Cum adica ca ceaiul?
Femei la volan da sau nu?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by darksid3 View PostThread-ul asta cam este fara rost...In primul rand nu se va ajunge niciodata la un consens, iar apoi, ce conteaza?Accidente vor fi mereu indiferent de cine le creaza!Fiecare isi va expune punctul de vedere si va iesi un Babilon aici!Din partea mea sa fie numai femei la volan...Atata timp cat nu-mi baga betze in roate in trafic sau macar reusesc sa evit unele specimene e ok!Sincer, nu mai are rost sa stau sa ma enervez in trafic...Nu mai merita efortul si atentia!Mai bine stau relaxat, ascult o muzica si conduc suplu!
Singurul amendament ar fi felul cum se dau permisele....Daca toti ar lua permisul pe bune, ar fi alta viata...Garantat!In rest trebuie responsabilitate si respect in trafic!Bafta!
Cum se dau permisele...
Comment
-
Si cam cum se dau permisele? Hai ca imi place , devine tot mai interesant
darkside, generalizai sau era vb de femei, de cum isi iau ele permisul ? Daca nu generalizai, ia explica-mi si mie sa inteleg
iar tu ady62 ca tot l-ai aprobat pe el, dezvolta te rog
( nu ca n-as fi constienta de ce se intampla in ro, dar repet, fiind vb de generalizari... pe un topic legat de femei, vreau sa aud mai multe )
Comment
-
Originally posted by playmo View PostSi cam cum se dau permisele? Hai ca imi place , devine tot mai interesant
darkside, generalizai sau era vb de femei, de cum isi iau ele permisul ? Daca nu generalizai, ia explica-mi si mie sa inteleg
iar tu ady62 ca tot l-ai aprobat pe el, dezvolta te rog
( nu ca n-as fi constienta de ce se intampla in ro, dar repet, fiind vb de generalizari... Pe un topic legat de femei, vreau sa aud mai multe )
Comment
-
Nu va inteleg...
daca va las in pace, nu e bine, daca dau warn-uri, de ce? Daca dau la colege, clar sunt misogin daca dau la colegii barbati, normal, vreau sa ma dau bine...
ziceti-mi voi ce sa fac daca nu va potoliti, dar si forumul sa ramana curat...
"ca ceaiul" inseamna sa sofezi tinandu-te de volan, nu sa tii volanul. Iar schimbatorul de viteze foloseste la mestecat mamaliga, nu pinioane in cutie...Pozitia de condus e cu dintii pe volan, privirea in botul masinii, nu tu oglinda, nu tu semnalizari, nu tu faruri, respectivii/respectivele n-au nimic, n-au habar ce se intampla in jururl lor.
nu exista semne de circulatie, semafoare, intersectii, linii continue...Ei/ele au tot timpul prioritate, indiferent de situatie, iar viteza maxima de deplasare e de 20-30km/h in oras si 50-60km/h in afara localitatii. Daca se poate, mereu pe banda 2...Banda 1 lasata libera pt salvare, militie si pompieri. Dar vina nu-i a lor 100%, ci a instructorilor (oameni de la care ai pretentii) care asa-i invata.
cam asta e povestea "ceaiului"Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Baieti, nu va mai certati... Eu merg de 2-3 ori pe luna AGNITA-Bucuresti si cei mai nesimtiti soferi pe care i-am intalnit in trafic sunt BARBATII.. Pe DN 1 am intalnit o multime de tipi care desi au supermasini, merg pe banda 2 cu 110 km/h.. Le dau flashuri dar nu se retrag pe prima banda... De cateva ori am fost nevoita sa-i depasesc pe banda unu... Asta cum se numeste?? Eu zic ca NESIMTIRE.. Uneori viata este nedreapta. Cei care au masini puternice nu au suficient curaj sa le conduca sau nu sunt suficient de "soferi".. Cei care au masini de 70 CP (eu de exemplu) au curaj, au o doza de nebunie dar....Nu prea au cu ce...
In 17.000 km am intalnit CATEVA femei care au incurcat traficul si O MULTIME de barbati "vai steaua lor".. Eu sunt in general o delicata dar citind aceste posturi am lasat delicatetea la o parte.. Nu am vrut sa jignesc..... Si nici nu vreau sa fiu jignita...
Comment
-
Nu pot sa nu spun ca aseara, pe DN1, 80% dintre soferii care mergeau pe prima banda cu 80 la ora si nu se dadeau nicicum la o parte erau femei. Asa se intampla in fiecare duminica si asta probabil pt ca martalogii beau si chefuiesc sambata seara si duminica sunt bolnavi. E foarte important sa nu uitam ca numarul lor la volan e mult mai mic decat cel al barbatilor si cu toate astea ele incurca traficul de cele mai multe ori.
Nu sunt misogin, nu imi doresc sa nu vad femei in trafic dar atat cat m-au putut enerva aseara, am inceput sa urasc rau de tot TOTI soferii idioti si cred ca in curand voi exploda si voi pune intentionat frana brusca in fata unuia. Sunt si femei si barbati foarte varza dar femeia nu lasa aproape NICIODATA sa iesi de pe o straduta, sa schimbi banda, etc.Last edited by iuli81; 28 July 2008, 16:18.
Comment
-
-
Te cred si tin neaparat sa spun si ca am fost de vreo 2, 3 ori cu soferite la volan care m-au surprins intr-un mod oarte placut. De fapt, ca sa fiu ontopic eu zic un mare DA soferitelor la volan dar unele ar trebui sa faca scoala de soferi de 3,4 ori. (da bluee, la fel si unii barbati)
Completare: Bluee: prima banda e socotita cea de la axul drumuluiLast edited by iuli81; 28 July 2008, 16:24.
Comment
Comment