Femei la volan da sau nu?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Femei la volan da sau nu?

Am livrat o husa sambata la un client si m-am nimerit si eu pe acolo. Daca stiiam ce ma steapta nu mai mergeam.

Am dat de un barbat care afirma ca locul femeilor e la cratita si ca ele nu ar trebui sa conduca.

Mi s-a parut foarte nepoliticos comentariul lui.
    Voi ce parere aveti?

Cine considerati ca sunt cei mai periculosi in trafic?

Eu am observat ca in general cei care au masini foarte vechi si conduc ocazional, fac cele mai multe greseli. Si majoritatea lor sunt in varsta.
    Last edited by crististreulea; 23 October 2007, 11:53.

parerea mea e ca cei mai periculosi soferi sunt soferi de sex feminin si masculin(nu conteaza ordinea) ideea e ca poa sa fie si bi-sexual degeaba daca nu-si cunoaste masina nu se descurca in trafic...
    femeile ce-i drept unele sunt mai sperioase si marea majoritate parcheaza masinile cu mare stres ca ceilalti le injura si ele se chiniuie si tot la juma de metru de bordura le lasa , dar am vazut si barbati care faceau dastea...
    am o vecina in cartier care pot sa afirma ca , conduce mai bine ca mine eu alergam pe mamaia cu 90 era sambata seara si ea vine din spate si imi face falshuri ca ea se grabea mai tare ca mine ) deci in general ideea e ca femeile sunt mai fricoase dar asta nu inseamna ca trebuie bagate toate in aceasi oala... desi sincer sunt unele care trebuie bagate in bucatarie si inchise acolo , de exemplu o femeie cu un matiz se chinuia sa faca o parcare laterala eu am vazut ca ii e cam greu era si intuneric si am dat un metru mai in spate masina mea(eram in masina asteptam pe cineva) sa-i fac loc...
    o parcheaza si dupaia vine si zice: si ce ma acum ti-au explodat hormonii? puteam so parchez si daca nu o mutai tu
    Last edited by crististreulea; 23 October 2007, 11:55.

sigpic

Comment

Cu tot respectul, femeile nu prea le au cu sofatul. Dar asta nu le face sa fie periculoase. Periculosi sunt cei care cred ca sunt soferii soferilor si nu tin cont de nici o regula.

Femeile (in trafic) sunt periculoase doar pentru nervii nostri, dar n-a murit nimeni din atata lucru.
      Last edited by crististreulea; 23 October 2007, 11:56.

Comment

da corect periculoase nu sunt de fapt devin periculoase cand le sperie vreun zmeu si vezi ca nu mai stiu care e banda lor dar dastea faceam si eu cand eram incepator...
        oricum stiu femei care conduc muuult mai bine ca mine si tot respectu de la baietii de pe centru ptr fetele care si-au luat carnetul D
        PS. trebuie sa recunoastem ca pustoaicele alea cu C4 pe la 18ani sunt cam periculoase ptr ca ele este asa plin de fite si buze umflate incat nu poa sa sa se asigure cand mandea adica eu vine cu dacia mea veche si care costa cat chiloteii ei...
        Last edited by crististreulea; 23 October 2007, 12:41.

sigpic

Comment

Opiniile mele personale sunt urmatoarele:
          1 In general soferitele sunt mai fricoase de aceea dau impresia de prudenta, teama, care la unele dintre ele da blocaj sau lipsa de reactii in situatii critice(rau).
          2. Soferitele respecta regulile scrise mai mult decat barbatii ceea ce in 20% din cazuri poate fi un lucru rau(mori cu dreptatea in mana). In schimb soferitele nu respecta regulile nescrise(ajuta-ti colegii de trafic sa depaseasca situatii dificile de exemplu) tocmai pentru ca nu sunt scrise.
          3. Sunt si soferite curajoase sau care sunt mai barbatoase in condus(mai rare dar conduc perfect)
          4. Impresia pe care mi-au lasat-o este ca nu stiu sa aprecieze distantele si sa calculeze vitezele(mental nu pe hirtie)
          5. Desi nu ma credeti parerea personala este ca soferitele sunt mai slobode la gura decat multi soferi(injura unele ca niste birjari).
          Am o matusa de 65 de ani care conduce ca un taximetrist profesionist(se baga, taie fata, pleaca cu scartait,etc. Baba e in Bucuresti, are o Dacie din 1900 toamna si nu ma mai urc in viata mea cu ea in masina.
          Si are dreptate Sonykel cu cele de 18 ani cu masini de peste 150 de CP (in 99% din cazuri rude cu cei cu ceafa groasa si lant de caine la gat)
          Last edited by Cristi_LCD; 22 October 2007, 13:51.
          Cel mai lent 1,6 8v

Comment

am inceput sa observ ca din ce in ce mai multe fete au inceput sa dea de carnet doar asa sa se afle in treaba cu carnetu in mana, sau ca au gagici cu bani sau parinti care le dau masini pe mana si sunt inconstiente, nu zic ca toate femeile nu stiu sa conduca, ba din contra sunt unele chiar pricepute ca si in cazul barbatior, nu toti sunt experti, dar la fete e altceva, ele se si sperie se pierd si nu mai stiu ce sa faca intr-o situatie limita.
            ---== LoGaN dRiVeR ==---

Comment

Apropo de locul femeilor la cratita. Cei mai apreciati bucatari din lume sunt barbati asa ca la acest capitol desi nu ne laudam suntem ce-i mai tari.
              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Pentru mine este cat se poate de clar: majoritatea femeilor si o mare parte din babalaci nu au ce cauta la volan, nu au ce cauta in trafic (mai ales in B)

Am fost cu femeie la volan si m-a impresionat cat de bine conducea dar astea sunt exceptii care nu confirma regula. Cred ca 2 din 10 femei conduc binisor.

Sunt fricoase, nu au reflexe, claxoneaza mult, nu dau prioritate iar daca te enervezi si le claxonezi si tu, spun ca esti nebun. Oglinzile nu le mai pun la socoteala pentru ca e clar, sunt doar pentru machiaj!

Ieri mi-au blocat iesirea de pe staduta pe care stau de 2 ori si ghiciti cine: 2 femei

Sunt constient ca trebuie sa circule si ele, nu sunt misogin, dar cred ca ar trebui o testare mai atenta la traseu. Sa nu se mai dea carnetul atat de usor sau pe 100 de euro la toti soferii de duminica. Asta e general valabil.

Comment

si cu toate astea,cate femei ati vazut voi sa apara la tv la radar cu 235 km/h? 255 km/h ? accidente in care si-au pierdut viata toti ocupantii masinii la peste 200 km/h si soferul sa fi fost femeie?tocmai din cauza ca sunt fricoase,prudente ,nu o sa vedem asa ceva,chiar daca pun in pericol siguranta celorlalti participanti in trafic,probabil in cel mai rau caz se va solda cu un accident usor...cu putin noroc
                  Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Faptul ca nu sunt la TV nu insemna ca nu exista. Stiu cazuri de accidente cu don'soare care faceau intreceri. A, a fost si la TV un caz in Constanta(judet) cand a intrat sub un tir din cauza vitezei prea mari o soferita.
                    Cel mai lent 1,6 8v

Comment

nu e vorba ca nu se intampla,este ca procentul este foarte foarte mic,comparativ cu barbatii
                      Last edited by Cristi_Xp; 17 July 2008, 02:48.
                      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Am vazut in schimb femei cu jeep-uri care spulbera o intreaga familie intr-o Supernova...am vazut o femeie care culmea tot cu un jeep a intrat intr-o amarata de dacie si in doua capete de pod...si cazuri sunt multe...parerea mea este ca sunt putine femei care nu sunt stapane pe volan...
                        In general respect femeile la volan mai mult din frica...asta e.Rau cu rau dar mai rau fara rau...
                        Last edited by crististreulea; 23 October 2007, 12:01.
                        sigpic

Comment

Sunt femei care le au cu sofatul,dar sunt unele care te fac sa te duci la ele sa la iei de mana si sa-i parchezi tu masina ) e jale cu ele....Dar o mai spun inca odata....nu toate sunt lafel.
                          De exemplu am o prietena care are un logan 1.5 diesel (nu le are cu netul am invitoato pe LoganClub)si sa luat la intrecere prin oras cu alt prieten de al meu care are un Opel Astra 2.0 tot diesel si nu a putut sa sa tina dupa ea...merge de rupe tipa.....Asta e...sunt fel si fel de oameni.

Comment

Uitati-va la asta, cei care le tineti atata parte

(daca nu se deschide uite link http://www.youtube.com/watch?v=wKG3Q-qo3ao)
                            Last edited by Cristi_Xp; 22 October 2007, 20:15.

Comment

Stiu filmultetzul.....dar am zis...nu toate sunt lafel
                              Last edited by crististreulea; 23 October 2007, 12:02.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google