Nu toate sunt la fel...
Femei la volan da sau nu?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parerea mea este ca nu trebuie sa generalizam si sa spunem: "Femeile sunt proaste la volan". Intamplarea face sa fi cunoscut un sofer excelent, care era femeie si care nu se compara nici cu 15% dintre cunoscutii mei cand era vorba de condus.
Totusi, si ea, injura femeile la volan)
MD
LE: In concluzie, let them drive. Sunt multi mitocani, barbati, care nu au ce cauta la volan.
Vad asta acum, cat invat sa conduc si sunt atent la reguli in mod deosebit. Cei mai multi incalca regulile groaznic. E un haos total.
In cazul asta nu e mai ok o femeie mai prudenta si care face manevrele mai incet si mai sigur decat un teribilist care intoarce pe trecerea de pietoni si calca linia continua in curba?Last edited by MaxDamage; 25 July 2008, 14:08.
Comment
-
Desi sunt femeie la volan, si eu injur soferitele.... Ieri am fost la Real la sibiu si o tipa cu un sandero blocase iesirea din parcare... Acolo trebuie sa acorzi prioritate celor care ies din sibiu...Trebuie sa intri intr-un fel de giratoriu, in care au prioritate cei care merg pe drumul principal....Tipa aer o adormita. Cred ca-i era teama..Nu avea curaj sa iasa.Intersectia era blocata, trebuia sa te strecori.......Cateva masini au trecut pe langa ea, inclusiv eu.. Si toti o injurau.. De data asta eu nu am injurat..Mi-a fost mila de ea....
Comment
-
Cineva mi-a povestit acum cativa ani o intamplare petrecuta in Bucuresti, aproape de iesire , unde e fabrica Tuborg. La o intersectie un nene cu Dacia 1300 se propteste in fundul unei masini bengoase, gen Jeep (pe atunci inca nu se numeau SUV...). Ii cam indoaie bara plus alte chestii. Coboara infipta o tipa la vreo 25 de ani si racneste de s-a auzit pana la Cotroceni: "Baaaa, tu stii cate p...Am supt eu ca sa-mi iau masina asta!?"
Cer scuze pentru cruditatea lexicului romanesc...LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
Intelegere din partea sexului masculin se gaseste dar parerea mea ca aceste fiinte superbe au curaj mai mare ca noi sa iasa pe soselele noastre care in fiecare zi sunt pline de sange si de resturi,sunt doamne sau domnisoare care intradevar le este teama ,dar au si de ce ,uneori suntem prea plini de noi, de masina de ifosele care le avem in noi ,nu le tin parte ,dar trebuie sa gasim intelegere din partea noastra ,sa ne analizam noi greselile si abia apoi sa dam cu bata .
Comment
-
Eu respect femeile la volan... Dar pe cele care stiu intr-adevar sa conduca. Iar pe cele care au si lamaia in geam chiar nu le deranjez... Ba mai mult, le mai dau voie sa intra in fata.
Nu aveti idee cata munca de lamurire am dus cu sotia sa faca si ea scoala.... Ii este frica in traficul criminal de pe soselele noastre, si o inteleg perfect. Si eu am fost la fel...
Comment
-
Singurele femei care ma enerveaza sunt cele care incurca traficul, adica merg cu 20-30 km/h unde se poate merge lejer cu 50 km/h sau blocheaza interesectia. In rest, nu sunt probleme.
Comment
-
Pana la urma, limita maxima e de 50 daca nu sunt alte restrictii... Deci intre 30 si 50 poti merge cu oricat Nu e musai sa mergi cu 50, ca asa scrie acolo. Semnalizam, depasim si le lasam sa se plimbe Nu e mai simplu? Nu mai suferi nici tu ca te enervezi, nu mai sufera nici ea ca e stresata.
MD
Comment
-
Originally posted by gusi View PostCineva mi-a povestit acum cativa ani o intamplare petrecuta in Bucuresti, aproape de iesire , unde e fabrica Tuborg. La o intersectie un nene cu Dacia 1300 se propteste in fundul unei masini bengoase, gen Jeep (pe atunci inca nu se numeau SUV...). Ii cam indoaie bara plus alte chestii. Coboara infipta o tipa la vreo 25 de ani si racneste de s-a auzit pana la Cotroceni: "Baaaa, tu stii cate p...Am supt eu ca sa-mi iau masina asta!?"
Cer scuze pentru cruditatea lexicului romanesc...
Comment
-
Originally posted by andrei View PostSingurele femei care ma enerveaza sunt cele care incurca traficul, adica merg cu 20-30 km/h unde se poate merge lejer cu 50 km/h sau blocheaza interesectia. In rest, nu sunt probleme.
va zic eu ca si asta enerveaza la culme, orgoliul orgoliul
Comment
-
La femei ar trebui limita mai mica de viteza pentru ca nu au reactii bune.
sunt si barbati care conduc ca femeile.
sau si mai rau aceia care stiu sa conduca bine dar au acel tupeu de mitocan si te forteaza sa franezi brusc cand skimba banda sau eu mai stiu ce manevre.
Comment
-
Rog sa-mi explice si mie cineva mai luminat la minte cateva chestii:
- de ce, in marea lor majoritate, femeile atunci cand dai semnal si vrei sa schimbi banda si sa intri in fata lor, in locuri unde oricum se sta, accelereaza si nu vor sa te lase. Stau cu ochii in fata tinta si se tin tare de volan si nu se uita nici in dreapta nici in stanga. Deci, de ce fac asta, de vreme ce lor le place sa fie lasate?
- de ce femeile, dupa ce comit o greseala si sunt gata sa faca accident nu isi cer scuze in niciun mod, ba se mai si prefac ca nu stiu pentru cine e claxonul furios, se tin de volan de zici ca musca din el si ii dau viteza si nici nu se uita la cel pe care era sa-l buseasca.
aaa? Intelege cineva?
PS acu vreo doua zile, intr-un loc aglomerat unde oricum mai mult se statea, il las pe unu sa intre si el in coloana si imediat o vacuta dintr-un jeep din spate ma claxoneaza. M-am intrebat retoric: vaco, daca te lasam pe tine iti placea, este?
Comment
-
Intotdeauna las si intotdeauna multumesc. Se cheama respect.
incercati sa nu mai generalizati, deja e prea fumata treaba asta cu femeile la volan. Really.
iarta-ma dar faza cu " greseste il claxonez si nu ma baga in seama ba chiar accelereaza si dispare" o patesc .... De 10 ori pe zi, cu cine crezi, BARBATI!
si crede-ma ca patesc mult prea des sa nu fiu lasata sa ma incadrez pe o banda sau sa trec ;) sau sa las sa trec si nici macar o avarie sa nu primesc
Comment
Comment