flyere pentru promovarea forumului

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

pai mai intai sa-l faca zenit sau cris ,daca vede sa se apuce de el ,rog insistent
    Last edited by BRUTUSANF; 9 November 2007, 17:44.
    "cromul este placerea mea"
    "cui nu-i place , valea"

Comment

eu n-am vazut :p
      Originally posted by dorutz
      pai sa ne trimiteti un flyer ca ilm mutlipicam si il impartim si prin bv ;)
      in acest thread primul post in prima pagina ai flyerul
      Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

sa fie mici simple si cu bun gust.....atrag mai mult parerea mea....
        JUST ME.....30-rdd......

Comment

daca e mic se pierde si nu sare in ochi. 3 pe o pagina A4 si atrage bine atentia
          Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

okz cum termin curatenia o sapt maxim .. incepem Operatiunea " Imprastierea foilor partea I " )
            Alex is My Name .. CT26DZU is my " nickname " )

Comment

eu sunt de parere ca o foaie de A4 deja e extraordinar de mari.......ceva micutz acolo la parbriz... sare mai mult in oki....
              JUST ME.....30-rdd......

Comment

Eu sunt de acord cu Cristi: 3 flyere pe o pagina A4 e cel mai bine, adica exact asa cum sunt facute acum.
                In tara momentan.

Comment

ma hotarati-va odata )
                  Alex is My Name .. CT26DZU is my " nickname " )

Comment

Beleao am adus azi la intalnire vreo 30 de flyere ca sa-ti dau si tie...dar daca nu ai ramas mai mult....next tine.
                    In tara momentan.

Comment

Originally posted by rdd30
                      eu sunt de parere ca o foaie de A4 deja e extraordinar de mari.......ceva micutz acolo la parbriz... sare mai mult in oki...
                      zici tu? ai prietena? ajungeti si voi acolo la un moment dat si la un moment dat ii sare in ochi, WoW ce mica-i! saaaaaau WoW ce mare-i ... reactia este la ambele. dar cind e vorba despre flyere ... nu cred ca este asa. oricum, sint 3 flyere pe o pagina A4.
                      flyerul nu este o chestie standard, daca vrei sa printezi 6 pe o pagina A4, go ahead! just duit! ideea e sa ajunga pe alte Logane
                      Last edited by crististreulea; 13 November 2007, 23:15.

Comment

mama da ce ma certi..... ....eu ziceam ca daca sunt finutze sunt mai misto...nu daca am eu ceva mare in pantaloni.... .....si a fost o parere nu trebuie sa ma iei la misto.....
                        JUST ME.....30-rdd......

Comment

nu te-am certat si nu te-am luat la misto, imi testam sarcasmul pe tine. imi cer scuze daca te-am jignit, partea cu "chestia" din pantaloni era un exemplu si intentia mea nu era sa ma refer la tine personal, chiar daca asa m-am exprimat.
                          ti-ai spus parea de 2 ori in 2 posturi, eu si Costin_ct ti-am raspuns odata si ai insistat, imi cer scuze inca odata daca te-am jignit dar nu m-am putut abtine

Comment

Daca vrea cineva din Constanta sa imparta flyere sa-mi spuna si am sa-i dau.
                            In tara momentan.

Comment

eu vreau cateva in masina..... ....ca mai gasesc loganisti in trafic.....
                              JUST ME.....30-rdd......

Comment

Aseara i-am dat si lui RDD vreo 20 de flyere. Asa ca daca mai vrea cineva din Cta sa imparta flyere sa-mi spuna si am sa-i dau. Am personalizat putin flyerul pentru LoganClub Constanta printand pe spate poza atasata.
                                Attached Files
                                In tara momentan.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google