Clar femeile la volan - NICHT
Femei la volan da sau nu?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
In 2004 parca, in Satu Mare am vazut o soferita cu un Volkswagen Golf 4 care a intrat intr-un Oltcit si culmea, tot o soferita la 200m mai in fata, tot in ziua aceea, dupa vreo 10 min. Una cu un Mercedes ML (cred ca avea 130 km/h cel putin) spulbera 3 taxiuri dintr-o statie (o Dacia Solenza, un Mercedes 124 si un Cielo), 1 masina care circula regulamentar (Fiat Punto) si 2 oameni care erau cu bicicletele.
total:
3 morti
4 raniti grav (inclusiv soferita)
3 usor raniti
si sotia unui amic de-al meu a facut anul trecut un accident destul de mare:
conducea o Honda Civic Type-S (adusa din Germania) si habar n-am cum intra pe contrasens, loveste un Logan Van, din Loganul Van, intra intr-o masina de politie de pe marginea drumului si apoi in sant. Civicul nu avea decat 3000km la bord.Si cred ca 1 luna.
si tot o soferita, in februarie, loveste cu masina (Porsche 911) o batrana la semafor. Noroc ca nu a omorat-o. Doar i-a rupt un picior, o mana si o coasta.sigpic
Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA
Comment
-
Spun DA soferitelor! Asta poate si din cauza faptului ca sotia mea conduce f bine!!
Comment
-
Si barbati sunt o gramada care-si iau permisul cu spaga!Si la ora actuala am amici care nici acum nu cred ca am luat permisul fara bani ceea ce mi se pare normal avand in vedere ca unii din ei nu au luat traseul pana nu au platit bani la politist!In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Eu zic ca in primul rand e de vina sistemul prin care se acorda permisele de conducere!Nu e normal ca un sofer care nu stie nici macar sa parcheze, sa aibe permis!Al doilea punct ar mai fi conceptia ca un permis de conducere este o chestiune de trend, nu o necesitate!Veti vedea ca unii soferi folosesc masina doar dintr-un moft desi ar avea posibilitatea sa ajunga in locul X cu alt mijloc de transport mai ieftin si mai rapid!In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
La radio zicea un tip,care pretindea ca stie care e treaba in U.S. In privinta scolilor de soferi,ca acolo (in functie de accident) este tras la raspundere si instructorul cu care vinovatul a facut scoala de soferi.Daca si la noi s-ar aplica asa legea ar disparea o gramada de scoli,pardon,pseudo-scoli de soferi.
Nu mai zic de militienii care dau permise ca la librarie...Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Din cate mia zis mie cineva, in cazul unui accident, daca se considera ca a fost cauzat de o boala sau handicap, este tras la raspundere medicul care sia dat acordul ca el sa conduca sau medicul de familie (este obligat ca in momentul in care suferi o boala sau handicap sa anunte politia sau nu mai stiu ce sai suspende permisul)Cand viata iti intoarce spatele, nu fi fraier, pune-i mana pe cur
Comment
-
La birocratia existenta in Romania este aproape imposibil ce zici tu si chiar daca s-ar ajunge la respectivul medic, cu un avocat bunicel se rezolva!La noi se scapa daca omori lumea beat personal, d-apai un medic aflat la a 5a veriga in sistemul care te face sa devi sofer!In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Nu mai pot sa ma abtin asa ca intervin si eu !!!
Am 14.500 km si nici un incident.. La munca am cativa colegi, mai exact PATRU, care si-au lovit masinile in primii 10.000 km.. Nu putem generaliza... Suntem soferi si soferi, NU soferi si femei...
Comment
-
Eu zic asa : pericol public nr1 -taximetristi(70 la suta sau facut taximetristi ptr ca sunt prea prosti,restu de 30 la suta sunt ok)sunt needucati,badarani,egoisti,frustrati,cretini si se cred smecheri ...Ca daca cumva te iei de iei cheama prin statie colegii,sau te urmaresc si incearca manevre de intimidare)
nr2-cei care conduc ocazional
nr3-cei care sunt antitalent (dar deobicei acestia dupa 3-4 accidente renunta la sofat)
Femeile sunt mai proaste la volan doar pt ca nu sunt lasate de noi sa conduca destul de mult cat sa acumuleze experienta(Cazul sotiei mele)
Cele care coduc zilnic sunt ok(cunosc n femei care conduc zilnic si nu au avut nici un incident in ani de zile de sofat
Comment
Comment