flyere pentru promovarea forumului

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

hai zenit, baga si faza cu intilnirea!
    e mai ok flyerul tau ca si a meu. am printat pe amindoua si a tau arata mai bine. chiar si daca nu e printat color.
    cel mai ok iasa printate 3 pe o pagina A4. daca stai mai rau cu timpul si cheful, da-mi fisierul .psd sau .tiff, ma mai joc si eu
    Last edited by crististreulea; 25 October 2007, 12:22.
    Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Cristi, zi-mi cum vrei sa sune kestia cu intalnirea, sugestia de pozitionare... si in seara asta ai flyerul

Comment

Originally posted by zenit
        Cristi, zi-mi cum vrei sa sune kestia cu intalnirea, sugestia de pozitionare... si in seara asta ai flyerul
        nu ai ,avem toti

hai fa-l ca am nevoie mare de el
        uita-te cum este a lui cris si incearca sa le pui cum are el la cuvinte atat
        "cromul este placerea mea"
        "cui nu-i place , valea"

Comment

n-am gasit fontul tau ca sa fac mai iezact
          nu-mi place deloc www.-ul tau, fontul nu e usor citibil si de preferat www.LoganClub.ro
          Attached Files
          Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Good job zenit! Nais, ia sa m-apuc si eu de unul
            :inlove:

Comment

Cristi, ideea a fost ca fontul sa semene cat mai mult cu sigla Logan. Dar astept si alte sugestii.
              Am facut o alta varianta. Ideea aia a ta cu cuvantul "Club" numai contur nu o consider tocmai inspirata, e kestia aia de vizibilitate de care ziceai. Un contur de litera nu este la fel de puternic, ca impact vizual...
              Attached Files
              Last edited by zenit; 25 October 2007, 13:54.

Comment

Deci hotarativa la unu si duminika la intalnire facem fiecare , si in parcare acolo ii impartim
                Ce ziceti ? BRUTUSANF....?
                sigpic

Comment

bine punctat zenit, acum imi place si mai mult . n-am gasit fontul folosit de tine, eu vroiam doar sa vezi ideea de modificare. ma gindeam ca "Club" sa fie ca pe stickere, adica alb.
                  dar e super ok asa!
                  daca apar si de la altii idei, evident ca le luam in considerare!
                  il copiez si in primul post ca sa fie mai usor accesibil :d
                  dati bataie baieti! vrem victime noi pe forum :d
                  Last edited by crististreulea; 26 October 2007, 17:51.

Comment

Originally posted by GOLAN91
                    Deci hotarativa la unu si duminika la intalnire facem fiecare , si in parcare acolo ii impartim
                    Ce ziceti ? BRUTUSANF....?
                    in parcare o sa impartim intre noi sa putem sa dam
                    nu cred ca acolo putem sa punem ca nu sunt masini multe acolo
                    astea fiecare le imparte unde crede fiecare ca vede o mica modificarela masina adica un tuning cat de mica
                    de ce spun acest lucru ,inseamna ca soferul este tanar si are acces la internet ,ca sincer nu prea am vazut oameni seriosi sau pensionari ca o sa vina la intalniri poate vor fi exceptii
                    deci asta va fi criteriul de impartire in mare parte
                    "cui nu-i place , valea"

Comment

Parerea mea e ca trebuiesc puse pe orice masina, chiar daca nu e modificata deloc. Sunt multi tineri care nu au modificat la exterior nimic si poate au net, nu neaparat sunt toti oameni in varsta.
                      Last edited by crististreulea; 28 October 2007, 12:52.
                      Cel mai nou proiect auto din România!
                      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

parerea mea e ca majoritatea sunt tineri in jur de 18 ani...chiar ma uitam acu 2-3 zile...cum implineau zilele de nastere... 4 din ei aveau 21 de ani al 5lea avea 19 :P
                        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

le punem oricand ,oriunde si pe orice masina macar sa avem de ce sa punem
                          sper sa facem treaba prin asta
                          "cui nu-i place , valea"

Comment

Originally posted by andrei
                            Parerea mea e ca trebuiesc puse pe orice masina, chiar daca nu e modificata deloc...nu neaparat sunt toti oameni in varsta.
                            sustin pe andrei. eu nu am nimic modificat, boris nu are si mai sint o gramada pe forum care au masinile stock

Comment

cum nu ai nimic modificat, ai zis ca ai remapare.
                              de pus trebuie pus pe toate loganurile pe care le vedem prin parcari,app care varianta ramine ca le scot la imprimanta si le pun prin cartier.

Comment

pai raman alea de la postul #21
                                "cui nu-i place , valea"

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google