Originally posted by ReBe
View Post
Femei la volan da sau nu?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Lasati-l ma pe Streulea sa doarma Incepem razboaie p-aici ca ii iau omului mancarea de la gura (ca tot era la un moment dat vorba ca e platit pt tutoriale)
anca16v, n-am zis ca pot face ce nu pot ei. Dar nu-s nici eu chiar atat de fragila incat sa nu pot incerca si nici atat de proasta incat sa nu stiu ce-i de facut. Cam despre asta era vorba, nu de faptul ca o sa reusesc. Important e sa nu stai ca un rahat cu motz in mijlocul drumului si sa astepti o minune de la Dumnezeu, ca n-o sa vina. Sau daca vine, eu zic sa joci si la loto in ziua aia, ca sigur o sa castigi.Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.
Comment
-
intr-adevar e nevoie de mana barbatului la pana dar sincer...
la mine in casa 'barbatul' habar nu are cum sa tina o surubelnita in mana
ultimele 3 roti le-am schimbat cu mama desi recunosc ca am dat fuguta la primul service sa fiu sigura ca e totul in regula
Comment
-
LE: Totusi, pana la urma noi reprezentam sexul frumos, ei sexul puternic. Noi cu capul, ei cu muschiul. (asta asa, ca o paranteza la in ton cu replicile primite pe aici in urma cu ceva vreme)
Bravo playmo! Asa mama, sa le aratam ca se poate!Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.
Comment
-
Am precizat in paranteza ce are de-a face una cu cealalta. O sa fiu mai exacta: Legatura dintre frumusete si inteligenta e la fel ca cea dintre femeie si cratita. Pot fi prezente ambele in aceeasi fraza sau pot sa nu aiba nici o legatura una cu cealalta.
PS: Apropo de "prostit" barbati, da, am reusit sa conving diverse persoane sa actioneze in interesul meu folosind tehnici subtile de manipulare, si da, aia tine de cap, nu de fat(z)a.Last edited by ReBe; 12 May 2009, 00:58.Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.
Comment
-
@ReBe te-ai gandit vreodata ca un barbat a folosit tehnici subtile de manipulare ca sa actionezi in interesul lui? Si sunt sigur ca asta s-a intamplat cel putin o data!
Oricum gura femeii o astupa doar pamantul, thread-ul asta o sa ajunga la 1000 de pagini si tot o sa ne intoarca pe dos o mana de femei care scriu aici.Last edited by vasile78; 12 May 2009, 01:08.
Comment
-
playmo, ai sintetizat perfect discutia.
Si da, vasile78, stiu ca a folosit un barbat tehnici de manipulare "impotriva" mea. N-ai idee de ce sari de la una la alta in halul asta, dar alerg sa tin pasul. Nu despre asta era vorba. Nu mai lua doar intelesurile denotative ale cuvintelor...
Si cred ca pot spune ca nici macar pamantul nu ne inchide gura. Asadar intreaga discutie de aici e o pierdere de vreme. Ce-ar fi sa te lasi batut, daca to spui ca nimeni nu ne inchide gura niciodata? De ce mai incerci? Sau era doar o replica gen cea cu cratita? [intrebari retorice]Last edited by ReBe; 12 May 2009, 01:22.Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.
Comment
-
Mai da ce a degenerat discutia.
Adevarul este ca, desi sexul feminin si-a depasit conditia de acum x secole, tot a ramas o parte din acel comportament, ce doreste a fi pastrat, si anume: " eu sunt femeie, nu pot face asta; eu sunt femeie, sunt fragila, am nevoie de ajutor" si multe altele.
Femeile au fost, si vor fi intotdeauna curtate. De ce? Interveine iar evolutia: hormonul ce determina aparitia libidoului este testosteronul. Pt a ne satisface nevoile, suntem dispusi ( noi, sexul urat), sa facem tot ceea ce e necesar, drept urmare vom fi mereu "subjugati" ( strict din punctul asta de vedere,) sexului frumos. Si cum timpul a aratat, uneori in spatele oamenilor destepti sau prosti ( vezi cazul Ceasescu ), se afla o femeie, revin la intrebarea: care e mai evoluat?
Cu alte cuvinte, femeia la volan, se poate, insa daca e dirijata de un barbat
Comment
-
Ce subiect interesant!!!
Nu am mai scris de mult timp pe forum, din diverse motive, dar am citit cam tot ce s-a scris..Subiectul asta INTERESANT ma provoaca sa scriu si eu cateva randuri.. Voi, barbatii, credeti ca sunteti genii pe soselele patriei??? Va inselati dragii mei.
Am intalnit multi "barbati" in trafic.. Cel mai mult ma deranjeaza idiotii (scuze, nu vreau sa jignesc pe cineva) care au masini puternice, merg cu 110 km/h iar cand vad ca o FEMEIE, cu un LOGAN (de exemplu) vrea sa-i depaseasca accelereaza. Ma intreb de multe ori de ce accelereaza???? Orgoliul nu le permite sa se lase depasiti de o femeie???? Ce sa spun!!!! Idiotul accelereaza, eu nu-l depasesc in acel moment... De multe ori sunt nevoita sa depasesc idioti pe partea dreapta (adica banda 1)... De ce nu trece idiotul pe banda 1???? Cum sa-l depaseasca o femeie cu un logan???? Asta este BARBAT la volan???? Decat asa barbat mai bine un pahar cu apa rece!!!!
Chiar m-am enervat!!
Comment
-
La 110 mai greu vezi cine este la volan in oglinda. Idiotii accelereaza ca vad Logan.
Mie mi-a placut cand m-a depasit o femeie cu un KIA. A depasit ca la carte. Am vazut ca-i femeie ulterior dar oricum nu-i puneam bete-n roate.Last edited by Cristi_LCD; 12 May 2009, 09:52.Cel mai lent 1,6 8v
Comment
Comment