Eu sunt femeie la volan si nu ma regasesc in randurile scrise mai sus.... Imi place sa fiu lasata sa schimb banda in aglomeratie dar si las... Stiu sa multumesc si imi cer scuze daca gresesc... Sunt multi barbati care se regasesc in cele scrise de userul toba. Imi place sa fiu politicoasa si sa respect partenerii de trafic... Cred ca asta tine de bunul simt al fiecaruia...
Femei la volan da sau nu?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
O singura probleme mai am cu unele femei la volan, nu ma lasa sa schimb banda sau sa ies de pe o straduta, chiar daca e coada si n-au unde sa inainteze, ele tot isi continua drumul.
Comment
-
Un mare adevar a spus andrei.Si eu patesc la fel.Nu au unde merge si se fac ca nu te vad cand vrei sa iesi de pe straduta.99% nu ma lasa.Perverse la maximum.
eu nu generalizez pentru ca in cazul unora e vina instructorilor.Se obtine usor permisul.
Comment
-
Se vad multe femei la volan, unele merg bine, unele mai putin iar altele chiar deloc dar de una chiar am fost uimit de calitatie ei de soferita in momentul in care am fost nevoit sa iau un taxi la o ora de varf din zi, la volan fiind o femeie.
Comment
-
Originally posted by andrei View PostO singura probleme mai am cu unele femei la volan, nu ma lasa sa schimb banda sau sa ies de pe o straduta, chiar daca e coada si n-au unde sa inainteze, ele tot isi continua drumul.. Frumos (si gestul si masina si soferita)!
Cel mai lent 1,6 8v
Comment
-
Nedumerire...
A...Eu nu am inteles ceva, Cristi,,,unde te-a lasat sa intri?
Femei soferite.,,
Am vazut femei care conduceau biiine (desi se zice ca ele nu au aptitudini tehnice, ca nu cunosc "fenomenele mecanice") etc.
Am o colega de servici care merge ca o nebuna in trafic, trece rapid de pe o banda pe alta si cand ajunge la servici,,,o parcare dezastruoasa, ocupa de obicei doua locuri.
Apreciez majoritatea femeilor la volan pentru prudenta (cu conditia sa nu devina tematoare, sa reduca excesiv viteza sau sa blocheze strazi, intersectii samd.)
Cinste lor ca au curaj sa faca ceva ce ani de zile a fost domeniul forte al barbatilor.Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Comment
-
*O şoferiţă din Şag, judeţul Timiş, a fost lovită de un autobuz.
A scăpat cu viaţă, dar era cât pe ce să ucidă câţiva tineri care stăteau liniştiţi pe trotuar şi care s-au trezit cu maşina aruncată peste ei.
Accidentul s-a produs chiar în faţa casei şoferiţei. Martorii spun că s-a oprit în mijlocul drumului ca să se asigure. S-a gândit că are timp să treacă, deşi a văzut că vine un autobuz. Nu a fost însă aşa.
-Şoferul autobuzului spune că a încercat cât a putut să evite impactul, dar i-a fost imposibil. Starea băiatului rănit de şoferiţa inconştientă este, din fericire, stabilă.
*O altă conducătoare auto a provocat un accident la ieşirea din Timişoara spre Arad. Femeia a ieşit de pe un drum secundar fără să se asigure. Şoferul unui autoturism care circula regulamentar a încercat s-o evite, dar nu a reuşit. Patru persoane au ajuns la spital cu multiple leziuni.Attached Files
Comment
-
Asta mi se pare nesimtire deja... Dam exemple ca sa ce ? Vrei sa scot acum articole cu soferi BARBATI cu accidente mortale ? Si sa punem pariu ca sunt de 10 de ori mai multe cazuri ? Hai sa fim seriosi, nici nu isi are rost threadul cu atitudinea asta.
stai si documenteaza-te in continuare, have fun
Comment
-
Corect. Raportat la numarul de femei cu carnet de sofer, femeile implicate in accidente au un procentaj mult mai mic decat barbatii. Conduc ele ca ceaiul, majoritatea, dar nu fac accidente...
si eu sunt un pic misogin, dar daca e sa fim cinstiti, statisticile sunt in favoarea femeilor, nu a barbatilor la volan.
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Originally posted by ady62 View PostEchipa de cercetare a unei universitati germane a prezentat rezultatele unui studiu conform caruia femeile conduc mai bine decat barbatii. Acelasi studiu arata ca barbatii provoaca de trei ori si jumatate mai multe accidente decat femeile. De asemenea, potrivit cercetatorilor germani, soferitele conduc mult mai linistite, rabdatoare si politicoase in trafic.
sau postezi lucrurile astea doar de dragul sa acumulezi posturi on topic pe un thread random ?
Comment
-
Thread-ul asta cam este fara rost...In primul rand nu se va ajunge niciodata la un consens, iar apoi, ce conteaza?Accidente vor fi mereu indiferent de cine le creaza!Fiecare isi va expune punctul de vedere si va iesi un Babilon aici!Din partea mea sa fie numai femei la volan...Atata timp cat nu-mi baga betze in roate in trafic sau macar reusesc sa evit unele specimene e ok!Sincer, nu mai are rost sa stau sa ma enervez in trafic...Nu mai merita efortul si atentia!Mai bine stau relaxat, ascult o muzica si conduc suplu!
Singurul amendament ar fi felul cum se dau permisele....Daca toti ar lua permisul pe bune, ar fi alta viata...Garantat!In rest trebuie responsabilitate si respect in trafic!Bafta!In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Originally posted by playmo View Postsa te citez dintr-un post mai vechi. Nu inteleg. Pana la urma pe ce pozitie te raliezi ?
sau postezi lucrurile astea doar de dragul sa acumulezi posturi on topic pe un thread random ?
Comment
Comment