Nu draga mea, nu sunt frustrata...Doar ca nu inteleg un anumit comportament.. Daca esti sofer si ai masina puternica ai doua posibilitati: fie calci acceleratia si iti vezi de drum, fie iti recunosti si iti accepti limitele si permiti celorlalti sa mearga asa acum le place... Mi se pare o mare nesimtire sa incurci circulatia, doar ptr ca ai o masina de zeci de mii de euro si din pacate nu esti suficient de barbat sa o exploatezi...
Femei la volan da sau nu?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by bluee View PostCe subiect interesant!!!
Nu am mai scris de mult timp pe forum, din diverse motive, dar am citit cam tot ce s-a scris..Subiectul asta INTERESANT ma provoaca sa scriu si eu cateva randuri.. Voi, barbatii, credeti ca sunteti genii pe soselele patriei??? Va inselati dragii mei.
Am intalnit multi "barbati" in trafic.. Cel mai mult ma deranjeaza idiotii (scuze, nu vreau sa jignesc pe cineva) care au masini puternice, merg cu 110 km/h iar cand vad ca o FEMEIE, cu un LOGAN (de exemplu) vrea sa-i depaseasca accelereaza. Ma intreb de multe ori de ce accelereaza???? Orgoliul nu le permite sa se lase depasiti de o femeie???? Ce sa spun!!!! Idiotul accelereaza, eu nu-l depasesc in acel moment... De multe ori sunt nevoita sa depasesc idioti pe partea dreapta (adica banda 1)... De ce nu trece idiotul pe banda 1???? Cum sa-l depaseasca o femeie cu un logan???? Asta este BARBAT la volan???? Decat asa barbat mai bine un pahar cu apa rece!!!!
Chiar m-am enervat!!
Sunt cretini d-astia care nu te lasa sa depasesti indiferent daca te vede femeie sau barbat...e o problema a tuturor romanilor asa in mare care vor sa fie mai "sus" decat altii. Nu zic ca nu-s frustrati care fac mai urat cand vad o femeie la volan dar astea sunt chestiuni care nu prea fac legatura cu subiectul.
Aici este vorba de "Femei la volan- da sau nu" si mai departe fiecare isi argumenteaza parerea...daca ma intrebi pe mine, avem o problema in Romania cu mentalitatea si felul cum se iau permisele si nu cred ca exista vre-un barbat sau vre-o femeie care sa nu recunoasca ca sunt destule catastrofe la volan din randul ambelor sexe. Cunosc destule femei care cand aud de expresia "femeie la volan" incep sa "blesteme" si sa nu auda pt ca inclusiv LOR, femeilor, alte femei le-a pus viata in pericol, bineinteles si cu reciproca la barbati. Acum depinde cum nuanteaza fiecare...eu zic ca fiecare sofer ok simte daca cel/cea din fata lui este o pacoste la volan si cel mai bine e sa depaseasca sau sa se indeparteze cumva...ca sofer eu asa fac pentru ca nu am chef de stat la Politie sau la Asiguratori si nici sa ma enervez nu are rost.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Originally posted by bogdan_1984 View Posthai sa imi zic eu primul off-ul. femei la volan? nu! argument: mi-a fost lovita masina de o femeie. ea se uita dupa ...
Usurel cu limbajul, ca nu suntem pe maidan.
da-mi numele complet sau cnp-ul si iti zic luni cate puncte ai si ce accidente ai avut...
toti sunteti niste mici ayrton senna ....
vina nu e femilor, ci a sistemului de obtinere al permiselor in romania. daca ar fi corect, fara spagi si interventii si ar lua doar cine e apt pentru a conduce pe drumurile publice. daca pentru alcool la volan ar fi suspendate permisele 2 ani de zile, nu 30 de zile, atunci sa vezi cati se vor gandi de 2 ori inainte sa se urce la volan dupa ce au consumat niste alcoolice.Last edited by NerviiMei; 15 May 2009, 16:33.
Comment
-
andreea13, vrei sa vezi statistica accidentelor provocate de barbatii fatali , mari asi ai volanului, de si-au luat carnetele la pitesti?
uscaturi is peste tot.
ar mai trebui suspendat carnteul pentru folosirea telefonului fara handsfree petimp de un an.
si mai am eu niste chestii in cap...dar din pacate nu fac parte din cei care fac legile in tara asta.
la scoal de soferi as face un curs special de pozitia corecta la volan, si as obliga instructorii sa ii oblige sa foloseasca acea pozitie. poate vor intelege ca o pozitie corecta ii poate scuti de multe neplaceri. in masina nu est in fotoliul din sufragerie si mananci popcorn uitandu-te la cururi de fete.
la volan nu esti responsabil doar de viatza ta ci si a celor din masina si a celorlalti participanti la trafic fie ei pietoni, scuteristi fara casca, sau soferi.
Comment
-
Cumva lucrezi la politia rutiera? Atunci cu siguranta faci un abuz cand verifici ce accidente si cate puncte are un sofer. Poate stii si cum se dau permisele...
Retinerea permisului pentru orice nu cred ca este cea mai buna solutie; crede-ma ca in tarile civilizate nu se ia permisul pentru orice sau ca nu ii place gaborului mecla ta; in schimb se da mai greu si nu oricarui analfabet.
Comment
-
He,he,he...
Daca nu eram pe faza o "femeie la volan" intra in mine in seara asta.A intrat fara nici o jena,ce prioritate,ce asigurare,da-le-n palaria ei!Las ca sunt altii atenti si pt ele...Ma refer strict la persoana in cauza.
Domnu'K,ma bucur ca nu esti in politie.Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Domnulk asistenta tehnica ( ca nu stiu ce functie e asta pe forum) in primul rand nu se da qoute la postul anterior.
in al doilea rand, nu stiu de ce te-ai bagat in discutie, eu vorbeam despre fete la volan
"toti sunteti niste mici ayrton senna ...." - persoanele de fata intotdeauna se exclud, nu?
"vina nu e femilor" - dar a cui? a picioarelor ca nu reactioneaza sa apese pe frana aia nenorocita?
ia uite ce baiat bun sunt...recunosc, am avut doua incidente usoare, pentru ca mi-a fost distrasa atentia si franele batranei nu se compara cu cele de la masinile mai noiLast edited by bogdan_1984; 15 May 2009, 18:30.sigpic
Comment
-
Eu mergeam ca tot omul pe Iuliu Maniu, spre Apaca, banda a treia, cea de langa scuar.....buun, cand din senin ma depaseste o ibiza galbena cu jumatate de masina siiiiiiiiiii nici una ,nici doua, pac pac , da semnal si trage tare de volan.
Rezultatul: ea se urca pe mine, eu care nu am avut timp nici frana sa pun, daramite claxon, imi sifoneaza aripa dreapta.
Toate bune si frumoase, la masina mea, deoarece s-a slefuit un pic vopseaua, dar la dansa era urma de janta a mea + cauciuc pe toata laterala ei stanga incepand de la oglinda ei ;)
Faza urmatoare va da pe spate: ea vine se uita la masina mea, apoi se uita la a ei si incepe sa tipe ca eu am fost de vina si sa ii dau asigurarea.
Buuuun, intre timp isi face aparitia, fratele ei care a vazut tot ce s-a intamplat si vine cu minunata idee ca eu sa o fac pe casco iar ea sa isi faca masina pe rca-u meu.
Apoi, calm , am raspuns : Haide cu tata la politie ca nu sunt eu de vina, iar ea este incepatoare, pedeapsa fiind o luna de permis + ceva lei.
P.S. In zadar am vorbit cu ea , pan' a venit fratele ei, incercand sa ii transmit ca ea este de vina deoarece a uitat o lectie simpla: ASIGURARE, apoi SEMNAL, apoi MANEVRA !
Orice s-ar spune de femei la volan, raspunsul este NU.
P.P.S. Am mers o singura data cu o femeie taximetrist, cursa a durat circa 25 de minute agonizante, imi venea sa nu ii achit deplasarea. Asadar nici cele care merg zilnic nu sunt ceva mai bune, ci doar mai zeflemiste ;), vorba lu' Mircea Badea "Auzi bah, date dracu' daicea' da, ca m-a invatat Vasile al meu sa scuip, boratule"No Stress !
http://www.youtube.com/watch?v=ozV_vWXZgZY
Comment
Comment