Femei la volan da sau nu?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Uite ce femei vreau eu pe strada!

Pacat ca n-au fost la SIAB
    Attached Files

Comment

Mai periculosi decat femeile mi se par cei cu masini vechi si mai au si 70-80 de ani, nu au nici un fel de reflex si poate provoca oricand un accident si cei cu dacii din 1900 toamna carora nu le pasa daca o lovesc.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Originally posted by valeriuciprian
        Am vazut in schimb femei cu jeep-uri care spulbera o intreaga familie intr-o Supernova...am vazut o femeie care culmea tot cu un jeep a intrat intr-o amarata de dacie si in doua capete de pod...si cazuri sunt multe...parerea mea este ca sunt putine femei care nu sunt stapane pe volan...
        In general respect femeile la volan mai mult din frica...asta e.Rau cu rau dar mai rau fara rau...
        eu cunosc un caz cand a intrat intr-o inmormantare...a ras tot ce a apucat...femeie la volan!
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Originally posted by Cristi_Xp
          nu e vorba ca nu se intampla,este ca procentul este foarte foarte mic,comparativ cu barbatii
          Eu am vazut 2 care s-au dat la liniutza,si la start una din ele a plecat cu masina virata...era sa intre in cealalta
          Accidente in care sa fie femei vinovate sunt mai putine si pt. ca, procentual, femeile sofer sunt mai putine. Nu pt. ca ar avea nu stiu ce aptitudini speciale.

Nu am nimic cu ele. Cum spunea si Rocri, domeniul lor principal nu este bucataria...dar nici conducerea autoturismului.

Comment

Nu mai fiti misogini , sunt destule femei care conduc foarte bine , cum sunt si destui barbati care nu au nici o treaba cu sofatul.
            http://mitzah.labrute.fr/
            http://c0nstanta.myminicity.com/tra http://c0nstanta.myminicity.com/sec

Comment

Originally posted by miTzaH
              Nu mai fiti misogini , sunt destule femei care conduc foarte bine , cum sunt si destui barbati care nu au nici o treaba cu sofatul.
              Care sunt alea destule? Femei care sa conduca foarte bine cred ca am vazut vreo 3 in toata viata mea. Sincer!
              sigpic

Comment

amin

anti femei la volan si mai ales blondele la volan adevarate pericole in ale sofatului pe drumurile publice,parerea mea daca as fi president as interzice femeilor sa dea de permis pt femei recomand bicicleta
                sigpic

Comment

Ce comic e fimultetul.

Ce bine zici Andrei, eu nu am spus Dacii din 1900 toamna ca m-am gandit ca fiind forum Logan o mai avea cineva Dacie veche si sa nu jignesc.

Eu cand vad o astfel de Dacie ma feresc de ea ca de scoala de soferi. Sunt pericol public.

Comentariile voastre sunt obiective ceea ce e bine.
                  Last edited by crististreulea; 23 October 2007, 12:05.

Comment

Atat la femei cat si la barbati , daca nu au inclinatii pentru sofat, ar fi ideal sa nu se ambitioneze sa faca scoala de soferi. Mai grav este cand fac treaba asta. Cunosc multe fete care sunt soferite, si nici una nu-i stralucita, dar din ce vad pe sosea ... sa nu fie cu suparare , dar este dezastru si jenant tot odata. Anul asta 90% din accidentele pe care am avut nefericirea sa le vad, au fost din vina femeilor. Nu am nimic cu ele , asta pana imi ating masina, Li se opreste motorul in intersectie , si daca mai apuca vreunul sa clacsoneze .... gata colaps, nu mai faci nimic cu ea. Si multe altele,
                    Cu stima, FLO>
                    , sunt cu ochii pe voi !
                    :thumbsup:

Comment

Originally posted by Tigra
                      eu nu am spus Dacii din 1900 toamna ca m-am gandit ca fiind forum Logan o mai avea cineva Dacie veche si sa nu jicnesc..
                      Au fost cativa, dar s-au evaporat intre timp.
                      Cel mai nou proiect auto din România!
                      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Sant si femei care conduc bine ...una dintre ele ar fi:

...de doi lei :p

Comment

In general nu m-ar deranja sa conduca orice tipa atata timp cat e constienta de propriile-i limitari (cunosc si tipe care conduc ca taximetristii, si tipe care odata ajunse acasa isi suna barbatul sa parcheze masina ... n-o intereseaza si nici n-are chef sa se chinuie s-o parcheze si sa nu-i iasa deloc).

Am vazut si un documentar in care faceau statistici si experimente si au demonstrat ca femeile nu pot aprecia distante/calcula viteze "din ochi" la fel de bine ca un barbat.

Si asa daca e sa o iei un pic "psihologic" e logic ca in trafic sa vezi "numai" femeile care conduc prost... ptr ca sunt lucruri care iti sar in ochi. Niciodata n-o sa te uiti la masina de langa care nu face nimic anormal sa vezi daca conduce o tipa sau un tip.

La baieti: ideea ca o tipa buna de pe strada o sa se uite cu ochi frumosi la tine, sau ca ii dovedesti lu ala din stanga ca pleci mai repede decat el primeaza in fata oricarei "frici" ca ai putea atinge vreo alta masina in trafic... ne curge testosteron prin vene

Comment

femeie este si Alina Bunica din "Cupa Logan Joe"
                            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

ma nu stiu de ce spuneti voi ca femeile sunt periculoase la condus ca se sperie in trafic si etc ... cunosc o femeie care pot sa zic ca , conduce prea frumos ... da si cand o enerveaza careva in trafic face pe dilia .. daca te uiti din spate zici ca`i barbat nu ca este femeie dupa cum conduce . nu stiu eu nu am nimic cu barbatii , baietii , femeile , fetele care au permis . Vorba celorlalti .. fiecare greseste la randul lui pana se invata cu masina , cu traficul etc . Asta nu inseamna ca trebuie sa le injuram in trafic , sa le huiduim , claxonam etc . Nu este frumos .
                              Alex is My Name .. CT26DZU is my " nickname " )

Comment

Rocri a spus totul, nu prea mai e de adaugat altceva.
                                dar parerea mea e ca majoritatea soferilor "slabi" la volan sint femei. am zis majoritatea, sint o caruta de barbati "slabi" la volan, stiu o gramada dinastia cu care mi-e frica sa stau in dreapta.
                                am acasa 2 soferite:
                                - soramea conduce foarte bine dar e prudenta (vreau sa vad chiar si un bucurestean cum conduce in Roma )
                                - nevastamea conduce rau, calca ambreiajul in curbe, cind frineaza, conduce doar regulamentar, intra in intersectie doar daca apreciaza ca are loc (si de obicei loc de 3-4 masini) dar cu toate astea a avut un singur accident (a vrut unu sa-si repare masina)

femeia trebuie sa aiba carnet si sa-si rezolve singura problemele! altfel pica pe noi si problemele ei.
                                cind dau de un prost pe strada ma enervez si exclam:
                                - normal, e femeie;
                                - asta sigur e bucurestean <beeeeeeeep> (fara suparare, asa e din pacate)
                                - dar daca e un barbat la volan doar ii umplu frigiderul fara sa-l categorisesc.
                                peste cei categorisiti treceti cu vederea ca e plin de ei dar femeile sint mai rare si ne sar imediat in minte.

noi sintem mai impulsivi si ne riscam mai mult, intindem coarda, ele nu.

sa nu uitam ca sint si exceptii! am putina dreptate?
                                Last edited by crististreulea; 23 October 2007, 13:09.
                                Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google