Femei la volan da sau nu?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• cum se se inchide trheadul , lasati`l sa da`m cu parerea pe aici , ca daia a fost facut.
    o faza tare dintre cele mici accidente a fost pe sos andronache , eram bara la bara si deodata , poc in spatele meu...m`am dat jos , sa dt si aia jos si uite replica la ea , ma scuza`ti , ma uitam in geanta si am uitat sa apas frana.
    tot la parerea mea raman..si nu de alta..dar nu mai am dubii in privinta femeilor..circul cateva ore bune n traficul din bucuresti si am analizat c`am tot ce se poate despre ele.

Comment

• Cred ca e nevoie de ore mai multe de teorie si condus.
      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Originally posted by bogdan_1984 View Post
        Domnulk asistenta tehnica ( ca nu stiu ce functie e asta pe forum) in primul rand nu se da qoute la postul anterior.
        in al doilea rand, nu stiu de ce te-ai bagat in discutie, eu vorbeam despre fete la volan
        "toti sunteti niste mici ayrton senna ...." - persoanele de fata intotdeauna se exclud, nu?
        "vina nu e femilor" - dar a cui? a picioarelor ca nu reactioneaza sa apese pe frana aia nenorocita?

ia uite ce baiat bun sunt...recunosc, am avut doua incidente usoare, pentru ca mi-a fost distrasa atentia si franele batranei nu se compara cu cele de la masinile mai noi
        pisi, aste-as scuze de domnisoara... punerea in circulatie a unui autovehicul cu defectiuni la sistemul de franare, cum se sanctioneaza conform codului rutier?
        nu-i treaba ta ce functie e aia.
        m-am bagat in discutie ca-s satul de misogini care vad aschia din ochiul fetelor dar nu vad barna din ochiul propriu.

Originally posted by D-FENS View Post
        He,he,he...
        Daca nu eram pe faza o "femeie la volan" intra in mine in seara asta.A intrat fara nici o jena,ce prioritate,ce asigurare,da-le-n palaria ei!Las ca sunt altii atenti si pt ele...Ma refer strict la persoana in cauza.
        Domnu'K,ma bucur ca nu esti in politie.
        si cati barbati au facut ast ainaintea femeii in cauza? cu care te-ai injurat si sicanat in trafic pana cel mai destept a cedat?
        cienva mi-a zsi odata o vorba: fereste-te tu, ca ceilalti sigur nu te feresc.

Originally posted by parpanel View Post
        Cumva lucrezi la politia rutiera? Atunci cu siguranta faci un abuz cand verifici ce accidente si cate puncte are un sofer. Poate stii si cum se dau permisele...

Retinerea permisului pentru orice nu cred ca este cea mai buna solutie; crede-ma ca in tarile civilizate nu se ia permisul pentru orice sau ca nu ii place gaborului mecla ta; in schimb se da mai greu si nu oricarui analfabet.
        Nu conteaza unde lucrez, dar sti ca si mine cum functioneaza PCR-ul< pile , cunostinte, relatii> in romania. fata de tine am un mic avantaj si pot afla multe daca am chef.

De ce tie-frica de retinerea permisului? Esti dinala care dupa 2 beri esti miezul soferilor.
        Amice, stii cate accidente cu victime se produc pentru ca unii care au gustat o bere , doua, trei se urca al volan cu nonsalanta? TI-e cumva frica ca o sa ramana doar femeile cu carnete in buzunar si tu o sa stai 2 ani uitandu-te cu jind cum ele conduc si tu esti pieton?
        In tara asta oamenii pot fi civilizati si facuti sa fie constienti doar cu bata, iar solutia cu suspendari de permise pe perioade mari pentru alcool si neacordare de prioritate+ o amenda pe masura este mai mult decat necesara.

Originally posted by D-FENS View Post
        Cred ca e nevoie de ore mai multe de teorie si condus.
        e nevoie de legi dure, de gabori intransigenti, bine platiti, care sa nu mai puna botul la 10 de euro care-i dai spaga. de sanctiuni drastice.
        de scoli de soferi cu instructori care sa-si dea interesul, de examene cum se dadeau odata cu traseu de zi, noapte , poligon si la fiecare etapa sa fie alt politist.
        sa scoata jegul ala de mecanica din cadrul teoriei.... sa se faca in schimb instruire practica de prim ajutor.
        Last edited by NerviiMei; 15 May 2009, 19:52. Reason: Automerged Doublepost
        Fuarte Nervos !!!

Comment

• vai tu feministule...stii cum se sanctioneaza? sa iti taci din gura ca nu stii despre ce vorbesti. nu ai fost la spatele meu ca sa vezi ca avea masina frane proaste. daca loganul are frane mai slabe decat un porsche, inseamna ca are defectiune la sistemul de franare? off, off, mai, mai...
          sigpic

Comment

• Originally posted by DomnulK View Post
            ...cienva mi-a zsi odata o vorba: fereste-te tu, ca ceilalti sigur nu te feresc.

...de scoli de soferi cu instructori care sa-si dea interesul, de examene cum se dadeau odata cu traseu de zi, noapte , poligon si la fiecare etapa sa fie alt politist...
            Ai mare dreptate,daca nu eram eu atent acum eram la politie...

Problema este,cred eu,cu scolile de soferi.De acolo pleaca totul.Nu-mi spune mie ca o femeie nu poate influenta cat de cat unele decizii(instructor au politist).In general noi,barbatii,suntem mai indulgenti cu femeile.Rog a nu fi inteles gresit!

Comment

• ce legatura are loganul si porsche-ul in discutie? franele masinilor sunt calculate in functie de performante si asta doar daca acele masini au parte de soferi responsabili. nu frnaele sunt de vina pentru accidente ci ala dintre covrig si scaun.

si inca ceva ce trebuia sa inveti in cei 7 ani de acasa: nu raspunzi la o intrebare cu o alta intrebare.
              sa zicem c aai dreptete, dar daca erai "sofer" ai fi stiut posibilitatile masinii si ai fi pastrat o distanta suficienta fata de cel din fata.

deci tot cu scuze de domnisoara ma plictisesti....

de ce ti-e greu sa recunosti ca ai fost vinovat?
              Last edited by NerviiMei; 15 May 2009, 20:05.
              Fuarte Nervos !!!

Comment

• domnule gentleman, am zis eu ca sunt nevinovat? am zis eu ca eram in logan? la ce intrebare am raspuns prin intrebare? se vede ca nu intelegi nimic, asa ca sssst
                sigpic

Comment

• Aloha from D-FENS!
                  Nu va certati bre...

Comment

• si eu sunt fata si mai conduc, e drept ca unele femei nu au nici o treaba cu volanul si pedalele, de schimbator ce sa mai zic, dar lasa ca nic barbatii nu sunt mai prejos, macar femeile merg incet si le poti ocoli, dar cand iti sare un nebun in fata, ce faci? tot pe femei le injuri?
                    From all the things i`ve lost i miss my mind the most

Comment

• Stii cum e,ala mai slab e de vina...

Comment

• Femei la volan ? NU , majoritatea sunt "praf " au facut scoala de soferi degeaba si nu au nici o tangenta cu ale condusului,parcheaza numai cu fata ca le e greu sa o baga cu spatele, parcheaza stramb , pe doua locuri deobicei, majoritatea nu sunt sigure pe ele si se tin de volan, e adevarat ca sunt si cateva exceptii dar prea putine din pacate. \
                        Ieri am vazut cu o tanara soferita iesea din parcare cu spatele avand grija sa se uite numai in spate si luand virajul maxim a lovit masina vecinului si inca accelera nestiind de ce nu vrea sa mai se miste masina ...deci NU
                        sigpic

Comment

• Sau soferite care nu vad scuteristii in intersectie si-i intind pe parbriz...
                          Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.

Comment

• azi am avut placerea sa vad o tipa facand o parcare laterala din scurt cu spatele un piata Unirii [Timisoara]. frumos executata. mi-a placut. 10 metrii mai incolo, un tip se chinuia sa se cocoteze cu o dacie pe trotuar la o parcare asemanatoare.
                            din pacate astfel de exemple sunt mai rare. din pacate, repet. mi-ar placea sa iau mai des exemple de la femei, chiar si-n mai multe domenii

ps: na, si-mi primisesem ca nu mai postez p-aici, dar am simtit nevoia s-o laud pe domn'soara, ea n-o luat carnetul pe branza si lapte ca altele. a, si conducea un 307, deci stie ea ce stie.
                            Last edited by bro; 15 May 2009, 22:55.

Comment

• cezar ai dat iar drumu la rasboi?

eu propun sa faca toata lumea scoala pe 1310 si cel putin un sfert din cursuri sa le petreaca in poligon. cred ca numarul barbatilor bata la volan este cu mult mai mare decat numarul total al soferitelor.
                              vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat !

Comment

• La cratita cu ele .
                                B 44 NWP

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google