viorel73,nici chiar asa...
Femei la volan da sau nu?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
In primul rand sunt mai multi soferi decat soferite deci normal ca rata accidentelor sa fie mai mare la barbati, nu tin partea niciunora si e normal sa se mai intample tamponari pentru ca suntem foarte multi pe strazi si foarte stresati. Ce ma intriga mai mult aici este acest DomnK care tot ameninta si are acces la o baza de date poate fara drept (oare cu cati euro ajunge acasa seara?). Va salut si ma astept la ban-ul anuntat de Cezar (macar sa fie de 1 saptamana nu de 2) . Nu m-am putut abtine de draci!
Comment
-
Originally posted by maistoru View Postcezar ai dat iar drumu la rasboi?
eu propun sa faca toata lumea scoala pe 1310 si cel putin un sfert din cursuri sa le petreaca in poligon. cred ca numarul barbatilor bata la volan este cu mult mai mare decat numarul total al soferitelor.
consider ca barbati au si un gram de talent fata de femei..care isi iau carnetul de nevoie...si foarte putine din placere.
Comment
-
Originally posted by vasile78 View PostIn primul rand sunt mai multi soferi decat soferite deci normal ca rata accidentelor sa fie mai mare la barbati, nu tin partea niciunora si e normal sa se mai intample tamponari pentru ca suntem foarte multi pe strazi si foarte stresati. Ce ma intriga mai mult aici este acest DomnK care tot ameninta si are acces la o baza de date poate fara drept (oare cu cati euro ajunge acasa seara?). Va salut si ma astept la ban-ul anuntat de Cezar (macar sa fie de 1 saptamana nu de 2) . Nu m-am putut abtine de draci!
vasile78, stresul pe tine e cat casa...nu stiu cum il mai suporti. cred ca examenul ala psihologic l-ai dat si luat cu brio contra unei sume modice de oiro, ca si psihologilor din romania le ie foame nu numai gaborilor.
NU am amenintat, am spus ca pot sa aflu. si nu-i problema ta cati bani am seara in portofel. oricum spre linistea ta imi permit sa cumpar un logan chel pe luna cu banii din spagi., dar deocamdata ii strang sa-mi iau un maseratti quatroporte sa ma trag cu el pe magheru si sa astept sa ma tamponeze o soferita neatenta.
eu zic sa faci o sesizare pe numle de domnulk la dna...cine stie ce mare mafiot o sa descopere in spatele userului meu si o sa ma faca vedeta pe la tv.
cat de misogini pot fi unii barbati.
vasile78 nu numarul mai mic de soferite influenteaza numarul mic de accidente grave provocate de acestea. ci faptul ca ele sunt mult mai cumpatate si cu capul pe umeri decat barbatii, n-o sa vezi vreo soferita cand a depasit-o un mascul feroce ca o sa apese pedala de acceleratie sa arate ea ca e regina neincoronata a soselelor, dar ia sa vezi loganistul mascul feroce cu jenti de 16 din targ de la vitan si alte tuninguri de doi lei cum face cand e depasit de o doamna cu un golf. sa-ti mai descriu?!?! sau stii si tu?
hai ca poate nu stii.retrogradeaza a 3-a talpa-n limitare, superioara, talpa iar, depaseste si apoi pune frana ca se gandeste,: s-o las mai moale ca consuma cam mult la vitezaz mare? de ce? pentru ca nu suporta sa fie depasit de o femeie.
dar din pacate pentru masculul sofer feroce aceeasi situatie se intampla si daca e de pasit de un alt sofer dar cu semne de incepator. eu merg frecvent cu masina lu frate-miu care e incepator si are lamai in geam. atata-mi trebuie sa depasesc cocalarul de romania ca sa vezi suferinta. de aici incepe drumul spre morga pe sosele.
Originally posted by andreea13 View Postasta e o parere a ta , dar total gresita.
consider ca barbati au si un gram de talent fata de femei..care isi iau carnetul de nevoie...si foarte putine din placere.
Comment
-
vai de mine, o dați în bălării.
nu era vorba de tembelii care n-au pic de respect pentru rasa umană, așa cum nu era vorba nici de tembelele despre care am scris și eu în paginile anterioare. asta e doar prostia umană, care nu ține cont de sex, e cât se poate de generală. era vorba de capacitatea sexului feminin de a șofa, făcându-se abstracție de cazuri particulare, excepții, etc.
cu toate că există exemple cu care să mă autocontrazic [deci fără excepții], eu votez contra. da, în general femeile pot mișca mașina din punctul A în punctul B, de multe ori chiar frumușel, insă de aici până la a șofa e cale lungă. a șofa inseamnă și a parca oricum e nevoie, in orice condiții, a avea atenție distributivă, a avea reacții rapide, a lua decizii rapide, a face față la stres fără să se piardă [in trafic, ceea ce nu prea au], a face față la oboseală [drumuri lungi și anevoioase] și așa mai departe.
repet, sunt femei care au calitățiile de mai sus, așa cum sunt și barbați care croșetează bine [una pe față, una pe dos] de le apucă ciuda pe femei, dar asta nu face obiectul discuției. era vorba de femei la volan în general.
personal nu văd motiv pentru care femeile se simt lezate când li se spune că nu-s bune după volan, nu poți fi bun la toate. de aia ne-a lăsat Dumnezeu diferiți [și bine a făcut], ca să ne completăm unii pe alții, nu să concurăm prostește. eh, și eu mă simt pierdut și depășit la diverse munci "femeiești", dar îmi accept condiția și nu incerc să forțez nota. poate femeile îs mai căpoase [eh nu!] de felul lor și nu vor să accepte, dar asta e problema lor.
mai zic o data, suntem diferiți. poate șofatul foloseste cu preponderență vreun cromozom al bărbaților [] și de aia nu se descurcă la fel de bine și femeile. who knows? dar sincer, WHO CARES??? sunteți atât de bune la altele, chiar simțiți nevoia acută să vă demonstrați cu orice preț superioare în toate? despre asta e vorba?
Comment
-
Nu tote femeil;e care conduc sunt pe alaturi cu gogoasa!!!
@bogdan_1984 conduc de putin timp de 2 ani dar eu zic ca am facut 100.000 km(cu dacia veche peste 65.000 ca acolo mi s-a stricat km si cu loganu am apropii vertiginos de 40.000 km)am batut tara in lung si lat,am trecut granitele si frontierele de multe ori dar ma jur ca nu am avut nici o preoblema cu nici o femei!Asa ca nu mai exagerati!!!nu exista padure fara uscaciune!cum sunt si barbati care conduc prost asa sunt si unele femei!dar:daca vezi o femeie care conduce prost iti dai seama ca isi tine distanta merge incet si din cand in cand mai face o boacana!!!dar un barbat care merge prost o sa fie un mers haotic care depaseste frecvent viteze de 120 kmh in zone unde ai semna sa nu depasesto 70 kmh si chestii de genu asta!sunt trecut prin cateva accidente si intamplari grave si neplacute si never!!!repet never!!!!nu au fost cauzate de femei!!!ci numai de barbati inconstienti care isi iau din strainatate masini de 500 E ca sa profeseze si ei pe drumurile partriei unde isi incearca masina ca in germania pe autostrazi!!!!Frana de mana trasa pana in tavan,treapta a-II-a cu pedala in fund.....peste 5000 rpm=DRIFT nu altceva!
Comment
-
nu andreea13,bogdan_1984, bro, aici se vorbeste de cat de misogini pot fi barbatii, de oegoliul lor de soferi "profesionisti".
andreea13 cati km ai cu covrigu in mana?
nu stiu daca ma repat am cca 300.000 de km de sofat si nici un accident cu femeie, cu barbati incepatori am avut, cu dubisti nesimtiti si cu taximetristi.
de fapt astea sunt cele 3 accidente din viata mea si nici unul din vina mea.
Originally posted by Stuke View Postnu exista padure fara uscaciune!cum sunt si barbati care conduc prost asa sunt si unele femei!dar:daca vezi o femeie care conduce prost iti dai seama ca isi tine distanta merge incet si din cand in cand mai face o boacana!!!dar un barbat care merge prost o sa fie un mers haotic care depaseste frecvent viteze de 120 kmh in zone unde ai semna sa nu depasesto 70 kmh si chestii de genu asta!sunt trecut prin cateva accidente si intamplari grave si neplacute si never!!!repet never!!!!nu au fost cauzate de femei!!!ci numai de barbati inconstienti care isi iau din strainatate masini de 500 E ca sa profeseze si ei pe drumurile partriei unde isi incearca masina ca in germania pe autostrazi!!!!
Comment
Comment