Femei la volan da sau nu?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Din UK n-ai cum sa plonjezi
    Maturizare grabnica si placuta
    Last edited by darksid3; 11 May 2009, 12:59.
    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• dupa ultimele 6-7-8 posturi bag de seama ca darkside+playmo=love si inca ce "love"...cu capete sparte ce aveti, mai? adi, ony, ce v-a apucat? ma rog, nu ma bag, distractie placuta in continuare...eu copil cuminte, n-am vazut si n-am auzit nimic...
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• @Anca16V "te iubesc" esti o fata "baietoasa" si cam astea sunt maiestrele la volan (mai ales volan de Logan ) . Darksid3 nu mai fi asa dur cu fetele ca iar se simt discriminate ). Pana la urma sunt un rau necesar, foarte necesar...

Comment

• tataie, ai grija pe cine iubesti, mai ales aici pe forum, in public, ca vine vr'unu' si-ti da "vacanta" anca16v e "luata" deja plus ca nu-i maestra, n-a vrut sa-i dea la fiatul ala de sa bubuie blow-off-ul ca toba indiana de raboi, oricat de mult as fi indemnat-o...
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• in uk stau 5 luni din 12 :-ss !
            e frumoasa copilaria, de ce sa ma grabesc?

Comment

• Originally posted by Cezar View Post
              PS: la origini ( medical vb), toti suntem femei...insa intr-o anumita perioada a sarcinii, apare secretia de testosteron, cel ce ne definitiveaza ca indivizi.
              am auzit si eu asta la discovery ... concluzia era ca barbatul este o "specie" avansata/superioara femeii .

Originally posted by playmo View Post

sa nu cumva sa plonjez eu cu tot cu pom peste cei 620 de cai ai tai
              cu sau fara chiptuning ? ca is un pic in dilema aici
              Last edited by Cristi_Xp; 11 May 2009, 13:30. Reason: Automerged Doublepost
              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• pai hai sa radem 'specia' femeilor sa vedem daca sunteti suficient de avansati sa va reproduceti singuri :P

Comment

• Originally posted by playmo View Post
                  pai hai sa radem 'specia' femeilor sa vedem daca sunteti suficient de avansati sa va reproduceti singuri :P
                  radem ... da le lasam alea blonde care is bune de reproducere )
                  Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Da-i!!Arde-l!!!...dar sa pui inregistrarea pe iutiub

PS: Sper ca realizati ca am facut thread-ul asta varza...oricum tot Sonykel isi ia Ban...asa nevinovat, stie el de ce
                    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Originally posted by Cristi_Xp View Post
                      am auzit si eu asta la discovery ... concluzia era ca barbatul este o "specie" avansata/superioara femeii .
                      Eu n-as prea zice. Statistic vb, barbatii mor mai devreme.
                      Tot statistic vb, sunt cei mai afectati de boli "urate": cancere mult mai infiltrative, si mai dese ca la femei ( ex: doar barbatii fac carcinom gatric, si in general carcinom nediferentiat- adica cel mai urat posibil) , Infarct Miocardit Acut la fel, mult mai dese si multe altele.
                      Femeile nu prea sufera de ateroscleroza: au hormoni protectori: estrogenii.
                      Mai pot da ex, dar cred ca ati inteles ideea: murim mai repede si in chinuri.
                      Ca o concluzie: femeile au luat bolile usoare, iar cele grele le-au fost pasate barbatilor.
                      Deci care e mai avansat?
                      Last edited by Cezar; 11 May 2009, 13:56.

Comment

• Bai doar nu ma credeti indragostit de o femeie doar pentru ca a postat ceva ce i-mi convine . Si nu mai strigati si voi asa tare ca ma ia nevasta-mea la ture. Playmo da voi sunteti suficient de avansate sa va reproduceti? Pana la urma o sa ne intrebam daca au voie femeile sa se reproduca la volan...

Comment

• @Anca16v: Sper ca-ti dai seama ca tocmai ai dat apa la moara celor cu femeile si cratitele .
                          Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• La ce ai spus tu Cezar trag concluzia ca barbatii mor mai tineri (deci nu se chinuie cu batranetile) si asta e bine . Sa le lasam pe ele sa se chinuie cu lombosciatica, coxartroza, reumatismul si nu in ultimul rand nevropatia de care vad ca incep sa sufere si femeile tinere! Sunt asa off topic de nu mai stiu unde trebuie sa postez!

Comment

• Originally posted by Cezar View Post
                              Eu n-as prea zice. Statistic vb, barbatii mor mai devreme.
                              Tot statistic vb, sunt cei mai afectati de boli "urate": cancere mult mai infiltrative, si mai dese ca la femei ( ex: doar barbatii fac carcinom gatric, si in general carcinom nediferentiat- adica cel mai urat posibil) , Infarct Miocardit Acut la fel, mult mai dese si multe altele.
                              Femeile nu prea sufera de ateroscleroza: au hormoni protectori: estrogenii.
                              Mai pot da ex, dar cred ca ati inteles ideea: murim mai repede si in chinuri.
                              Ca o concluzie: femeile au luat bolile usoare, iar cele grele le-au fost pasate barbatilor.
                              Deci care e mai avansat?
                              si broasca testoasa traieste mult si bine,da aia nu inseamna ca e specie avansata)

Comment

• . Oricum si in zootehnie speciile avansate sunt mai predispuse la boli. De aia se si amelioreaza cu specii mai inapoiate (salbatice) ca sa devina mai rezistente .
                                Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google