Originally posted by DomnulK
View Post
Femei la volan da sau nu?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Cercetatorii germanii de la Universitatea din Greifswald au ajuns la concluzia ca numarul accidentelor rutiere provocate de barbati este de trei ori mai mare decat al celor provocate de femeile la volan, insa vina femeilor pentru accidentele rutiere este mai mare pentru categoria de varsta 18-25 de ani. Se pare ca femeile sunt mai putin predispuse decat barbatii accidentelor “grele”, pentru ca majoritatea accidentelor produse de femei au loc in conditiile unui trafic intens, unde sansele unui accident grav sunt mai reduse
SursaLast edited by darksid3; 16 May 2009, 15:14.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
In caz de accident femeia nu va recunoaste niciodata ca a gresit pentru ca nu isi da seama ce s-a intamplat.
DomnuleK sa stii ca nu ma urc beat la volan niciodata iar astia cu fabricile de bere ar da faliment daca ar sta in baza mea. Afla tu ce vrei despre oricine de aici dar sa stii ca sunt satul de de'alde tine cu prieteni peste tot si jmenuri. Deocamdata nu stiu daca o sa ma mai intorc in tara in afara de cateva saptamani de concediu cand sper sa nu intalnesc pe strada personaje ca tine.
In rest, iti doresc cat mai multe intalniri directe cu femeiLast edited by parpanel; 16 May 2009, 16:44.
Comment
-
Am impresia ca ori unii pe aici sunt femei sub acoperire , ori is transexuali, ori conduc partenerele lor mai bine ca ei si simt nevoia sa le faca o statuie! Repet, nu am nimic impotriva femeilor la volan dar pur si simplu nu sunt cele mai bune in ale sofatului!
P.S. O sa-mi caut niste pastile "antistress" cat casa!
Comment
-
inca nu neam destepate suntem misogini pina in maduva oaselor
credeti ca conteaza daca iesti femeie sau barbat , [ conteaza doar daca te regasesti in acest film]
importamt e sa se descurce cu volanul restul daca au sau nu frecarea pe bile e neinteresant
din pacate fiziologic doamnele au un mare dezavantaj nu apreciaza corect distantele dar compenseaza printro mai buna coordonare mina-ochii
ps FEMEILE LA CRATITA???? nu in bucataria mea , la volam cu ele ,sa sofeze
PS2 prietena actuala nu are carnet asa ca ma simt oropsit ,nu pot sa beau si eu o bere la iarba verde.Last edited by mmaxalb; 16 May 2009, 17:57.baiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele
Comment
-
bro. n-am inteles nimic din ultima ta fraza, poate mi-o traduci.
INTUNECATULE, asta incercam sa spun si eu, cu alte cuvinte, dar n-ai cu cine sa te intelegi.
Comment
-
Eu am mai spus chestia asa...exista o mare problema cu inducerea unor anumite idei in subconstientul colectiv: Femeile din alte tari sunt soferi mai buni decat femeile din Romania, in principiu. De ce? Pentru ca la noi exista aceasta mentalitate cand e vorba de femei. Din start pleaca sa faca scoala de soferi cu anumite stereotipuri acumulate si care se materializeaza inconstient.
Trei mari probleme avem aici, in cultura asta:
1. Ideea ca femeia nu e buna la volan, ca e varza
2. Obtinerea permisului de conducere ca moft nu ca o necesitate
3. Felul cum se obtin Permisele de conducere si marea tampenie de a pune accent pe teorie mai mult decat pe practica...sa fim seriosi, degeaba sti teorie daca incalci regulile de circulatie cu buna stiinta
parpanel: Daca sotiei tale ii este frica nu o forta sa conduca. Cunosc un caz similar care s-a incheiat tragic...adica cu un deces, desi a fost avertizata sa nu conduca masina daca ii este frica, s-a ambitionat si in final a avut un accident groaznic (din vina ei)...a ramas un copil pe drum...Last edited by darksid3; 16 May 2009, 21:21.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Originally posted by vasile78 View PostAm impresia ca ori unii pe aici sunt femei sub acoperire , ori is transexuali, ori conduc partenerele lor mai bine ca ei si simt nevoia sa le faca o statuie! Repet, nu am nimic impotriva femeilor la volan dar pur si simplu nu sunt cele mai bune in ale sofatului!
P.S. O sa-mi caut niste pastile "antistress" cat casa!
Userul este facut de prietena mea la inceput(vezi profil) doar pe a vedea niste amanunte legate de masina.
a renuntat la el si l`am preluat eu de atunci.
asa ca sa nu mai fi in dubii , cu transexuali sau cine mai stie ce`ti trece prin cap.
DomnulK , sincer nu stiu..nu am stat sa calculez ca am mers pe o groaza de masini.
de cand am permisul ,mai exact de 5 ani , nu cred ca a fost vreo pauza mai mult de 2 sapt fara sa nu conduc.
Si ca fapt divers...pe unde am lucrat pana acuma am fost doar pe postul de sofer..inclusiv acum.
oricum parerea mea despre femei la volan ma inspaimanta. (tot la general ma refer)
Comment
-
@andreea13 te rog sa ma crezi ca nu m-am gandit la tine nici o clipa cand am scris postul ala! @Radu2008 eu i-mi doresc din tot sufletul sa se urce nevasta-mea la volan, sa pot bea si eu berica mica, dar nu vrea si mai risc si eu cateodata! Poate ma prind "domnii g"abori si sa vezi ce ma trag pe razatoare (da scap cu 10 euro, sa-si cumpere si ei un Logan coaja)! In concluzie o vreau pe nevastamea la volan deci nu sunt misogin ... plus ca i-mi face placere sa fac loc soferitelor in trafic...
Comment
-
Originally posted by vasile78 View Post@andreea13 te rog sa ma crezi ca nu m-am gandit la tine nici o clipa cand am scris postul ala! @Radu2008 eu i-mi doresc din tot sufletul sa se urce nevasta-mea la volan, sa pot bea si eu berica mica, dar nu vrea si mai risc si eu cateodata! Poate ma prind "domnii g"abori si sa vezi ce ma trag pe razatoare (da scap cu 10 euro, sa-si cumpere si ei un Logan coaja)! In concluzie o vreau pe nevastamea la volan deci nu sunt misogin ... plus ca i-mi face placere sa fac loc soferitelor in trafic...
Comment
Comment