Femei la volan da sau nu?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

nu am nimik cu ele atata timp cat conduc mai barbateste si nu incurca circulatia

Comment

veniti la brasov si vedeti soferite de nota 10 sunt doua prin vecinatate au A, B , C, D, E ....ii sa niste jaruri la autobuz de mama mama
      sigpic

Comment

femeile la volan [B]mai bine nuuu [B] sunt belea mai frate dar sunt si flacai la volan care conduc mai prost decat o femeie
        ym! dorinu2005@yahoo.com
        BARBATII ADEVARATI PREFERA 1.5 DCI

Comment

@ razvan2007 - pai de cand i-a retezat-o la un hop, normal ca a luat-o numai pe bancheta din spate....., pai ce jep-urile cresc prin copaci?...
          sigpic
          Ambition 1.5 dc

Comment

in Logan-club. ru
            Attached Files

Comment

Cubik!... you are very funny! In this thread we discuss about women on the way ... Your gesture is appreciated by me!.

Comment

I am glad that was pleasant to you.

Comment

Originally posted by Sp!ke View Post
                  Pacat ca n-au fost la SIAB
                  Tine-o tot asa,Sp!ke !

Comment

Femeile clar...nehotarate ,nesigure,emotive si unele prea tupeiste......pericol in trafic...asta nu inseamna barbatii nu gresesc,da femeile prea de tot ;)
                    http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• nu tin cu ele dar, sunt soferite care ne-ar putea da lectii la multi dintre noi!Depinde de caracterul fiecarea si de experienta!

Comment

• Originally posted by mihai.gigi View Post
                        nu tin cu ele dar, sunt soferite care ne-ar putea da lectii la multi dintre noi!Depinde de caracterul fiecarea si de experienta!
                        Raman la parerea mea,prefer barbati in trafic...procentajul de ''soferite;; e mult pre mare
                        http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• Eu cred ca am "tabacit" femeile destul,ce-ar fi sa incercam un thread cu bosorogi la volan?Cum vi se pare?Sunt o gramada de fosile la volan care nu fac decat sa incurce traficul.
                          Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Parerea mea: in trafic este importanta in primul rand atentia, caracterul si bunul simt al fiecarui participant la trafic.. Conteaza mai putin daca esti femeie sau barbat.. Am vazut un tip care clacsona puternic la un semafor doar ptr ca masina din fata lui era condusa de o femeie.. Ma abtin sa mai fac alte comentarii... Chiar daca nu am mai scris pe forum sa stiti ca am citit cu atentie cam tot ce s-a scris....

Comment

• Aici sunt de acord cu bluee,nu trebuie sa terorizezi alt participant la trafic doar ca are o masina mai ieftina ca a ta sa pt ca este femeie
                              Adevarul este ca la volan devenim alti oameni
                              Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• parerea mea e da cu jumatate de gura pentru ca am si eu pe a mea care conduce de imi vine sa intru in portbagaj.
                                mai bine inconstienti ca noi decat....
                                ultima cunostinta cu o femeie a fost acum o saptamana cand nu sa oprit o tipa la cedeaza si am de skimbat doar capota aripi bara si far.
                                mama ei de soferie.
                                e plin orasul de incepatoare si din cauza lor trebuie sa uzez prematur placutele de frana.
                                dar ce sa zic de femei cand vad ca am colegi taximetristi sau unii pe TIR care nu au nici o treaba cu soferia.sunt peste tot.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google