pai mai intai sa-l faca zenit sau cris ,daca vede sa se apuce de el ,rog insistent
flyere pentru promovarea forumului
Collapse
X
-
Originally posted by rdd30eu sunt de parere ca o foaie de A4 deja e extraordinar de mari.......ceva micutz acolo la parbriz... sare mai mult in oki...
flyerul nu este o chestie standard, daca vrei sa printezi 6 pe o pagina A4, go ahead! just duit! ideea e sa ajunga pe alte LoganeLast edited by crististreulea; 13 November 2007, 23:15.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
nu te-am certat si nu te-am luat la misto, imi testam sarcasmul pe tine. imi cer scuze daca te-am jignit, partea cu "chestia" din pantaloni era un exemplu si intentia mea nu era sa ma refer la tine personal, chiar daca asa m-am exprimat.
ti-ai spus parea de 2 ori in 2 posturi, eu si Costin_ct ti-am raspuns odata si ai insistat, imi cer scuze inca odata daca te-am jignit dar nu m-am putut abtineDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Aseara i-am dat si lui RDD vreo 20 de flyere. Asa ca daca mai vrea cineva din Cta sa imparta flyere sa-mi spuna si am sa-i dau. Am personalizat putin flyerul pentru LoganClub Constanta printand pe spate poza atasata.Attached FilesIn tara momentan.
Comment
Comment