Originally posted by ReBe
View Post
Femei la volan da sau nu?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
From all the things i`ve lost i miss my mind the most
-
Hai sa fim seriosi darksid3... Toate ca toate, dar nu toate-si castiga averea cu p**da. Scuzati-mi vocabularul, dar mi se pare chiar urat si nu m-as fi asteptat la o asemenea atitudine de la loganisti. Da, sunt si tipe de genul ala, dar noi vorbim aici de oameni, nu de epave.
Iar prin faptul ca spui ca e "o realitate", parca ai vrea sa spui ca e normal sa vezi asa ceva in fiecare zi, peste tot, si ca e aproape ireal cand vezi o tipa care a facut-o altfel. Asa ca idee, cel mai mare salariu din Romania il are o tipa. Nu cred ca ajungea ea acolo atat de usor.
Devin mult prea subiectiva, dar nu accept judecatile de genul asta. Urasc cand vad asemenea judecati (si oameni care judeca in general, dar asta e alta poveste). Fiecare suntem indivizi si nu vad de ce ar trebui sa avem anumite trasaturi care sa ne faca sa ne asemanam intr-atat incat sa poti eticheta pe cineva doar pentru ca prezentam anumite atriburte.
vasile78, nu cred ca s-au inversat rolurile. Cred ca in general nu e valabila afirmatia. Fiecare dintre noi are nevoie de sustinere iar in momentul de fata, daca exista sustinere si o relatie sanatoasa, e sustinere reciproca, asa ca "regula" nu se aplica.
Eu cunosc tipi cu masini superbe luate pe bani facuti de ei la 20-25 de ani. De ce n-ar putea sa faca o tipa la fel? De unde prejudecata asta? De ce sunt puse in discutie doar femeile? (Pun pariu ca la faza asta n-o sa intrebe nimeni cat de bine arata tipul)
Si femeia la volan n-are nici o vina. Nici barbatul. Vinovat e cel care i-a dat permisul, daca chiar nu are habar sa conduca. Hai sa nu mai punem toate chestiile astea pe spatele femeilor.
playmo, ai sustinerea mea.Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.
Comment
-
N-am fata nimic impotriva femeilor, ca drept dovada am si eu acasa una ) . Noi oamenii "normali" traim unii pe spinarea altora. Si nici nu am generalizat, sunt destule fete frumoase care merg cu troleul si destui barbati care traiesc din succesul financiar al femeilor. Fii tu sincera si spune ce gandesti cand vezi o gagicuta blonda la volanul unei masini scumpe...
Comment
-
Sincer, mi-e ciuda. Dar asta nu ma face sa sar la concluzii. Cumva a muncit pentru masina aia, poate mai mult, probabil mai putin. Daca a muncit mai putin, are respectul meu. Ca paan la urma, nimic nu e pe gratis. Depinde de fiecare ce sacrificii face pentru anumite beneficii (financiare sau nu). Scopul scuza mijloacele, nu?Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.
Comment
-
Se pare ca nu te-ai convins ca idealurile sunt una si realitatea e alta. De acord ca nu peste tot este asa (din fericire) dar intr-o societate patriarhala, femeile sunt marginalizate in prima fractiune de secund ce precede un gand sau o decizie...cine nu crede asta nu e realist sau nu vrea sa recunoasca. Vrem noi sa facem ceva, sa incercam ceva dar instinctiv sau subconstient nu iese mereu.
Mergi prin cluburi de fite si vezi care pipitze se dau mai tare la barbati care epateaza starea sociala prin diferite obiecte de "inventar" si masini de-ti dau lacrimile. Sa nu-mi zici ca un mascul d-asta o sa aleaga sufletul si valorile morale sau ca o femeie care arata trasnet va alege un barbat fara stare materiala sau vai de mama lui financiar...probabilitatea este prea mica...asa ca in astfel de situatie femeile recurg la ceea ce nu le pot egala barbatii. Din partea mea bravo celor care reusesc ceva pe pielea lor dar sunt destul de putine...si DA, fara a fi partinitor multe femei care arata bine se folosesc de asta ca sa aibe o situtatie sociala mai buna si fara chin prea mare...d-aia ai sa vezi femei trasnet la volanul unor masini de sute de mii de euro...ne place sau nu este un fapt real...ca vrem noi sa aratam niste idealuri de suprafata, este altceva...prea putine ajung sus fara compromisuri si prin lupta proprie.
In societatea asta una se spune dar alta se face si o traim cu totii pe pielea noastra.
Nu e vorba de impresiile loganistilor pentru ca aici e vorba de idee nu de persoane...ar fi mai bine sa fie toti de acord cu tine?Crezi ca ar schimba ceva situatia?NU!...de putut se pot face multe si exista abateri de la "regula", depinde ce conteaza...calitatea sau cantitatea, dar ca sa ne ascundem dupa deget ar insemna sa purtam discutii in stil de basm.
Multe lucruri ar fi frumoase si perfecte in teorie...dar nu le simtim pe pielea noastra sau nu ca si consecinte ale punerii in practica a idealurilor.
...repet, daca am fi fost o societate de oameni cu inalte valori morale si in care numai binele sa primeze nu am fi ajuns in situatii d-astea cu foamete, razboaie si altele asa ca din pacate, cu o floare nu se face primavara. E valabil pentru oricine, barbat...femeieIn fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Pana la urma asa e, trebuie sa recunoastem. Facem schimburi de bunuri in orice situatie, nimic nu e gratis. Depinde doar cat de obiectiv poti fi. Si intr-un fel, sunt mandra sa am o asemenea gandire. Nu e tocmai frumos si nici conventional probabil (nu stiu pentru ca nu mi-a pasat nici macar o clipa), dar inseamna ca-mi stiu valoarea din punctul asta de vedere.
Revenind la subiect - ce facem cu femeile de la volan? Le dam jos si le calcam in picioare, sa ne poata calca cu masina data viitoare cand sunt la volan?Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.
Comment
-
de ce nu femei la volan?nevastamea are permis luat cu un an inaintea mea.ea in 98 iar eu in 99.nu am nici cea mai mica temere cand e nevasta la volan si au ce o calca.la numarul de tamponari conduce ea cu 3 iar eu cu unul.femeile au vrut egalitate cu barbatii,asa ca au parte.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
singurul lucru care nu imi place la femei cand conduc - se pierd foarte repede cu firea. fie le sare mustarul, fie se panicheaza si se fac mici in scaun.
am un amic cu 7 accidente usoare intr-un an...asa ca...
in acelasi timp am vazut o cucoana cu land-cruiser care croseta pe Timisoara intre 17h-18h cand iti e aglomeratia mai draga.
marele punctaj al femeilor - parcheaza pe 2 locuri si nu au niciodata loc intre doua masini dar nu parcheaza unde li se scoala sau in mijlocul drumului, asa cum am vazut o gramada de masculi periculosi si de taximetristi...deci la faza asta le respect.
unii au dreptate partial - dar domnilor nu v-ati plictisi doar de negriciosi cu chelie si lant sa va faca viata amara in trafic?
parca e mai frumos un botic rujat cand isi cere scuze decat un cocalar cu 2 clase care iti zice de neamuri...ca...de ce ai tu, un sarac cu logan tupeu sa il deranjezi pe el din putul gandirii unde sta infipt in timp ce rumega la saorma lui unsuroasa...?
am sau nu dreptate?
Comment
-
HEEEEEEEEEI mai usor ca mai sunt si femei printre voi!Salut baieti nu sunt in totalitate de acord cu voi conduc de ceva vreme si am luat trei puncte in cei 8 ani de sofat ca l-am deranjat pe unu cu flesuri (mergea pe banda 3 cu 40km/h si a calcat frana nu am pastrat distanta si...pac f usor).Nu pot sa nu recunosc ca majoritatea sunt vai de ele au senzatia ca trebuie sa te dai la o parte caci ele au mereu prioritate .In adolescenta mea am avut un iubit care nu putea sa sufere femeia la volan si din cauza asta m-am ambitionat si am luat carnetul din prima incercare cei drept si cu putin noroc la traseu dar experienta o capeti in trafic.ASTAZI SUNT DISPUSA SA FAC CU ORICARE DINTRE VOI O INCERCARE SAU CARE VREA SA MEARGA CU MINE SA MA TESTEZE.SAU POATE NE-AM INTALNIT IN TRAFIC B91YTFAstept provocarile voastre va pup
Comment
-
Eu sunt pentru femeile la volan numai ca in ultimul timp s-au inmultit Ultima patanie, urcam un pod, aglomeratie, i s-a oprit motorul, naspa, venea la vale, deja era disperata, i-am facut semn sa se calmeze, a inceput sa urce dar pana sus i s-a mai oprit motorul de vreo trei ori, ce importanta avea la cat de bine arata . Deci sunt pentru femeile la volan dar numai pentru cele pana in 40 de ani, hai 45 tinand cont ca nici eu nu sunt la prima tinerete .
Comment
Comment