Femei la volan da sau nu?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by valeriuciprian
    Am vazut in schimb femei cu jeep-uri care spulbera o intreaga familie intr-o Supernova...am vazut o femeie care culmea tot cu un jeep a intrat intr-o amarata de dacie si in doua capete de pod...si cazuri sunt multe...parerea mea este ca sunt putine femei care nu sunt stapane pe volan...
    In general respect femeile la volan mai mult din frica...asta e.Rau cu rau dar mai rau fara rau...
    Bine ca mi-ai adus aminte. Nevasta lu' Paunescu ce a facut?
    Si canabys a punctat destul de bine.
    Si nu stiu de ce dar cel mai mult ma enerveaza fufele, care au masini de peste 30000 de euro si lasa masinile unde le vine(in general pe banda a 2-a). Nici bronzatii nu prea fac asa ceva dar ele sunt si mai smechere.
    Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Originally posted by Tigra
      Eu am observat ca in general cei care au masini foarte vechi si conduc ocazional, fac cele mai multe greseli. Si majoritatea lor sunt in varsta.
      si eu cred la fel...dar aici adaug si unele femei in general intre 30 de ani si 45...care din punctul meu de vedere fac cele mai multe greseli.

Comment

Sunt anti femei la volan categoric... una era sa ma omoare...noaptea nu avea faruri aprinse fara semnalizare, si nu auzise de asigrare cand iesi de pe strada secundara si a intrat exact in fata mea..am franat puternic dar nu prea tare sa nu pierd eu controlu masini si noroc ca am virat putecnic dreapta si am reusit sa o evit... dak o loveam o loveam in stalpu masini..la ce viteza aveam cred ca o spulberam..sa vezi cum invartea saraca fata volanu cand in stanga cand in dreapta..pe axu drumului. nu mai stia carei treaba pe unde se afla..claxoane, injuraturi...deci sunt de acord cu campania..Stop Femei LA Volan Viata Are Prioritate..))
        sigpic

Comment

eram anti femei total dar soramea si o colega m-au facut sa-mi schimb parerea...exista si femei care conduc bine....eu cel putin le dau la toate prioritate...si le las sa schimbe banda daca vor.....ca daca nu exista riscul sa intre in mine

Comment

Si eu cand vedeam femeie la volan ii dadeam prioritate sau o lasam sa schimbe banda in fata mea chiar daca veneam cu viteza mai mare. Toate astea le faceam pana am observat ca nici o femeie nu m-ar lasa sa ma strecor si eu putin prin trafic(mai bine ar intra in mine) si daca vede ca sunt insistent ma mai si injura. Asa ca acum, s-o fereasca Cel de sus pe femeia care vrea sa se bage in fata mea, ca eu nu ma misc nici macar un milimetru de pe traiectoria mea (poate ma aleg si eu cu vreo masca noua de Renault Logan )
            sigpic

Comment

Asa e, cand esti intr-o situatie dificila, sa iesi de pe o straduta sau din parcare si sa intri in coloana nu te-ar lasa o femeie sa faci lucrul asta...
              Nici daca schimba banda si o lasi, majoritatea nu iti multumesc. Astea sunt singurele situatii in care ma enerveaza soferitele.
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

A patit-o ieri un coleg urat de tot, noroc ca mergea incet. De pe o straduta i-a iesit in fata o femeie cu un renault si nu a mai avut ce sa faca. A luat-o in plin cu fatza pe lateral stanga. Mai naspa e ca martalogul din dreapta s-a dat jos si l-a lovit pe coleg care este nevinovat. Si-a scos certificat medico-legal si sa vedem acum ce rezolva.

Offtopic: bun topicul cu autoaparatea in masina. Ce faci daca dai de un nenorocit d'asta? Stai sa-ti rupa dintii?

Comment

Originally posted by iulian_vis
                  ... bun topicul cu autoaparatea in masina. Ce faci daca dai de un nenorocit d'asta? Stai sa-ti rupa dintii?
                  Simplu: daca nu poti sa te pui cu el, da cu masina peste el si o sa vezi ca se satura de dat cu pumnul. Cel putin eu la cum m-as enerva pe asa un specimen sigur l-as lua in plin peste capota fara nici o jena.
                  sigpic

Comment

Si daca masina nu o mai poti misca de pe loc dar cobori sa vorbesti civilizat, sa vezi daca cineva a patit ceva? (in cazul asta)

Comment

Eu am in masina o ranga foarte utila, care in astfel de situatii este un prieten de nadejde. Cu asa ceva in mana fii sigur ca se poate vorbi civilizat
                      Last edited by crististreulea; 25 October 2007, 09:57.
                      sigpic

Comment

Pai tocmai de asta am si zis. Nu e rau sa ai ceva la indemana.

Comment

huh

Originally posted by mareom
                          Eu am in masina o ranga foarte utila, care in astfel de situatii este un prieten de nadejde. Cu asa ceva in mana fii sigur ca se poate vorbi civilizat
                          avind in vedere Gigi aspectul tau fizic impunator nu cred ca sar gandi interlocutoru sa gesticuleze ceva doar mai trebuie sa lucrezi umpic la voce in rest zã killãr
                          sigpic

Comment

Eu spun ''da'' femeilor la volan(fara multe detalii: aveam aceleasi drepturi, e bine sa aibe si ''ea'' carnet, pt cumparaturi, pt. cand eu mai beau o bere...etc).
                            La a doua intrebare: barbatii sunt mai periculosi la volan, normal.
                            Per ansamblu, femeile sunt mult mai atente decat noi la volan.
                            Asta a fost partea buna.
                            Acum vine partea sa-i spun un pic amuzanta, nu rea, a lucrurilor: cate femei la volan n-ati vazut ca au oglinda retrovizoare indreptata spre postul soferului? Sunt sigur ca multe.
                            Din spate daca vi si vezi ca cel din fata ta face o manevra cel putin ciudata (nu periculoasa! astia suntem noi...) iti dai seama ca este o femeie la volan(aici cu prietena am avut discutii: cum de-mi dau seama ca e femeie, nu am gresit mai deloc, pt noi e simplu de ghicit).
                            Sau vezi ca la semafor se rujeaza sau isi arnjeaza parul frumos brunet, blond , saten... si uita sa mai plece...
                            Mie mi-e drag si nu le pot condamna, si nu jignesc pe nimeni daca spun: sunt femei, e normal sa se rujeze si alte cele...chiar si in trafic, vor sa fie frumoase pt noi .
                            daca am fi noi mai indulgenti si le-am accepta in trafic mai bine, cred ca s-ar descurca mult mai bine. Dar e bine si asa, se descurca ele uneori mai bine decat noi.
                            Deci pe langa cratita, pot face mai multe lucruri, printre care sa si conduca.
                            Last edited by Octavian; 24 October 2007, 18:13.

Comment

Originally posted by Octavian___28
                              Deci pe langa cratita, pot face mai multe lucruri, printre care sa si conduca.
                              Una e sa poata conduce si alta e sa stii intradevar sa conduci

Comment

Pai vezi? Asta facem noi. Daca nu se ridica la un anumit nivel, gata, n-au ce cauta pe sosea. Adica la ce spui tu, sa conduca ''intr-adevar''. habar n-ai cat sunt de eclipsate (poate e mult spus) sau deranjate de comportamentul nostru fata de ele.
                                Adevarul e ca nici n-avem rabdare cu ele. Daca e sa-i arati niste treburi, ne enervam repede )

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google