator: Profesionist este cel care sofeaza o autovehicul sau autocamion si traieste din asta, asta e meseria lui, iar amator este cel care sofeaza ca sa nu mearga cu autobuzul sau cu trenul.

Comment

mare dreptate ai vitriol.profesionisti sunt doar aia care traiesc doar din asta.ceilalti sunt amatori.
                      Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Ca sa sune mai frumos poti spune ca celalti sunt "detinatori de permis"
                        INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

din pacate NU...
                          sigpic

Comment

Asta ar fi o a treia categorie.

Comment

Originally posted by margelatu View Post
                              mare dreptate ai vitriol.profesionisti sunt doar aia care traiesc doar din asta.ceilalti sunt amatori.
                              de ce diferenta asta? te rog sa exemplifici...
                              sigpic

Comment

Cand aveam numai cat.B nu eram asa atent sa fiu sincer acuma dupa ce am facut scoala pentru cat.C,CE sunt mai atent cu masina mica ,camion am condus numai pe cel pe care am facut scoala si atata!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google