flyere pentru promovarea forumului

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by gabriel
    cum nu ai nimic modificat, ai zis ca ai remapare.
    de pus trebuie pus pe toate loganurile pe care le vedem prin parcari.
    da man, am remapare, dar tu crezi ca vede cineva diferenta daca o vede parcata? exterior e stoc. mai ales ca am pus si rotile de iarna cu tabla si capace, stock toata ziua
    exact pentru acest motiv am spus ca trebuie pus pe orice golan care iti iese in cale si nu doar pe cele la care se vad modificari.
    stickerul se gaseste si in postul cu numaru 1, e mai usor de accesat si nu trebuie sa rasfoiesti threadul dupa el
    Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

bai cris ai modificari asa ca nu mai este stock
      ti-ai pus pe stalpi autocolant ,asta inseamna ceva modificat nu ?
      Last edited by crististreulea; 28 October 2007, 18:54.
      "cromul este placerea mea"
      "cui nu-i place , valea"

Comment

corect, imi cer scuze. am uitat de autocolantul prestige de pe stilpi
        doar ca multi vad si putin pricep acea modificare. una e nevastamea, a venit in garaj sa vada ce fac si nici dupa ce i-am zis ca am modificat ceva la ea tot nu s-a prins. i-au trebuit 3 minute sa vada ca am pus folie pe stilpi.
        dar noi nu sintem fomei, asai?
        Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

asa este ,vezi eu am bagat de seama am vazut de la o posta ca ai autocolant
          Last edited by crististreulea; 28 October 2007, 21:02.
          "cui nu-i place , valea"

Comment

la noi in ct costin a inceput deja impartirea de flyere :d:d:d

sigpic

Comment

Va rog, nu ma dati afara de pe forum. Am deja 32 de ani si nici Loganul nu l-am tunat. Ce sa fac?

Comment

in urmatoarele septe zile vei primi o somatie prin plic prin care esti somat sati tunezi masina

sigpic

Comment

Daca intra cineva din Cta pe forum si spune ca a intrat din cauza la un flyer pe care l-a gasit la masina sa stiti ca eu sunt "vinovatul". Am imprastiat cateva ieri si azi...
                  In tara momentan.

Comment

se pare ca functioneaza a aparut un constantean...
                    eu tot ma gandesc dar mai vorbim la intalnire sa facem mai multe flyere si sa-le dam dealerilor de la dacia sa-i imparta D:d

sigpic

Comment

am facut o pagina format A4 care sa includa 3 flyere. il aveti aici si in prima pagina in primul post.
                      Attached Files
                      Last edited by crististreulea; 9 January 2008, 11:07.

Comment

hai ma finalizatile odata ;) si sa le scoata cineva sa scoata foi ii dau eu daca duce lipsa dar eu acasa nu am imprimanta color ca sa pot scoate .. cine se ofera sa le scoata la imprimanta ... de restu ma ocup eu .. ca la cat de nebun sunt le pun asa in fata soferului pe geam sa vada
                        Alex is My Name .. CT26DZU is my " nickname " )

Comment

nu exista finalizare
                          imbunatatiriile vor aprea continuu. nu trebuie neaparat color, iasa foarte bine alb/negru

Comment

Originally posted by Beleaua
                            hai ma finalizatile odata ;) si sa le scoata cineva sa scoata foi ii dau eu daca duce lipsa dar eu acasa nu am imprimanta color ca sa pot scoate .. cine se ofera sa le scoata la imprimanta ... de restu ma ocup eu .. ca la cat de nebun sunt le pun asa in fata soferului pe geam sa vada
                            Am scos eu cateva din care cam jumate i le-am dat lui Sonykel. Daca e o sa mai scot si iti aduc duminica la intalnire sa imparti si tu.
                            In tara momentan.

Comment

facem si niste flyere pentru intalnirea nationala ?

hai ca numai avem mult si vine 1 decembrie

care se ocupa de ele ?
                              "cui nu-i place , valea"

Comment

pai sa ne trimiteti un flyer ca ilm mutlipicam si il impartim si prin bv ;)
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google