Femei la volan da sau nu?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Eu spun DA doar unor femei la volan care intradevar stiu sa conduca sunt exceptiile ce intaresc o regula. Nu uitati ca sunt femei soferitze pe T.I.R.-uri,pe autocare,autobuze,taxi si unele chiar si cu masina personala stiu sa conduca intradevar. Restul....................................no comment

.......aaaa si inca ceva nu uitati ca pana si in Formula 1 au existat femei,iar Ralliul PARIS-DAKAR cu cativa ani in urma a fost castigat de Yuta Kleinschimit o nemtoaica al draqu de buna la volan
    Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

Comment

Originally posted by RADU_LYN
      De fiecare dat cand vad o masina ca face manevre aiurea sau merge incet chestii de genu....deja zic (asta e femeie la volan sigur) si nu stiu cum se face ca de fiecare data o nimeresc....AM mai zis si o mai zic...nu toate sunt lafel....de exemplu Duminica,cand am venit de la Inatalnire LoganClub Iasi aproape de casa trece o tipa cu vreo 130 pe langa mine.....nu-mi venea sa cred....m-am tinut dupa ea pana am depasito....dar va spun...la felul cum conducea....Era tare ce sa mai...as vrea o nevasta ca ea
      zi mersi ca trag pe dreapta, ca mai sunt si alea care vorbesc in timp ce conduc, si numa observi ca o ia masina mai intr-o parte )

Comment

asta e tare vrei nevasta doar ptr ca stie ca conduca bine!!!!!!!????????!!!!!!!!!!! Tare!!!!!!!!!!!
        Last edited by crististreulea; 11 December 2007, 20:57.
        Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

Comment

Eu zic un mare DA femeilor la volan.

Motivul e simplu: merg la un chef sau o nunta si sa nu pot si eu bea o bere, un vin sau alte alcoolizante?

Asa ca imi verific eu frumusel nevasta daca are permisul la ea (am prins-o ca incerca sa ma pacaleasca ), o sui la volan si merge tot ea pana la locatia de destrabalare (ca sa isi ia mersul la volan cat sunt inca treaz). Daca a condus acceptabil, eu trec la treaba si doar o sacai din ora in ora ca ea e aia de conduce la intoarcere.
          Iar la intoarcere, stau cu ochii pe ea sa nu greseasca grav (mai ales ca si Bucurestiul se goleste de masini pe la 3-4 dimineata).

Concluzia: daca o femeie greseste la volan si in dreapta e un barbat crispat, sa stiti ca e o situatie de forta majora si ... sa va feriti

PS. injuraturile le impart si eu cu mare darnicie (nu prea ma repet in primele 10 minute), dar nu celor care gresesc. Eu taxez nesimtirea.
          Logan KissFM 1.5 dC
          B-79-MEF

Comment

Florine!!!... Mare figura esti! De-asta te-ai insurat?
            Eu unul nu prea am curaj sa ma las pe mana nevestii. Cu buburuza verde zici ca-i la raliu. Nu stiu cum merge cu golanu' ca n-a avut ocazia pana acum.

Comment

Cum adica "de-asta m-am insurat" ?
              Corect ar fi fost sa pui problema altfel: "de-aia ai ales nevasta cu carnet"

Adevarul e ca pana nu ies din rodaj nu ii las Loganul pe mana (nu a condus decat benzini pana acu'). Cu Clio o las sa se mai dea din cand in cand.
              Logan KissFM 1.5 dC
              B-79-MEF

Comment

Eu spun ca decat 1 sofer de duminica, e de preferat sa ai in fata 3 masini conduse de femei care sofeaza zilnic... chiar daca parcarea laterala e o poveste, sau daca isi mai refac machiajul la semafor, ma ingrozesc insa zanele care isi refac machiajul in mers.
                Si relativ la a face altuia loc sa intre... daca vine cu semnal si de unde ar trebui il las, chiar daca poarta fusat sau pantalon, daca nu stie ce e ala un semnal sau care e banda lui...Pa...
                sigpic
                Ambition 1.5 dc

Comment

Am avut primul preinfarct! Eram pe Splai de la podul victoriei spre unirii pe banda a doua (sunt trei benzi, eram pe cea din mijloc). De pe aceasta banda poti face si dreapta spre mitropolie sau stanga spre magazinul unirii. Ajung aproape de "rascruce", 15 m pana, si dau semnal stanga... cei din stanga in majoritatea cazurilor trebuie (practic, uman cum vreti voi, merg de 2 ani de zile pe acolo si asta e regula, ca semnele pe astfal arata inainte spre brad) sa vireze stanga! e nu! O gagica cu un infinity ce vorbea la telefon si cu o mana tragea de volan, vireaza dreapta, fara semnal, direct peste golanul meu, astfel trecand si peste 3 benzi! Mi-a stat inima, dar din reflex pun frana evitand astfel impactul, si claxonez! Gagica suparata ma gratuleaza cu semne si injurii ca eu ca fraierul nu am apucat sa-i zic nimic!
                  Nu vreau sa fiu mojic, dar multe femei nu au ce cauta in trafic!!! ... ca soferite!
                  Logan - siguranta si incredere!

Comment

Baieti, sunteti tare rai..Intr-o zi obisnuita patimim mult in trafic.Stam multe minute pe la semafoare, intalnim fel de fel de nesimtiti care blocheaza intersectia si intra pe rosu,...si multe altele. Daca una din multele nesimtiri facute in trafic este facuta de o FEMEIE, gata, voi barbatii luati foc...In intersectia din 13 Septembrie la orele de varf este un adevarat haos..De fiecare data cate un destept sau chiar doi, forteaza verdele (mai bine zis intra pe rosu) si paralizeaza traficul..Femeile au mai mult bun simt, poate chiar teama uneori, si parerea mea este ca ele sunt mult mai atente la volan.
                    In trafic avem drepturi egale, atat FEMEILE cat si BARBATII...

Comment

Nu numai in trafic avem drepturi egale, si in viata la fel. (m-am gasit eu misoginul sa vorbesc )

Dupa opinia mea, foarte multe femei nu au ce cauta in trafic pentru ca desi par atente, sunt de fapt fricoase iar pericolul e si mai mare, incurca mai mult traficul incercand sa nu deranjeze pe nimeni. La fel, foarte multi barbati nu au ce cauta la volan cel putin prin oras. Ce naiba, ne izbim zilnic de o gramada de idioti care desi gresesc tot ei sunt tari in gura.

Sunt pentru femeile la volan dar 30% din numarul soferitelor actuale. (la barbati probabil 50%)

Comment

Eu ma incadrez, sper, in acel procent de 30%..

Comment

Bineinteles ca da!

Comment

Multumesc!!!!!!!

Comment

Problema cred ca se pune altfel, nu daca e femeie sau barbat, ci daca stie regulile de circulatie si le respecta. In ultima vreme permisele s-au luat si se iau pe alte criterii. Circul in fiecare zi cu masina si incep sa injur si sa ma dispere din ce in ce mai mult SOFERII (impertinenti), de ex. 3 benzi, stanga (banda III) centru inainte, dreapta (I) stanga si multi stau pe banda I ca vor sa faca inainte si blocheaza banda, in intersectii, observa ca nu au loc sa o traverseze, dar ei se baga, si astfel se creeaza ambuteiaje, foarte multi is incomodati de maneta din stanta volanului (e de semnalizare oameni buni), opresc , stationeaza jumi-juma strada / trotuar in locuri interzise sau sa fiu mai explicit la mai putin de 5 m de intersectie, si lista continua. Imi pare rau, dar nu m-am putut abtine. Intr-o zi o tipa (culmea ... blonda) opreste hammer-ul pe banda II , banda I fiind ocupata de masini parcate, in stanga linie de tramvai blocata de cei de pe contrasens si gagica pune avariile si isi ia poseta si pleaca.
                              Femeile, ca particularitate (in general) nu au simtul practicii, ele in general nu simt masina, se panicheaza, tot din cauza celorlalti din trafic, injura mai mult decat noi, pentru ca sunt supuse la un stres mai mare amplificat de lipsa de indemanare. Problema nu e, ca la volan se afla femeie sau barbat, si a aluia de i-a dat permisul si a bunului simt care il poseda.
                              C-am toti barbatii incearca sa se descarce pe femei pentru toate problemele din trafic, datorita reputatiei ce le este atribuita, le e si foarte usor, au si motive, dar totusi conduita lor e reactie la mediu, la ceilalti participanti din trafic.
                              Sincer nevasta-mea a facut scoala, crezand ca o sa invinga frica si o sa capete indemanare, dar a recunoscut singura, ca nu e de ea, si nu a mai dat de permis, cu toate ca am sprijinit-o cat s-a putut.
                              Last edited by culaurentiu; 12 December 2007, 11:32.
                              Logan Berlina 1.5 DCi 65 CP - Preferance 26 OCT. 2006 sigpic

Comment

Cred ca se face o greseala(inclusiv eu). Generalizam nesimtirea unor parasute cu masini de cateva zeci(sau sute) de mii de euro la toate soferitele. Cum au ajuns acele "doamne" sa aiba acele masini nu stiu (asa sunt eu mai inocent ) Dar sa nu uitam ca sunt si destui "jmecheri" care procedeaza la fel. Si spirtul intrebarii eu il vad femei "normale" la volan nu vampe la volan.
                                Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google