Femei la volan da sau nu?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• la fel ca si la motoare...cu cat sunt mai complicate cu atat sunt mai multe chestii care se pot strica pe ele
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Nu are ce cauta o femei la volan, la cratita da.Sunt un adevarat pericol... catastrofe...
      http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• Originally posted by Cezar View Post
        Infarct Miocardit Acut
        Asta ce o mai fi?

Comment

• Doctore spune-i omului ce e...cred ca ceva legat de triceps...nu?
          Last edited by felixb; 11 May 2009, 16:53.
          http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• eu pe discovery am vazut ca in cateva zeci de mii de ani, femeile se vor putea reproduce singure si noi ca specia vom disparea. al dracului darwin cu evolutionismul lui
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Originally posted by Cristi_Xp View Post
              si broasca testoasa traieste mult si bine,da aia nu inseamna ca e specie avansata)
              , intr-adevar, si asta poate fi un unghi din care poti vedea problema.
              Pana la urma, au fost mai "destepte": ele sunt cu bolile usoare, noi cu bolile grele...ce sa-i faci.
              Seba, poate fi asta sfarsitul omenirii.....ce razboaie, ce atacuri nucleare, ce tsunami. Multe femei, si barbati deloc.
              Sau poate nu. Acum serios vb, daca sexul feminim reuseste sa se conserve atat de bine, poate avem parte si de incrucisari inter-specii...cine stie ( am cam luat-o pe ulei cu discutia pana la urma).
              PS: Infarct miocardic acut= atac de inima nasol.
              Last edited by Cezar; 11 May 2009, 17:59.

Comment

• Originally posted by felixb View Post
                Nu are ce cauta o femei la volan, la cratita da.Sunt un adevarat pericol... catastrofe...
                Sa inteleg ca nu o vezi pe fiica-ta la volan?

Comment

• Azi la intrarea intr-o intersectie pe soseaua de centura unde se circula cu 90 km/h dupa ce am inaintat cu 1mm/min, singura masina care a oprit si m-a lasat sa intru in intersectia respectiva era condusa de o femeie, asa ca, au ceva mai mult bun simt decat multi dintre noi. M-a simtit ca le simpatizez

Comment

• tre' sa recunoastem ca exista si soferite excelente, cu curaj dar si cu simt de rapundere...
                    in ultima perioada mi s-a intamplat mai ales sa dau peste pitipoance in gipanuri care, desi sunt in intersectie, cu o mana tin telefonul la ureche iar cu cealalta nu stiu ce sa mai faca, sa invarta covrigul sau sa mestece in benzina...si asteptam...asteptam...asteptam...ca are poate prioritate, ceea ce e si mai periculos.

cu toate acestea, nu ma consider misogin.
                    a good plan today is better than a perfect plan tomorrow

Comment

• am o singura intrebare cand femeia face o pana cine ii schimba roata? la Barbati stim cine.vorba aia drepturi egale.
                      sigpic #

Comment

• Chiar,eu nu am vazut femeie sa faca vreo pana pana acum.Nu e corect!
                        Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Sa-mi iau masina, si sa mor eu de nu umplu iutubu cu clipuri cum imi schimb singura rotile, cum schimb uleiul si alte rahaturi d-astea simple, care pentru pitzipoance sunt rocket science si asta ne face pe noi sa aratam prost!
                          Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.

Comment

• bravo ReBe!!! hai sa-i facem praf pe ingamfati!!!
                            From all the things i`ve lost i miss my mind the most

Comment

• 10 X Cristi

Comment

• Originally posted by ReBe View Post
                                Sa-mi iau masina, si sa mor eu de nu umplu iutubu cu clipuri cum imi schimb singura rotile, cum schimb uleiul si alte rahaturi d-astea simple, care pentru pitzipoance sunt rocket science si asta ne face pe noi sa aratam prost!
                                Fara nici o gluma, sa-i faci concurenta lui shtreulea pe sectiunea "How to...: ))
                                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google